Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AMD נגד intel

ali-g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרב הגדול של AMD נגד פנטיום נמצא בעיצומו!!

את מי אתם מעדיפים? ולמה???

אני מעדיף את AMD כי יש לי נייד עם AMD ורגיל עם אינטל פנטיום והביצועים של ה-AMD יותר טובים כמו כן קראתי השוואה במעריב ובסוף כתוב שה-AMD יותר משתלם כי הוא עולה פחות ויותר מהיר.

נראה לי שרובכם יעדיפו תאינטל כי הוא הרבה יותר פופלרי ובטח יש לכם אותו.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

אני מעדיף את AMD כי יש לי נייד עם AMD ורגיל עם אינטל פנטיום והביצועים של ה-AMD יותר טובים כמו כן קראתי השוואה במעריב ובסוף כתוב שה-AMD יותר משתלם כי הוא עולה פחות ויותר מהיר.

אני בקרב חובבי AMD, יותר ביצועים בפחות מחיר.

אבל אציין שלפעמים לוחות M טובים בשביל AMD יקרים יותר מאשר לוחות M טובים עבור P4 ולכן הרווח והכדאיות שלך תלויים גם בלוח הM שתבחר.

פורסם

אני בדעה שלך,

אני מעדיף AMD, יחס הביצועים/מחיר של מעבדי אינטל הוא פשוט משהו מטורף.

הרכבתי המון מחשבים עם מעבדי AMD והלקוחות רק מרוצים.

בקשר לניידים, שם באמת אני מעדיף אינטל בגלל שAMD מתחממים קצת יותר ובנייד אין הרבה אפשרויות לקירור.

עריכה: אגב, מה שיותר פופולרי לא בהחלט יותר טוב, וזה נכון לא רק למעבדים.

פורסם
עד עכשיו היה לי אינטל אבל בגלל הביקורות המצוינות של הAMD ומחירו אני שידרוג הבא יקנה AMD

הבעיה היא שאמרו לי שהוא מתחמם :?

שטויות שום דבר לא מתחמם ואם משהו כבר מתחמם אתה קונה מאוורר נוסף ב20 שקל והמחשב שלך קר כמו המקרר שלך :D

פורסם

בשביל זה יש קירור מים :D

האמת היא שכל היטסינק ומאוורר נורמלי יספיקו לקרר לך את המעבד בצורה טובה, לא צריך משהו מתוחכם.

פורסם

AMD !!

רק AMD. כבר שנים יש לי ואני מרוצה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לי באופן אישי המעבד לא משנה.

הכל תלוי בפונקציה של עלות מול תועלת ביחס למהירות ה BUS שיש לכל אחד מהם להציע (כולל מהירות הזיכרון).

יש תקופות שאינטל מורידים 50% במחיר ואז הוא הופך למאוד אטרקטיבי ליד ה AMD. בשילוב של לוח אם טוב וזיכרון מהיר, זה שילוב מנצח.

חוץ מזה שהמהירות המוצהרת של המעבד כבר ממזמן לא מעניינת אף אחד (פרט למתלהבים ואלו שלא מבינים כלום במחשבים) אלא רק מהירות ה BUS שלו וכמובן זיכרון ה CACHE שיש למעבד.

עדיף "לוותר" על כמה מאות מגה-הרצים (בהנחה שמדברים על מעבדים ולוחות-אם עם מהירות BUS וזיכרון זהה) לטובת זיכרון גדול יותר וכרטיס מסך איכותי - כי הם, למעשה, לב המערכת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בשביל זה יש קירור מים :D

האמת היא שכל היטסינק ומאוורר נורמלי יספיקו לקרר לך את המעבד בצורה טובה, לא צריך משהו מתוחכם.

תיקון: אנו קרובים מאוד לפיתרון חדש בתחום של מאווררים ככל שהמעבדים מתקדמים כך הם צריכים יותר קירור (אני מחכה ליום שיהיה לי חנקן בתוך המחשב לקירור המעבד)

לדוג' לפני יומיים החלפתי ממעבד AMD 2400 לאינטל 3GHZ בקיצור הכי חדש ומהיר...המאורר שוקל פי שתיים!!! ויותר מסיבי... ואגב הביצועים מעולים...

ובקשר לת'רד עצמו...

מסיון עם כל המעבדים אינטל עדיפה יותר כוח תמיד....

כסף זה משהו שולי כשזה מדיע אצלנו למחשבים.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אז ככה, לי יש ניסיון עם אינטל, והוא לא רע בכלל.

אני לא יכול להמליץ על AMD כי פשוט לא יצא לי לעבוד עם כזה מעבד.

אני גם מתלבט בעניין החימום של AMD. אצלי המעבד והלוח מראים טמפ' עבודה ממש טובות ואני ב"ה מרוצה מהם. העניין הוא הוספת המאווררים כמו שמישהו הציע כאן.

אני בגישה שלא איכפת לי מהמהירות כל עוד אני מסוגל לגלוש, לכתוב עבודות, לשמוע שירים, לשחק פה ושם איזה משחק, - הדבר הכי חשוב לי מארז כמה שיותר שקט...!

ולשם כך אפילו השארתי רק 2 מאווררים במארז - למרות שאפשרי להוסיף שלישי.

מעניין כמה מאווררים צריך בשביל מעבד AMD.... (כל מאוורר מן הסתם מוסיף רעש)

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בעיית ההתחממות במחשבים ניידם היא בעיה כוללת ולכן למשך תקופה ממושכת גם לא היו במחשבים ניידים מעבדי P4 (למי שזוכר).

בנוגע למחשבים נייחים, עניין החימום הוא זניח בהתחשב בעובדה שבכל מארז מודרני יש כ-2 מאווררים אם לא יותר (שלא לדבר על קירור מים וכו').

עניין ההתחממות לא ממש משחק תפקיד כיום במחשבים נייחים.

• תוכן חדש...