אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
שלום, יש לי כמה שאלות לאנשים שמחזיקים בדגם האבארט של הפונטו, אם יש פה מישהו כזה אנא צרו קשר בהודעה פרטית. (השאלות הן לא לצורך יעוץ לפני קניה!) תודה.
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב אז ככה: אתם זוכרים את הקטע שהם בהרבור קולג', שאחד מהם נירדם ומנסים להעיר אותו בכל מיני שיטות, מוזיקה, צעקות, ורק הגראס עוזר זוכרים? טוב אני חייב את השיר שהבחור משמיע לו עם הרמקול הענק והוא לא מתעורר. מישהו זוכר? רוצה עוד פרטים משהו?
הודעה אחרונה מאת almog, -
- 36 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
טוב. לשם סקרנות (וכדי לבדוק שאני לא הולך לצאת פראייר העולם) מענין אותי לדעת. מי פה הולך למכון כושר? כמה פעמים בשבוע? האם אתם נוסעים לשם או שזה במרחק יריקה מהבית\עבודה? והכי חשוב - כמה אתם משלמים לחודש? (ומה זה כולל?) רון.
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
דרך מי עדיף להתחבר לרשת 1 2
מאת K&N-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי לדעתכם משתלם יותר כיום בזק בין לאומי - 012- 013- חברות הכבלים וכו'. מבחינת מהירות גלישה/מחיר. תודה
הודעה אחרונה מאת Shays, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דרושות תמונות של מכוניות קבורה שחורות בד"כ, בבקשה תעזרו לי אני צריך אותן לעבודה בנושא . בתודה לכל העוזר! גיא.
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
רק באמריקה... 1 2
מאת K&N-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
> > > זה היה בסביבות שתים עשרה בצהרים של יום שבת כשעה לפני סגירת העסקים לקראת > > יציאה לסוף שבוע עד יום שני , במדינת מישיגן בארה"ב. > > ניקולאס נכנס עם בגדים מהודרים לאולם התצוגה של מכוניות היגואר ברחוב הראשי > > ג'פרסון והסתכל על היגואר הירוקה, המוכר ניגש אליו ושאלו האם בכוונתו לרכוש > > את הרכב המהודר, וניקולאס השיב בחיוב. אבל מה המחיר שאל?, והמוכר השיבו, > > 34,500 דולר, מייד הודיע ניקולאס כי הוא מעוניין לרכוש את המכונית והתיישב > > לחתימת החוזה, חתם ומסר המחאה מוזהבת לסוכנות על 50 אחוז מהסכום, והיתרה > > שולמה בוויזה זהב עסקית שנתן ניקולס. > > תוך כמחצית השעה יצא ניקולאס עם הרכב מהחנות, ומי…
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה משמעותו במובן האחר לו המאכלי??? כי בזמן האחרון אני שומע חומוס חומוס (לא לכיוון שלי כמובן)
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי, הבעיה היא כזו: לפעמים כשאני פותח את האינטרנט אקפלורר, ומתחיל להדפיס את הכתובת ב address bar, האותיות מופיעות הרבההההה אחרי ההקלדה. ז"א שהאותיות מופיעות בaddress bar עצמו באופן איטי מאוד ומעיק מאוד ! יש פתרונות? (WIN XP)
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
פלאש מצויין שנתקלתי בו היום : יש להפעיל עם סאונד. http://www.rockstargames.com/upload/swf/winners/multimedia/drewcope.swf
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
"הוצא מהקשרו"
מאת fixxxer- 4 תגובות
- 944 צפיות
מכירים את הספר? זה עם כל המשפטים "החכמים" של הספורטאים הישראלים. לא באה לי לקנות את הספר. יש אולי איזה לינק שיש שם כמה שיותר משפטים כאלה?
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש את המשחק אזור המרכז... תודה! נ.ב אם למישהו יש את ההרחבה כבר conquests גם שיפנה אלי אני צריך כמה קבצים
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש ברשותי מספר חלקים למכירה. ומצאתי קונה מארצות הברית שרוצה לשלם לי בPAY PAL אבל הבעיה שהבנתי שאני צריך שיהיה לי חשבון בארצות הברית או משהו כזה...?! בכל מקרה אם לאחד מחברי הפורום יש PAY PAL והוא מוכן שאני אשתמש בו כדי לקבל כסף עבור העיסקה אני אודה לו מאוד. (יינתן תשלום סימלי עבור השימוש בשירות.) בתודה אייל.
