אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
במשך שנתיים היה לי ת'צורב yamaha crw2000 בזמן האחרון הוא התחיל לזייף הייתי "צורב" דיסקים אבל אחרי ההצריבה הם נשארו ריקים. זה היה קורה פעם בכמה דיסקים ביומיים האחרונים כשצרבתי דיסק, הוא נשאר ריק גם אחרי 4 נסיונות. יש לי ווינדוז 2000 ו- Nero. אתם יודעים אולי מה הבעיה או שאני ילך מחר לקנות צורב חדש ב-250 ש"ח? תודה
הודעה אחרונה מאת 2FAST4U, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום אני יושב ברכב שלי ומחכה לאסוף את דניאל בדך פ"ת בת"א. הרבה רעש של אוטובוסים ומכוניות מצפצפות. מהצד השני של הכביש עוצר טוסטוס עם 2 בחורים עליו. הנוסע צועק לי "מוכר? " מצידו השני של האי תנועה. אני רואה את דניאל מגיע, ולא היה לי כח לשיחה מעמיקה איתם בצעקות לרוחב הרחוב, וכבר התכוונתי להניע ולצאת, אז צעקתי בחזרה "לא. הרכב לא שלי", ובזה קיויתי שתסתיים השיחה. הטוסטוסונים עצרו את האופנוע והתקרבו. "לא שלך ? של מי זה ?" אני עונה - "לא יודע, אני מנסה לפרוץ". והם נסעו...
הודעה אחרונה מאת yoav206GTI, -
-
- 1 תגובות
- 745 צפיות
חברה אני צריך תוכנה שמשחזרת דיסקים שניקעו בזמן צריבה.. שהצורב הרס אתם מכירים תוכנה כזו??
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי כזו היום. לאחר כמה רגעים שמעתי שסתוק פריקה אז...זאת שראיתי משופרת? המקורית מוגדשת גם כן? אשמח לקבל עוד מידע על הרכב, הוא נראה פשוט "רע"! ד"א, זו שראיתי הייתה צהובה,ספוילר ענק על השמשה האחורית,שנת 84',מונמכת ועוד המון תוספות. אם תוכלו לשתף אותי במידע על הרכב הספציפי הזה אהיה יותר משמח ***עריכת הנהלה: פה כבר חיפשת?***
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 2 תגובות
- 696 צפיות
במהלך שיטוטי ברשת , מצאתי לינק משעשע במיוחד ! אתם חייבים להכנס ולעקוב ... אני פשוט על הרצפה ! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=1&topic_id=759882 הקונספט מטורף לגמרי !!!
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני וחבר שלי מתווכחים יום יום איזה מכונית יותר טובה, מורסילאגו או 575. הבאנדם חולה פרארי ובצדק, ואני חולה על למבורגיני גם בצדק. קיצר שמנו 50 שקל על מה אתה חברי הפורום תעדיפו. אז אל תאכזבו אותי, תענו בהמוניכם.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מתכוון להחליף את הרמקולים הביתיים, אני קונה זוג רמקולים כי אני מעדיף לשמוע בסטריאו מאשר ברמקולים מיניאטוריים של מערכת קולנוע ביתית. הייתי אתמול בחנות בת"א ושמה המוכר המליץ לנו על 908 mordaunt-short. http://www.mordaunt-short.co.uk/products/908.html המלצות או תגובות יתקבלו בברכה ואם יש הצעות יותר טובות של רמקולים רצפתיים עד 6000 ש"ח גם טוב. http://www.mordaunt-short.co.uk/products/908.html
הודעה אחרונה מאת ali-g, -
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כל כך הרבה בשר...
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
טוב אז ככה,מסכימים עם הגדר או לא,בתור חייל שמעביר את מרבית זמנו בלי הרבה ברירה אי שם בסיורים מקוללים על הגדר על במוחי רעיון אדיר:- דמיינו,שני נתיבים ללא תנועה רוב הזמן אספלט בתולי לגמרי ומסומן ישורות, פניות(מכל הסוגים והמינים) עליות, ירידות ונוף אדיר ברוב הקטעים לפחות מהצד הישראלי שלה... והכי חשוב מדובר כאן בקילומטרים ארוכים מאוד ומקומות לחתוך בחזרה לצוויליזציה כל כמה קילומטרים, באמת באמת שממליץ לקפוץ לשם ולתת לזה צ'אנס,אזור הגלבוע והסביבה מומלץ. לא האמנתי שאני אגיד את זה בסוף אבל אולי רק אולי כל הזמן הזה בסיורים כן עושה טוב הממ לההה אין סיכוי .. סופשבוע סבבה לכולם. [/b]
הודעה אחרונה מאת winston, -
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בפורום.. אבל הוא מצא לי דברים מזה לא קשורים.... אני מחפש אתרים (הרשת ובגם בארץ) של מסלולי ההחלקה ... כגון : מסלולים אנטרלנטיבי וכו... תודה מראש ברק ג.
