אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה המשחק..........לא רואה בעניים את נייד פור ספיד אנדרגראונד... אפשר לכוון בו גם את הבורג במנוע! משחקק ממש חזק... תחרויות רחוב...משטרות.. משחק מדהיים!! אבל יש לי איתו קצת בעיה הוא מופעל על רזולוציה של 1024X768 והוא זז מקוטע קצת.......זה מעצבן ויש לי מחשב דיי טוב AMD XP 2600 512K 512MB 333 GeForce FX 5200 128DDR 100GB HD 8 BUFFER.... תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
תמונות של viper
מאת Guest יהב- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני אוהב את התמונות האלה תהנו
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
מדבקות לאוטו 1 2
מאת toyota man- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
מאיפה אני יכול ליקנות מדבקות לצדדים בצורת להבות (כדי לכסות את השריטות ) יש לכם אתרים שאפשר להזמין משם ?? ואני צריך משהו איכותי ויפה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shooter h, -
- 22 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
מי שנמצא אצלי ברשימות המסרים המיידיים יודע למה אני מתכוון - כל כמה דקות האינטרנט שלי מתנתק וחוזר. עכשיו שימו לב - זה לא החיבור, מכיוון שהוא נמצא על המחשב של אחי בחדר הסמוך. המחשב שלי מחובר אליו ברשת ולכן חשבתי שזה זה. אבל הרשת ממשיכה לעבוד מצוין ואפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בלי בעיה, לדוגמא. כך שמשהו אצלי, כנראה, גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולחזור כל כמה דקות. ההתנתקות היא גם לכמה דקות ככה שזה ממש משגע... בדקתי וירוסים עם מקאפי הכי חדש - אין. הצעות אחרות? רוני
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הנה 1 הנה 2 הקטע של השגריר פשוט מגעיל. ממש לא אהבתי. דבר פשוט מכוער. ממש תת-רמה. אני אישית - מתבייש.
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
במזל טוב ובשעה טובה הטויוטה הקטנה שלי עברה את מחסום ה 100,000. מחסום קשה, שעד לפני שני עשורים מעטות היו המכוניות אשר זכו לעבור אותו עם מנוע וגיר מקורי... אך היא ללא לאות! כמו תותחית על עברה מחסום זה בהילוך חמישי... לאור האירוע שקורה אחת ל 100K, הנצחתי את סוף עידן 5 הספרות והמעבר ל 6... קבלו...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא את המשחק הזה... הוא נדיררררר למי שלא יודע אתה משתתף במירוצים מרוויח כסף ואז משפר את המכונית שלך ... תודה רועי
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
מסגרות בפוטושופ?
מאת SPL- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר PLUG IN לפוטו שופ כדי ליצור מסגרות לתמונות? תודה
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב יש לי בעיה ואני לא יודע איך להפעיל את התרגום בסרט, וכבר הורדתי תרגום. אבל אף פעם לא ראיתי סרט במחשב, הבעיה שלי שאני לא יודע איך מדביקים או אולי צריך תוכנה , כרגע אני משתמש עם, divx player 2.5
הודעה אחרונה מאת Skyline GTR, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יעללה חברה..... משעמם?? תפעילו קצת ת'אקט באצבעות... כנסו לפה: http://www.whyman.de/games/gyroball.swf רשמו שיאים:... תמיר
הודעה אחרונה מאת viper-gts, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום ב-20:40 - מכבי חיפה מול בני יהודה בקריית אליעזר! אם חיפה תנצח - היא תחזור למקומה הטבעי בטבלה (1st)... בני יהודה תשחק ללא כפיר אודי הפצוע, ואילו מכבי חיפה אמורה לתת היום בכורה לקשר הברזילאי מרקוס פאולו אלבס. בהצלחה למכבי חיפה !!! בהצלחה גם לבני יהודה בתקווה למשחק הוגן, וללא אלימות! הראל. * אני מהמר 3:2 לחיפה...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אתמול נפגשנו כמה מחברי מועדון פיז'ו סיטרואן ישראל , צולמו קצת תמונות , היה נסיעה כייפית ! תמונות !
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משהו יודע איפה אני יכול למצוא את הפרק של טופ גיר בו טיף מנסה להרוס טויוטה הילוקס עם 300 אלף קמ' על השעון? אני מחפש אותו בנרות... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
...תגידו איך הן, יפות..?
הודעה אחרונה מאת ali-g, -
משחק חביב ביותר
מאת Shays- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.moymuzon.nm.ru/pinguin%5b1%5d.swf יש להכות בפינגיון למרחק הגדול ביותר השיא שלי הוא 320.2
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 9 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
המנורת הפלורסנט בגודל של מטר ועשרה לא עובדת.. החלפתי מנורה וזה עדיין לא עובד.. מה כבר יכולה להיות הבעיה???
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
שלום לכולם אני ילד בן 16 ואני צריך להגיש עבודת מחצית לבית ספר ובחרתי בהיסטורית הרכב כי זה הנושם האהוב עלי אבקש מכל מי שיכול לתת לי מידע ( דפי אינטרנט עבודות מיסמכים תמונות וכל דבר אחר שיעזור לי להמחיש את היסטורית הרכב דרך עבודתי). אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי ומעריך מאוד את הזמן שהקדיש תודה אמיר
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעבוד עם סורק ולסרוק טקסט ולהפוך אותו לקובץ טקסט או וורד? חשוב מאד שתהיה בעברית! תודה מראש לעוזרים!! ראלימן
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בזמן האחרון אני נתקל בפירסומים של "עבודה מהבית" בכל מקום.. ואני תמיד מגיע לאיזה אתר בסגנון כזה: http://www.work2you.net/zope/wfh/noamc/landing_page.html?exist=1&procpect_id=66429 הם לא נותנים אף פעם שום אינפורמציה בקשר לעבודה.. מעניין אותי איזה רמאות מסתתרת מאחורי זה.. מישהו יודע ?? אדם.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
עזרה בחתימה
מאת aliensof- 1 תגובות
- 795 צפיות
חבריה אולי אתם יודעים איך אני יכול לעשות חתימה ככה שתראה שם תמונה כי ניסיתי וכמו שאתה רואים לא ממש רואים את התמונה
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 0 תגובות
- 907 צפיות
הקטעים נלקחו מכתבה ב YNET למי שיש כוח לקרוא את כל הכתבה בשביל הקטעים הטובים בבקשה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2862870,00.html למי שרוצה רק את הקטעים הטובים (אני ממליץ , יש שם קטעים מצחיקים !) בבקשה: 2. הסנואובורדר הסנואובורדר � או "זה שגולש על סנואובורד", עבור אלה מכם שלא בקיאים במושגי סקי מקצועיים � בדרך כלל מסתכל על גולש הסקי הפשוט מלמעלה, בעיקר בגלל שהוא זה שהפיל את הגולש מלכתחילה. אין שום דבר שמפחיד גולשי סקי רגילים יותר מרעש ה"וווווווווווש", רעש שאומר שברגע זה מתקרב אליכם מאחור אידיוט על קרש גיהוץ במהירות של 80 קמ"ש ועם יכולת ניווט של מכונת כביסה שאיבדה את הבלמים. במקרה כזה הדבר הטוב ביותר הוא לנסות לצמצם את מסת הגוף שלכם כ…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
נסיעה לחרמון
מאת רועי.א- 0 תגובות
- 999 צפיות
שלום אנשים אני מתכנן מחר לנסוע לחרמון עם 2 חברים מת"א. מאיזה דרך אתם ממליצים לנסוע? מה אתם ממליצים לדרך-עצירות,הצטיידות?.. תודה
