אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בבוקר קיבלתי את הקטע הבא במייל מיוגב. בניגוד לכמויות הפורנו הבלתי אנושיות שמציפות את התא שלי (האם הנהלת הוטבאר יודעת על מאגר הפורנו האדיר הזה והשלכותיו הכמעט פליליות)- המייל הזה היה יחסית אינטיליגנטי וממש הפיל אותי על התחת.ייתכן בהחלט שחלקכם כבר קיבל את זה.אבל מי שלא- תהנו!! אז הנה זה: בבית ספר יסודי בארה"ב (אלא מה) נערך שאלון בו נדרשו ילדים בני שש להשלים את חציו השני של פתגם.התשובות מגוונות ומעניינות.ואל תשכחו - את הדברים האלה כתבו ילדים בני שש!!!!!! It's hard to believe these were actually done by first graders. Their insight may surprise you. While reading these keep in mind that these are first graders... "6" year-olds, because …
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה זו הועתקה ממייל שקיבלתי: שלום רב שמי חיים קלינפלד, אני גר ברחובות וברצוני להזהיר אותכם ברצוני לספר לכם סיפור קצר, לפני כחודשיים רכשתי רכב - פיאט פונטו 97, יד שלישית , 80,000 ק"מ במצב מצויין ניגשתי עם המוכר למשרד הרישוי וביצעתי העברת בעלות, והרכב הועבר על שמי ..כעבור שבועיים הגיעו לביתי פקידי ההוצאה לפועל ולקחו את! הרכב, התחלתי לבדוק מה קרה הסתבר כי הבעלים הראשון של הרכב משכן את הרכב לבנק, (קיבל הלוואה כנגד הרכב ולא החזיר את ההלוואה השיעבוד של הרכב נרשם ברשם המשכונות אך הודעה על כך לא עברה למשרד הרישוי על פי החוק במדינתינו הנהדרת אין חובה לרשום את המשכונים במשרד הרישוי כך שהרכב הועבר של שמי אך לא היה שלי בפועל. לכן רק שתדעו, שאם אתם קונים רכב חובה לבד…
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה המצב..? מה אתם אומרים על ללכת לתותחנים וליהיות שם הכי מהר קצין תוך שנה ו8 חודש ולחזור לקורס טייס...? אחרי כמובן שהגעתי לגיבוש ולא עברתי.. ולכול החכמים כן זה אפשר מי שלא עובר את הגיבוש יכול לחזור לקורס תמיד כאשר מגיע לקצונה!!!
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2857548,00.html
הודעה אחרונה מאת אבי פרידמן, -
התחדשתי - 106 xs 1 2
מאת Sygnus- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז כמו שחלקכם יודעים האיביזה 94 נמכרה והתחדשתי בפיג'ו 106 xs מודל 95, מנוע 1400, 3 דלתות מנוע 1400, יד 2, נקייה מתאונות, מטופלת+ספר טיפולים, 110k. תמונות ראשוניות http://pbase.com/sygnus תמונות טובות יותר בקרוב, פשוט לא רציתי להרוס את המצלמה בגשם, אז צולמו בחניון הבניין.
הודעה אחרונה מאת Israel_106, -
- 1 תגובות
- 905 צפיות
The other day I was downloading something from Kazaa When I finished downloading that file I saw the same guy I downloaded it from, starting to download the file from me So I messaged him and wrote "What are you doing? I just got that file from you�" And he replied: "getting my song back fucker!"
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 1 תגובות
- 876 צפיות
שם השיר הוא House Of Pain (unreleased) בKAZAA הוא באבאיכות חרא באיזה תוכנה אני עוד יכול להוריד אותו??
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לצערי הרב חברה שלי שובצה לבסיס הזה! אני מחפש כל דרך אפשרית בכדי להוציא אותה משם!! אני לא יכול לשמוע אותה ככה!! היא ממש בבאסה! ואני לא רוצה שהיא תסבול בצבא כמו שאני סבלתי יש למישהו כאן בפורום הזה אפשרות לעזור???
-
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי את מה שחיפשתי ! AX GT! תמונות: http://www.pbase.com/image/24845466 http://www.pbase.com/image/24845674 http://www.pbase.com/image/24845660 http://www.pbase.com/image/24845380 http://www.pbase.com/image/24844987 http://www.pbase.com/image/24846040
הודעה אחרונה מאת aviad_v, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני חייב דחוף טלפון או משהו דומה של היבואן של אגזוזי דארגון בישראל... אני חייב להשיג תו תקן לאגזוז אם לא מורידים לי את האוטו מהכביש יום ראשון....
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב חברה, לכל מי שהגיב בת'רדים השונים שלא תצליח ויעלה לך המון כסף, וזה לא יעבוד וכ"ו. הסאנרוף תקין, ופעיל, בעלות מינמלית של פחות מאלפייה. והרבה עבודה. (שלושה ימים) חלק מהתודות מגיעות גם ל K&N (קובי) . ולאריאל - נה נה נה נה
הודעה אחרונה מאת K&N, -
לאילו מסעדות בארץ אתם הולכים, ואיפה אתה אוהבים לאכול? אני אחד שאוהב לאכול ואין יום שאני לא אוכל במסעדות (אמא לא מכינה אוכל... ), זו הסיבה שאני עגלגל. המסעדות האהובות עליי בת"א הן בעיקר מסעדות בשר- בשר מדמם זה הטעם שלי. אני אוהב את 'סטפן בראון', 'ננה-בר', MOSES ואם אני רוצה פאסט פוד- אגאדיר בנמל. איפה אתם אוהבים??