הודעה אחרונה מאת yaba, -
- 1 תגובות
- 951 צפיות
חבר'ה,סעו בזהירות...
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. שמי דייויד אני בן 16 ואני חדש בפורום ,אני מאוד אוהב מכוניות,ראלי,מירוצים. אני נירשמתי לפורום זה על מנת להרחיב את הידע שלי בתחום הכי מעניין בעולם,אז עם תעזרו לי כשאני הצטרך עזרה אני הודע מאוד. כמו כן אני מוכן לתרום גם את חלקי לפורום. לאבא שלי יש אאודי 80 שנת 88 ,מנוע 1800s ספורט,110 כ"ס.בגיל 18 אני מקבל אותה עם היא עדיין תיחייה עד אז ,אבא שלי מכונאי אז הוא ידאג לכך שהיא תחזיק מעמד.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
בקשר למקלארן F1
מאת ביטמן- 1 תגובות
- 753 צפיות
אנשיםם שמעת שמקלארן F1 בתוך המכסה מנוע יש זהב כאילו בגלל זה גם המכונית כלכך מהירה ... זה נכון?!!?!? או הגיוני בכלל?!?!?!
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבא שלי קיבל מתנה טיול ג'יפים לשלושה ימים בקפריסין הוא לא רוצה\יכול ליסוע והוא שולח אותי סביר להניח שיהיה זמן להסתובב קצת האם יש מה למצוא שם לקליאו ואיך המחירים? "מתנות"=שיפורים
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 3 תגובות
- 944 צפיות
מצויין למטה. הרמן
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ללכת לקנות את גיליון CAR החדש יש שם על הSLR ועוד כמה אבל השוס הוא : F - 40 מול פאגני זונדה וזה לא ייאמן עד כמה אני צדקתי ( ועד כמה שאני צנוע ) הפאגני נראית ליד ה F - 40 כמו איזו לנטיס לא יאומן... שלמות ואני לא מדבר על התחושות שהיא מעבירה ועל זה שאין לה אפילו מוזיקה או מערכות עזר או בידוד רעשים וכו'... למישהו יש להלוות לי 200,000 לי"שט ? אני חייב להגיע לבאר שבע ( או לבריטניה ) מצטער על ההודעה ההזויה הזאת אבל מאתמול כשאיזה ילדון בתוך 306 1.1 אוטומטית הביא לי את החוברת הזאת ועד עכשיו אני לוקח אותה לכל מקום עם חיוך מטומטם על הפנים... קיבינימט , מי ישמע יש לי איזה אחת כזאת בחנייה זהו , פרקתי הכל .
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 11 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מצאתי ב-Lionetwork משחק שנראה מעניין: Monster Garage עם 3,000 דולר ושבוע צריך להפוך מכונית תמימה לחיית כביש... הקישור לאימיול: http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=3556&ttitle=מוסך_מפלצתי_/_Monster_Garage הקישור לביטורנט: http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Bittorrent&d_op=viewdownloaddetails&lid=542&ttitle=מוסך_מפלצתי_/_Monster_Garage נראה לא רע... הראל.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 7 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הראל.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כעת בערוץ ESPN (בדיגיטלי 52) סיכום של שעה על התערוכה האחרונה. שווה לראות.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
אלפא רומאו!
מאת almog- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז ככה מצטער על השאלה אבל אני חייב לדעת! היום עברה ליד הבית שלי אלפא משהו דומה לפיאט קופה, חפשתי ושאלתי כמה חברי והם לא מכירים את הדגם הזה, אז אולי מישהו מכיר יכול לתת לי איזה לינק? והיא היתה בצבע אפור!
הודעה אחרונה מאת almog, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו מגניב שראיתי אוטו שאיכזב את הבעלים שלו כנראה קשות וזה מה שקרה
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://kramberg.no-ip.com/kfkf.htm ** למען אלה שקצת "קשה" להם , הצחוק הוא שזה כביכול "עמוד לא נמצא" , אבל תקראו את הסיבה...
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 8 תגובות
- 924 צפיות
אני ממקס טיונינג ,אני צופה פה כבר הרבה זמן ולא הצלחתי להירשם.. יש לכם אחלה פורום ברמה גבוהה! מקווה שאני יהנה פה.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
טקסי 2 עכשיו בYES 4 1 2
מאת UrbanDK- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
עה.
