Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק שיפורי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ב-Lionetwork משחק שנראה מעניין:

Monster Garage

עם 3,000 דולר ושבוע צריך להפוך מכונית תמימה לחיית כביש...

645623b.jpg

הקישור לאימיול:

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=3556&ttitle=מוסך_מפלצתי_/_Monster_Garage

הקישור לביטורנט:

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Bittorrent&d_op=viewdownloaddetails&lid=542&ttitle=מוסך_מפלצתי_/_Monster_Garage

נראה לא רע...

919418_20040108_screen004.jpg

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

המשחק הזה מבוסס על סידרה שמשודרת בערוץ דיסקברי , מהות התוכנית עצמה היא קיבוץ של מספר אנשים עם רקע טכני מוטורי או מקצועי מתחום כלשהו , שהמטרה שלהם היא לבנות כלי רכב כלשהו תוך הגבלה של 7 ימים ו 3000 דולר לחלקים . עומדים לרשותם כל הכלים האפשריים שאי פעם חלמתם לראות ( ליפטים , מסורים , מכונות לכיפוף צינורות וכו' ) .

הם בונים כל מיני חיות מטורפות לחלוטין ... אמבולנס שאמור להפוך לרכב דראג ולעלות לווילי , מיני קופר חדשה שהפכה לאופנוע שלג . :twisted:

אני מציע לכם לחפש פרקים של הסידרה בקאזה וכאלה ... שווה צפיה !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
המשחק הזה מבוסס על סידרה שמשודרת בערוץ דיסקברי , מהות התוכנית עצמה היא קיבוץ של מספר אנשים עם רקע טכני מוטורי או מקצועי מתחום כלשהו , שהמטרה שלהם היא לבנות כלי רכב כלשהו תוך הגבלה של 7 ימים ו 3000 דולר לחלקים . עומדים לרשותם כל הכלים האפשריים שאי פעם חלמתם לראות ( ליפטים , מסורים , מכונות לכיפוף צינורות וכו' ) .

הם בונים כל מיני חיות מטורפות לחלוטין ... אמבולנס שאמור להפוך לרכב דראג ולעלות לווילי , מיני קופר חדשה שהפכה לאופנוע שלג . :twisted:

זה לא נקרא שם "מירוץ הרעם" או משהו כזה ??? אם כן, זאת סידרה יפה...

ויש עוד תוכניות נחמדות בדיסקברי:

a sports car is reborn או משהו כזה, בה הם מרכיבים סופר 7 (אם אני לא טועה), קודם לתוכנית הזאת שודרה a car is reborn, ושם שיפצו יגואר קלאסית כלשהי...

מומלץ!

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה לא נקרא שם "מירוץ הרעם" או משהו כזה ??? אם כן, זאת סידרה יפה...

ויש עוד תוכניות נחמדות בדיסקברי:

a sports car is reborn או משהו כזה, בה הם מרכיבים סופר 7 (אם אני לא טועה), קודם לתוכנית הזאת שודרה a car is reborn, ושם שיפצו יגואר קלאסית כלשהי...

מומלץ!

הראל.

ראיתי את התוכנית אבל זה לא השם הקבוע שלה כי למשל בשבוע שעבר זה היה אופנוע

והשם של התוכנית היה אופנוע נולד או משהוא כזה... :roll: אקיצר זה מישתנה...

לא מאגן ולא מגן אלא מייגן!

פורסם

המשחק הזה מבוסס על המנוע הגראפי של Street Legal?

תראו מה מצאתי בגוגל:

http://www.howstuffworks.com/monster-garage.htm

how stuff works כותבים על כל דבר חחחחח....

טוב אחרי חיפוש קצר - המשחק הזה מבוסס על המנוע הגראפי של Street Legal (שני המשחקים של אותה החברה, Invictus)

בכל מקרה אולי הוא עבר שיפורים והפעם עובד יותר טוב...

Scooby WRX

פורסם

התוכנית משודרת בצורה קבועה עכשיו באגו החל מהעונות הרשונות ונקראת בשם הלא מובן משום מה אוטומורפוזה ... תכנית משעשעת למדי

עד עכשיו תקציר של מה שהיה :

1: מוסטנג GT 5 ליטר שנת 90 שהפכה למכסחת דשא

2: פורד אקספלורר שהפך למכונית אשפה ( כמו שהוא צריך לבוא :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...