Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את זה ומה שנותר לי להגיד ביזיון אחד גדול. 17 גמלים...!

כל הצבא הזה....

מי זה הדביל שחשב על זה??

"צה"ל גייס גמלים ללחך עשבים בבסיס ליד התבור, אבל הם לא הצליחו להתמודד עם הטמפרטורות הנמוכות - וקפאו למוות * החיילים: המפקדים ראו אותם גוססים - והתעלמו"

http://images.maariv.co.il/cache/ART624065.html

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין מילים...

בושה...

קשה לי לעכל שאנשים עברו ליד החיה הגוססת ולא עשו כלום...

הראל. :(:x

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

חוסר המחשבה, הזלזול, חוסר האיכפתיות, פשוט זוועה. אני לא מאמין שאנשים יכולים להתנהג ככה. :mad:

second is the first looser

פורסם

מה אתם מתרגשים?

האמת צה"ל לא אכפת לה משום דבר! רק מהכסף!!!

וזה נכון!

פעם שמעת טייס שאומר לך שהחיים שלו יקרים? לא תמיד אומרים כמה שהמטוס שווה ומה יקרה אם ואילו...

וכל השאר קישקוש של העיתונאות!!!!! 8)

פורסם

בוקר טוב לכם כאילו שלא ידוע החוסר איכפתיות של הצבא.....

הצבא זה חרא!!!!!!!!!!!!!!!

ואני בכלל לא גאה שאני משרת בו עכשיו בסדיר....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

הזמינו את כל החברים שלו לבסיס של חיל האויר-והוא טס כ 20 ד"ק מעל כולם וכשהוא נחת הוא התחיל לעשות חריקות עם המטוס במעגלים-אתה טייס סבבה-אבל בעידן הקיצוצים בצבא זה מיותר לגמרי אתם יודעים כמה עולה רק הדלק ואיפה כל השחיקה של כל ההתפרעויות האלו?...

בקיצור בימים אחרים על העיני עלא ראסי אבל עכשיו-זה לא מתאים!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
הזמינו את כל החברים שלו לבסיס של חיל האויר-והוא טס כ 20 ד"ק מעל כולם וכשהוא נחת הוא התחיל לעשות חריקות עם המטוס במעגלים-אתה טייס סבבה-אבל בעידן הקיצוצים בצבא זה מיותר לגמרי אתם יודעים כמה עולה רק הדלק ואיפה כל השחיקה של כל ההתפרעויות האלו?...

בקיצור בימים אחרים על העיני עלא ראסי אבל עכשיו-זה לא מתאים!!

לא צריך להיות קטנוני... הבחור בן 45, טייס, אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה... וגם אם הוא "משתולל"... פעם אחרונה שלו על מטוס צה"לי, אחרי תרומה של כמעט 25 שנה - מגיע לו...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...