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני כבר כמה ימים בפורום, ואנשים פה מאד עוזרים לי, ונורא נחמד ומעניין לי לקרוא כל מה שכותבים. ראיתי שבעבר כבר היו שירשורים שכל אחד הציג את עצמו, והחלטתי להגיד כמה מילים גם על עצמי, כי קבלתם אותי לכאן מאד יפה אני יואב נוימן בן 26 (עוד מעט 27 - זקן) גר ברמת אפעל, עם אבאמא, מקווה בקרוב לעבור לת"א. אני סטודנט להנדסת תעו"נ באוניברסיטת ת"א, שנה שלישית (עוד שנה וסימסטר למניאק)- התחלתי ללמוד מאוחר כי הייתי קצין והקדשתי חיי למולדת בצנחנים. נכון להיום אני קורע את התחת בחברת ness, שבטח כולכם מכירים. אני חולה על רכב, מגיל 6 צופה עם אבא בספורט מוטורי (שלפעמים, ומעט מידי, משדרים בכל מיני רשתות ספורט זרות, שמבינות שגם זה סוג של ספורט). אבא שלי היה בעברו העו"ד של כמה מיבואני הרכב הגדולי…
הודעה אחרונה מאת yoav206GTI, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שהבנתם מהכותרת אני חדש פה. קצת על עצמי:אני בן 24,גר בי-ם נוסע על גולף GTI 01.......אממממ זהו אני חושב..... אני מקווה להנות בפורום הזה,הוא נראה לי על רמה.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
אהלן, יש לי את הגרסה V0.30E, וכאשר אני לוחץ על ניתק - מהירות הורדה עולה. יש כאן היגיון?
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
שם הכתבה היה: הנעות והנאות מי שיודע על מה אני מדבר שיביא לי לינק תודה
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
שלום לכולם
מאת QuadTurbo- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראשית אציג את עצמי, שמי זאב ואני בן 19 מהקריות, חי ונושם מכוניות מגיל 6.. נוהג ברכב פיג'ו 307. מהדפדופים הראשונים שלי פה בפורום אני שמח לגלות שהרמה פה גבוהה יחסית לשאר רמות הפורומים ברשת, יש פה אנשים רציניים והנושאים מעניינים בהתאם. על מנת שאוכל להכיר את כולם יותר טוב אשמח אם תוכלו לפרסם פה בקצרה שרשור עדכני של חברי הפורום (שם, מקום מגורים וסוג הרכב בו אתם נוהגים) . תודה.
-
בינבה VS בימבה
מאת אביעד-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מהי לעזאזל המילה הנכונה? http://planet.nana.co.il/nyd/Binba.wma
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בן דוד שלי בא לישון אצלנו ביום שישי האחרון והביא איתו משחק שנראה לי ממש נחמד ואמרתי לו בטח שאתה יכול להתקין ולשחק בקיצור אחרי שהוא התקין הסרטונים של המשחק עולים ואז שהמשחק אמור לעלות אז המסך נכבה אבל יש מוזיקה של המשחק יש לי כרטיס מסך gf 2 64mb יכול להיות שהוא כבר ישן מידי ולא סוחב על כאלה דברים?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
שלום לכולם...ערב טוב... כמה שחיפשתי באינטרנט אני לא מצליח למצוא יותר מכמה תמונות בודדות של נהרייה... אולי מישהו יכול לכוון אותי?לעזור לי? או שאולי למישהו יש תמונות פרטיות של נהרייה? אני מאוד מודה לכל העוזרים!!! (("ושוב ערב טוב.היה איתכם הערב מיכאל היישר מראשון לציון"(סתם בשביל הקטע))