הודעה אחרונה מאת magen, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר מהצבא מז**ן לי את השכל שעושים קטעים מהסרט פה בארץ... בכביש 6 ..... (סוגרים אותו ואז יש מקום ....ואת כל המכונית אפשר לראות בחניון קטן ברחוב המסגר.. (לא זוכר כתובות ) השאלה האם זה הגיוני בכלל ושווה לבדוק את הנושא או להגיד לו לך חפש וזהו..... מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. ובכן גבירותיי ורבותיי,אני אחסוף כמה נקודות. 1. אני נמצא כעת במגעים עם משטרת זבולון- מחוז צפון , לאישור המפגש אותו אני יוזם/מארגן , מפגש ראווה. 2. מפגש אליו יוזמנו,התקשורת האלקטרונית, והכתובה ,קריא T.V , ועיתונות כתובה. 3. זהו מפגש/כינוס רשמי וממוסד של מכוניות ספורט/ספורטיביות וכו' בישראל. 4. אל המפגש,יוזמנו רשמית מועדונים,פורומים העוסקים במכוניות, כדוגמא: CARSFORUM, MAX-TUNING, TAPUZ,ynet, STI, ומועדון הרודסטרים הישראלי, ועוד...... 5. המתכון - מפגש ראווה, יערך במתחם BIG בקרית אתא, בחניון המקובל (להלן חניון א'), במקום יפגשו/יתכנסו מכוניות ספורט/ספורטיביות ,אשר יוצגו לקהל הרחב. אותן מכוניות "תצ…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. אני רוצה לחלוק איתכם משהו- הים של תל אביב יפה גם בחורף. אני גיליתי אותו במקרה. תמיד חשבתי שבקיץ יש ים ובחורף הוא מתאדה או שלוקחים אותו לניקוי יבש או משהו כזה-ולכן אף פעם לא טרחתי ללכת ולבדוק אם הוא שם.אבל מסתבר שגם בחורף יש ים.אפילו ים יפה. בניגוד לקיץ,מעט מאוד אנשים מסתובבים בטיילת של ת"א בחורף -ואפשר (ואפילו מומלץ) לשבת באחד מבתי הקפה ולשתות כוס קפה ולהסתכל בים ולקוות שאולי מישהו טובע ואין מציל.... אז היום בבוקר הלכתי לים. זה לא שאני לא שפוי .פשוט ישנתי בפרישמן וזה נראה לי פשע לא ללכת בבוקר לים.זה מרחק נסיעה ואין דבר יותר כיפי מליסוע לאורף החוף ולהגיד תודה שבאוטו חם (ולקוות שמי המלח לא עושים נזק ארוך טווח....כי סה"כ זה לנצ'י…
הודעה אחרונה מאת Uzi4u2, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מערכת הפעלה windows 2k pro. המערכת זיהתה את הכרטיס מסך שלי - voodoo3 בלי שהייתי צריך להתקין דרייבר כלשהו והכל עבד בסדר. הבאתי היום כבל TV OUT שבצד אחד יוצא מהכרטיס שבמחשב ומצד שני יש בננה (?) שמתחברת ל- RCA הצהוב. אני זוכר שפעם בדרייבר של הוודו הייתה אפשרות של TV OUT וכאלה. בגלל שאין לי ת'דרייבר המקורי של הכרטיס (בגלל שהווינדוז מזהה לבד...) אין לי ת'אפשרות של ה -TV OUT. האתר http://www.voodoofiles.com לא עובד ולכן אני לא יכול להוריד דרייבר מקורי ישן, מה גם שאני מעדיף שלא כי המערכת עובדת בסדר עם הדרייבר של ווינדוז, לכן אני שואל אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה כדי שיוכלו לראות את המחשב גם במסך הטלוויזיה . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
מה דעתכם שנפתח חדר שלנו בתוכנה pal talk שזאת תוכנת צאט עם קול מצוינת בשבילנו בטוח יש לכם מה להגיד לו רק לרשום עם אתם רוצים תגידו ופשוט נפתח אחד זה לא עולה כסף לפחות לא בהתחלה מחכה לתגובה! רק צריך מיקרופון ואנטרנט מהיר!
הודעה אחרונה מאת fiesta rsi, -
- 14 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
רכשתי כרטיס 128 מ"ב למצלמה הדיגיטלית שברשותי - KODAK EASY SHARE הבעיה היא שכאשר אני מכניס את הכרטיס, רושמת לי המצלמה הודעה שהכרטיס נעול. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומזיז את מתג הנעילה ומחזיר את הכרטיס, אני נתקל באותה הודעה. מה עושים? תודה
הודעה אחרונה מאת RS6,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE