Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קיבל מתנה טיול ג'יפים לשלושה ימים בקפריסין הוא לא רוצה\יכול ליסוע והוא שולח אותי

סביר להניח שיהיה זמן להסתובב קצת האם יש מה למצוא שם לקליאו ואיך המחירים?

"מתנות"=שיפורים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ממה שאני הבנתי בוייפר הבעיה פחות חמורה כי הספוג והדבק של הפילטר מוגן יותר מחופ המנוע

עדי יש לך מושג כמה זה יכול לעלות בקפריסין?

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
תקנה שם פילטר אויר קיט Viper של PiperCross...

אם אני לא טועה הpipercross מתפרק במזג אויר של ארצנו.

דניאל

יש כזה קיט לתומר, ולפי מה שהוא אמר לי בעבר הוא מרוצה מאוד...

צריך רק לתחזק את הפילטר כמו שצריך.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אבא שלי קיבל מתנה טיול ג'יפים לשלושה ימים בקפריסין הוא לא רוצה\יכול ליסוע והוא שולח אותי

סביר להניח שיהיה זמן להסתובב קצת האם יש מה למצוא שם לקליאו ואיך המחירים?

"מתנות"=שיפורים

אני מציע לך לעשות סקר שוק מבעוד מועד .

תכנס לכל מיני אתרים של חברות ידועות שם ונפוצות (OMP\SPARCO וכו') ותחפש מפיצים בקפריסין . תשלח להם מיילים ותשאל אותם איזה עוד ציוד הם מחזיקים במלאי ומה המחירים . ככה תוכל לדעת מראש איפה לחפש מה וכמה זה עולה לך . אני עשיתי את זה שאבא שלי היה שאנגליה והם אפילו שמרו לי את החבילה בצד ...

לגבי קפריסין , אם אני לא טועה , יש שני צדדים .הצד היווני ,והצד הטורקי .

רק אל תשכח לברר באיזה צד נמצאת החנות שלך .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...