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עכשיו נכנסתי הבייתה אחרי שהייתי במשחק הכדורגל בין בייתר ירושליים להפועל פתח תיקווה - משחק שנערך בפתח תיקווה. ישבתי ביציע של בייתר ( אני בכלל אוהד מכבי חיפה ) בגלל שהבטחתי לחברה הישנים בשכונה ( שכולם אוהדי בייתר ) ללכת איתם למשחק . מצאתי את עצמי עומד ביחד איתם , צועק ... מה אני אגיד לכם - חוויה - הקהל של בייתר זה הקהל הכי חם בליגה נקודה מהקו האדום או לא , מעודדים , שרים , מקללים . וכמובן החזיזים ורימוני העשן - מ-ד-ה-י-ם כמו במגרשים הגדולים של יוון רימוני העשן והחזיזים. אבל לצערנו גם המשטרה שתפסה כמה מהאוהדים הללו... וכמובן נקראו הקריאות החביבות עלי משהו בסגנון "מדינת משטרה" אבל בנוסח שונה שברח לי מהראש... בנוגע למשחק , אחד המשחקים הטובים ביותר …
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
אני הייתי עתודאי עד לפני חודש וחצי, פרשתי. היום אני מחכה לגיוס שלי ולא מקבל שום מכתב ושום צו גיוס... מכיוון שעברתי יום חיול אז לשכת הגיוס לא יכולים לעזור לי, הם הפנו אותי לבקו"ם. יש לי ככה : טלפון של הבקו"ם - לא עונים*. טלפון של המחלקה לעתודה טכנולוגית - לא עונים*. טלפון של לשכת הגיוס - עונים אבל לא יכולים לעזור לי. (*לא עונים - אחרי שבועיים של ניסיונות כושלים) יש לכם איזה עצה למי לפנות ? פקס ? ת.ד. ? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לקוח ממקס-טיונינג... http://www.bobaedream.co.kr/board/data/data_view.php?code=special&No=14427&page=1&select=&content=
הודעה אחרונה מאת toM\\\, -
- 2 תגובות
- 676 צפיות
אני כבר שנה מחפש את האיקונים שישי לכולם מתחת לשם (המצויירות בצורה מצחיקה) אם משהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Chevair, -
שיר רומנטי ! 1 2
מאת Sprint- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לא תזיק קצת רומנטיקה לפורום, תקשיבו טוב טוב למילים וגם תקראו: http://home.chello.no/~siamak.javid/etc/sayit.swf הראל.
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 1 תגובות
- 885 צפיות
כשאני מנסה להכנס,תראו מה זה רושם לי : Microsoft JET Database Engine error '80004005' Unspecified error /forum/common.asp, line 249 זה ככה אצל כולם?התקלקל האתר? (דרך אגב,שלום לכולם אני חדש כאן!)
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
א:האם משהו יודע במקרה איך מעבירים ואם אפשר מפלאפון אחד לשני באינפרא אדום? ב: אתר להורדת משחקים לנוקיה ( דרך המחשב ... ואז עם הכבל USB להוריד אותם למכשיר) ג: כנ"ל לגבי רינגטונים . בתודה ליביו אפשר גם בה"פ
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 1 תגובות
- 982 צפיות
שלום אני צריך עזרה ממישהו שקנה בEBAY ושילם דרך BIDPAY.COM או: western union auction payments אני לא מצליח לשלם דרכם הם עוצרים לי את ההזמנה כל פעם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 2 תגובות
- 922 צפיות
מישהו מכם מכיר אולי תוכנות אחרות מלבד התוכנה CDEX שמאפשרות להמיר קבצי MP3 לקבצים רגילים (ז"א קבצים שניתן לשמוע במערכת שלא קוראת MP3), קבצים רגילים , כמו בפורמט של אלה המגיעים בדיסק אודיו מקורי?? תודה!
הודעה אחרונה מאת !Bully!, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכל מי שפיספס את הסרט ערוצים של זעם, סרט תעודה ששידרו בערוץ 8 על סאבלימינאל ותאמר נאפר קיצר מי שרוצה את הסרט שידבר איתי בפרטי
הודעה אחרונה מאת Chevair,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,164 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- memilavi
- פריג'י
- יבגניפ
- EvGriga
- סולל הדרך
- ypz
- yor2
- spon83
- גולדן191
- avargel
- mikyl