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכם וערב טוב..שבת שלום... תקף את אחותי רצון עז להוסיף חבר נוסף למשפחה שלנו רק שהחבר הזה הוא בעל 4 רגליים. היא רוצה ניופאונדלנד!!!??? Newfoundland בלועזית למי שיש כלב כזה אנא ספקו לי מידע... כמה הוא אוכל? ידידותי?אוהב אנשים או לא? צמחוני/בשרי? יש לי גם ארנבת בת 3 שנים בבית?זה יפריע? כמה עולה? כלב גזעי? מה המידות שלו? כלב מסודר או בלגניסט? בבקשה צריך מידע די דחוף...תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Chevair, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה , אז ככה לאחר חודש ושבוע של ג'ימלים בבית, ואז עוד שבוע אישפוז בשיקום (או יותר נכון בבית מלון צבאי ), ומיד לאחר מכן שבוע בגטו טכני שבחיפה - הצלחתי לצאת משם ולחזור לימ"מ (יחידת מיון ומעבר של ח"א) לקצין מיון מחדש, היא נתנה לי עוד שבוע חופש וכשחזרתי הצלחתי !! היא אישרה לי ואני מתחיל ביום שלישי הקרוב קורס "צלם צבאי" . רציתי לדעת אם יש פה חבר שהיה צלם צבאי בצבא או שאולי הוא עכשיו אני רוצה לדעת מה בדיוק לומדים בקורס ועד כל מיני פרטים עליו... הקורס מתחיל בום שלישי הקרוב בעובדה, מה שמושלם בשבילי כי זה כולה 35 דקות מהבית אז בקיצור אם מישהו היה או עכשיו או מכיר מישהו כזה אז כל פיסת מידע על תוכן הקורס תתקבל בברכה תודה יואב - צלם צבאי.…
הודעה אחרונה מאת raz-{jet-pilot}, -
-
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
טוב אז ככה? לאן אתה יוצאים היום? מה עושים? יאלה תתחילו להפגיז
הודעה אחרונה מאת yoav206GTI, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
המשחק הפועל רמת גן- הפועל רעננה ברעננה בסביבות הדקה ה60 במצב של 1-1אחד מאוהדי רמת גן מדליק אבוקה ומשליך אותה 2 שורות מתחת לגוש האוהדים המשטרה נכנסת לשוק וקרוב ל30 שוטרים ועוד כעשרה מאבטחים(כמות די מוגזמת של שוטרים אם מתחשבים שבקושי היו אוהדים) שהיו במגרש עומדים המומים ומסתכלים על האבוקה אחרי כחצי דקה -דקה אחד השוטרים מתעורר ולוקח את האבוקה עם כפפה לפח ואז מתחיל ההצגה של המשטרה כעשרה שוטרים עולים ליציע של האוהדים הצעירים של רמת גן (אלה שמעודדים ומשם באה האבוקה) ומוציאים את כל מי שהיה די קרוב לאיזור ממנו הושלכה האבוקה כשה"חוליגנים" שמורחקים מהמגרש הם מאנשים מכובדים סביב גיל ה30 ועד ילדה קטנה כשכל מי שמבקש הסבר ללמה הוא יוצא החוצה נדחף בכוח ומאויים במעצר …
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
(לא בבלובה יותר...) מדברים על זה פה ושם קצת וגם בוויי נט... תסבירו...
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סרטון חביב. http://www.localhost.nl/stuff/flash/car-1.swf יובל.
הודעה אחרונה מאת Israel_106, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci בהתחלה זה נראה קשה אבל אחרי קצת זמן מבינים את הקטע. דרך אגב החידה מבוססת על הספר צופן דה וינצ'י. למי שלא קרא אני ממליץ!! אחד הספרי מתח הטובים שקראתי. מי שפתר יכול לנסות גם את זה: http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/index-ctc.html בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
עצה למפגש 1 2
מאת Israel_106-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי למה אין מפגש בירושלים??? יש מלא מקום באזור מגרש טדי למה לא לבוא לירושלים קצת לשבור שגרה? לא חייב תמיד באיזור המרכז שהירושלמים לא יבזבזו דלק......... סתם בצחוק
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 913 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- D1winner
- DareDevil
- אליה
- nglancer
- stx
- EEEBBR
- efraimc
- David32
- yeonatanh
- ELI001
- דובצע
- Lexicon