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול אולי לעלות פה את הסרט על האופנוע שנוסע 350 קמ"ש(או משהו כזה)-כי רק היום נתקלתי בתרד הזה. אני מקווה שתוכלו למצוא אותו -כי מהקישור שיש שם הוא כבר לא עובד..... *להבא אנא דייק יותר בכותרת *
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה , מכוון שיש אנשים שלא ראו את הכתבה ביום חמישי , ויש לי אותה בקלטת וידאו , אני רוצה ומחפש דרך להעביר אותה למחשב , הקלטת כמובן ב VHS ולי אין כרטיס טלוויזיה הבקשה שלי היא האם יש מישהו בפורום שיוכל להעביר את הקטע מקלטת הוידאו לקובץ ממוחשב? אם יש אחד כזה אני אביא לא את הקלטת . תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מי שטרח לפתוח מגזין אוטו בלוח מכירות יכול למצוא סקיילין למכירה. קצת פרטים: ניסאן סקיילין gt-r34 v-spec 2001 טווין טורבו, 400 כ"ס, הסבה להגה שמאלי, רישוי מלא, 500 אלף שח או החלפה ב-911. עכשיו אתם מבינים כמה אני צריך תכסף הזה?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
אחד הסירטונים היותר משעשעים... לא הכי אמיתי, יש עבודה של מחשב (ניראה לי ) אבל עדיין מיוחד... מצטער אם פורסם בעבר... have fun http://www.ebaumsworld.com/honda-ad.html
הודעה אחרונה מאת ali-g, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני בהלם. אני בשוק. הכל התחיל בשנת 1997 כשייצרו את האוטו שלי והחליטו לשתול לו בפגוש שני מתזים,הידועים בלשון העם כ"שפריצרים". המתזים הנ"ל משמשים לשלוש מטרות: 1 דאווין- נשארו להם עודפים מקו הייצור של התמה וזה היה או לשתול אותם על פונטו,או על טמפרות.... 2 להתיז על מכוניות אחרות.כשעומדים ברמזור ומפעילים את מתזי הפנסים,חצי מהמים יוצאים על המכונית שליד. 3לנקות את הפנסים הקידמיים. 4 כל התשובות נכונות. הזין בדדרה הוא שהאוטו משמש כמטרה ניידת לכל ילד בן 16 בגלל שלל הסמלים והשטויות- ולכן דאגנו מראש לקבע הכל לאוטו בעזרת מערך ניטים מאסיבי. אבל לזה לא ציפיתי. אתמול בלילה,בעוונותי הרבים,לא ישנתי בביתי שברמת גן הפסטוראלית (…
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לפני כמה ימים אני יוצא כהרגלי בבוקר לכיוון המכללה... (סחוט מעיפות...) מתישב ברכב, מניע אותו מפעיל ת'מערכת, ופתאום אני שם לב שמשהו בלילה השאיר לי פתק על החלון מקדימה, בין המגבים (אתם יודעים...איפה שמשאירם דוחות...) "תיזהר!!! הולכים לגנוב לך תמערכת... תתכונן..." ודווקא עכשיו אחרי שהשקעתי לפני שבוע על המערכת סכום גדול נוסף של כסף... בקיצור אין לי מושג מה לעשות... אני לא מתכוון להוציא אותה מרכב כי אז מה הטעם בכל הכסף שהשקעתי...?!?!?! וגם עם אני יוציא אותה לתקופה זה לא יעזור כי ברגע שאני יחזיר אותה אנשים ידעו שוב.... אני משתגע כל פעם שאני שומע אזעקה של רכב, ישר רץ לאוטו... דרך אגב... אתם שואלי למה סיפרתי לכם את זה...?!?!?! סתם כי נורא מ…
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 8 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
היום הציבו אותי בקורס הזה ואני לא ממש יודע האם כדאי להתאמץ לצאת ממנו או לא. לפי מה שהבנתי, הקורס עצמו זה קריעת תחת. מישהו מכיר תקורס?? הוא שווה ת'קריעה??
הודעה אחרונה מאת yaba, -
לקט פרסומות
מאת Daniel83- 0 תגובות
- 812 צפיות
http://plus-i.narod.ru/interestnoe/obzor/6/2003.html לקט פרסומות, שווה לחכות! כל הפרסומות הכי שוות של 2003 מומלץ
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
AMD נגד intel 1 2
מאת ali-g-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הקרב הגדול של AMD נגד פנטיום נמצא בעיצומו!! את מי אתם מעדיפים? ולמה??? אני מעדיף את AMD כי יש לי נייד עם AMD ורגיל עם אינטל פנטיום והביצועים של ה-AMD יותר טובים כמו כן קראתי השוואה במעריב ובסוף כתוב שה-AMD יותר משתלם כי הוא עולה פחות ויותר מהיר. נראה לי שרובכם יעדיפו תאינטל כי הוא הרבה יותר פופלרי ובטח יש לכם אותו.
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קראתי את זה ומה שנותר לי להגיד ביזיון אחד גדול. 17 גמלים...! כל הצבא הזה.... מי זה הדביל שחשב על זה?? "צה"ל גייס גמלים ללחך עשבים בבסיס ליד התבור, אבל הם לא הצליחו להתמודד עם הטמפרטורות הנמוכות - וקפאו למוות * החיילים: המפקדים ראו אותם גוססים - והתעלמו" http://images.maariv.co.il/cache/ART624065.html סער
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
שלום לכולם... כרגע האתר PSI עובר שינוי ואני מחפש כתבים בכל נושא שקשור לפג'ו או סיטרואן הכתבות צריכות להיות בעברית... כל המעוניין להיצטרף לצוות הכתבים, מוזמן לשלוח ה"פ
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הועמד שעה ורבע מול הAYS אתמול בין חצות ושלושים לרבע לשתיים.... וראו זה פלא - יצאנו החוצה, וחלון אחורי-ימני מנופץ. כנראה שעבר שם מישהו במקום - לא גנבו כלום. (והיה מה לגנוב, מלבד המערכת, היה גם פאנל של פיוניר (של חבר שבא איתי) וארנקים של שנינו, ופליז של XDYE ודיסקים מפה עד אחותי... אה, ופלאפונים... אבל למזלי, ולרוע מזלם של האימפוטנטים, הם לא הספיקו לקחת כלום.... רון. -אני לחלוטין מאחל מוות איטי ומלא סבל לאותם אנשים. כן כן, על פריצה לאוטו ולא לקחת כלום, מבחינתי זה עונש מוות, רצוי בתאונה,רצוי במקום חשוך,רתוי שאף שאחד לא ישים לב, וימצאו את האוטו רק אחרי איזה יום,ויגידו "אך יכלנו להציל אותם אם רק היינו מגיעים שעה קודם".... בני עוולה מרושעים.-
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם... אני צריך עזרה במציאת סרטונים של רכבים מסוג פגו או סיטרואן כמו 205 ראלי 206WRC הסרטון לא חייב להיות ארוך... עד 40 שניות (אפשר יותר..) אני צריך את הסרטון לאיזה פרויקט קטן... שבקרוב תגלו... *למי שיש את הסרטונים האלה על המחשב, מוזמן לשלוח לי לICQ 106525052 תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר בסרט די חדש, שראיתי לפני איזה שנתיים ביס או משהו כזה. העלילה מורכבת מסיפור של כמה דמויות שלכל 2-3 יש עלילה משלהן שמשיקה לשאר העלילות בכל מיני נקודות (מזכיר בעניין הזה את ספרות זולה) יש איזה אחת שסוחרת בסמים מזויפים או משהו כזה ותופסים אותה ולפני שמי שהיא מכרה לו יורה בה דורסים אותה. אלה שדרסו אותה מוזמנים לארוחת ערב אצל איזה שוטר או משהו כזה שמנסה למכור להם כל מיני דברים (גם אני לא בדיוק זוכר מה, כמה ולמה). ויש עוד איזה קטע ששניים הולכים למועדון חשפנות מסתבכים קצת ואחד יורה בטעות במנהל, תופסים אותו ובתור נקמה יורים לו בכתף, זכור לי שזה היה די מצחיק. אם מישהו יודע איזה סרט, או יכול להפנות אותי לאיפשהו שכן יידעו (סטייל פורום זיהוי שירים וכד') הוא בהחלט יעשה לי א…
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! היה לי משעמם היום והיה יום יפה וחביב אז סידרתי כמה דברים שרציתי לסדר במכונית והיה תענוג, צילמתי את המתוקה שלי ואני מראה לכם תמונה, סתם פונטו אבל אני אוהב אותה מאוד אז הנה היא..... ואם זו לא בקשה יותר מידי גדולה אז אני אשמח מאוד אם מישהו יצבע לי אותה בצהוב לימון באיזו תכנה (סתם בשביל לראות איך ) ואם אפשר אז גם מגנזיום חביב תודה רבה רבה לכל מי שיענה לאתגר... שי.
הרכב הוא כמובן 306.. S16... צבע "בורדו" (אדום כהה?) , מ-ד-ה-י-מ-ה ושמורה ! להלן תמונות..
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמובן שכולנו מכירים את ראם סמואל שמלמד נהיגה מתקדמת, אבל אני מחפש תאתר שלו ולא מוצא, אני אשמח אם מישהו ירשום לי את האתר שלו.
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בסוף המנהלים שינו לי את הכותרת... חפיף.. אז.... איזה צלצול קיים אצלכם בפל' (אני מלחין לעצמי את הצלצולים בפל', וכרגע יש לי את "ליצן קטן שלי...")
הודעה אחרונה מאת Yarik,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE