אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 870 צפיות
סוף סוף אני הולך ליראות כדורגל איטלקי http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=487958
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.tacticsarena.com/play/ תהנו!
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
לילה כולם ישנים רק 1 2
מאת 205f- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בלילה עם eos 5 מעל כביש החוף גשר נעורים. (תמונת הים צולמה במזח בבית ינאי) צמצם 11 זמן חשיפה 30 שניות. סרט 800 אסא + חצובה צילום עצמי - תהנו חוף בית ינאי מול המזח... זמן חשיפה 30 שניות צמצם 8 סרט 800 אסא + חצובה צילום עצמי תגובות ייענו.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
קניתי אוטו! 1 2 3
מאת Serginio-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
סוף-סוף כמעט אחרי חצי שנה קניתי יופי של אוטו!!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מהר , יש רק עוד 2 ימים ו 20 שעות. מחיר פתיחה 6 מיליון. והקשר לאופנועים ? כמה אופנועים ניתן להחנות על זה ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 6 תגובות
- 932 צפיות
הבקשה עלתה עקב התערבות על סכום לא מבוטל של כסף(50 ש"ח ...) האם זוהי קררה ג'י טי או שמא קררה רגילה?
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
- 1 תגובות
- 808 צפיות
ברוך השם, ושלא נדע עוד צרות כאלו במדינה http://news.walla.co.il/?w=//487810
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.blodbad.nu/chagidiel/the_annoying_thing_320x256.mpg
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
מה המצב אז ככה... החלטתי שאני רוצה לחזור להתאמן (יותר מדי זמן פנוי ..) אז אני גר בפ"ת , וחבר גר בת"א , ואנחנו רוצים ללכת למכון שיהיה מתאים לשנינו ... מישהו מהאיזור מוכן להמליץ על מכון מסויים ? אני מדבר על מכון לא יקר ... אם אפשר שיכלול בריכה \ ג'קוזי . מאמן שיתן לי תוכנית בדיוק מה לאכול , וכמה פעמים לבוא , ומה לעשות וכו , ויבנה לי תוכנית כמו שצריך. אודה לכל תשובה
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מישהו יודע איך אני אמור לרשום בגוגל כדי למצוא ג'אנטים מגנזיום? תנק'ס
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 24.6 אלף צפיות
אני מצטער שאלה טיפשית אבל אני לא יודע..
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה קורה? אני וחברה שלי רוצים לנסוע לחמישי שישי לצימר בצפון! יש למישהו המלצות -מקומות שהייתם? משהו טוב ויפה עם מחיר סביר? כל הצעה תתקבל בברכה תודה שחר
הודעה אחרונה מאת aviad_v, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נוס, טורבו ואינטרקולר מספק אותי בהחלט...
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה אפשר לעשות עם כל האוטיסטים על הכביש??? חזרתי הביתה עכשיו מנסיעה שגרתית כל כך מעוצבן. מה אפשר לעשות נגד כל האנשים שנוסעים על 2 נתיבים ב20 קמ"ש מתחת למהירות המירבית המותרת (במקרה הטוב) ולא מבינים מהם הרעשים החזקים שמגיעים מאחור (ציפצופים) וכשעוברים אותם הם לא מבינים מה פשר הפרצופים הכועסים. ומה עם כל אלו שכמעט מורידים אותך מהכביש ולא מבינים למה אתה מצפצף או אפילו לא שמעו את הציפצוף. והכי מעצבן! מה שקרה לי ליד הבית. משהו נרדם לפני הרמזור. כשהאור התחלף נתתי לו המון זמן להתעורר וכשלא התעורר, צפצפתי (בזמן הזה יכלו לעבור 10 מכוניות) לאחר שצפצפתי הוא הכל בנסיעה אך לפני הרמזור נעצר עד שהפך כתום ואז נסע כדי שלא אוכל לעבור!!! :mad מה לעשות אני משתגע!!!
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
והכוונה היא לא למקומות כמו רשפון או שפיים, שהם אמנם של קיבוצים אבל באים מלא אנשים וכולם דופקים הופעות.. אני מתכוון למקומות של אנשים פשוטים, שאתה קם משינה ב9 בערב, שם טריינינג והולך לרקוד... אפילו סתם מקומות שאפשר לרקוד בהם בהופעה מרושלת יהיו אחלה.. רון. -מקווה שבארץ יש כאלה מקומות-
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 21 אלף צפיות
כן, אני יודע שזה אוף-טופיק רציני, אבל אין לי מושג למה לצפות. מברורי עד כה, עולה כי מדובר בשני סוגי שאלות: 1. יושר (האם אתה גונב, האם אתה מעשן סמים, האם שכן שלך מעשן סמים...) 2. עקביות (שואלים מה אתה מעדיף להיות: טייס או טבח, ואח"כ מה מבין התחומים מעניין אותך יותר: תעופה או בישול). כל השופך אור על הנושא, הרי זה מבורך. בתודה, שי
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לא, זו לא וולוו, לא מרצדס ולא יגואר אלא....... פיאט אונו!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
קודם כל אני מתנצל ל ZaRziR כי ביקשתי ממנו לפתוח בחזרה את השרשור להגיב אבל מסיבות מסויימות לא יכולתי להיות באינטרנט כיומיים כך שאני שולח את התנצלותי פה ( כי לא ממש יפה לבקש משהו פעמיים ) . בכל מקרה התקרית בחיפה לא הזוייה , זה קורה הרבה אצל ערסים נוצרים או סתם שיכורים בליל ראש השנה . זה מנהג שטמבלים רק עושים , ששותים בירה ( ולא יודע איך הם משתכרים מבירה ) ועם תחילת הדקה הראשונה מהשנה החדשה מנפצים את הבירות בכביש ! בדרך כלל המשטרה נמצאת בהרבה מקומות בערים ששוכנים בהם נוצרים , והרוב לא ממש עושים את זה , בעיר אצלנו יש הרבה נוצרים ( לא יודע איזה 30-35 אלף - חוץ מהמוסלמים ) ויש רק שתי רחובות שבהם מנפצים בקבוקי בירה כך שזה לא ממש נורמלי אלא סתם למניאקים ! עוד משהו…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי קצת סדר וספירת מלאי, יש לי שני ארגזים של חוברות טורבו ואוטו ישנות. למסירה הראשון מרוויח הודעות בפרטי עם מספר טלפון בברכה, און יעקבסון
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinepixS7000 ... יש לכם הצעות מאיפה לקנות ? יש אתר Camera4less מישהו מכיר ? למישהו יש ניסיון איתו ? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עבר לו שבוע של שיגעון בפריז... אחלה של סילווסטר,אחלה של ארוחות.... אבל האטרקציה הכי רצינית שם זה התצוגות של המכוניות בחברה... צילמתי כמה תמונות מהאולם של פיז'ו, וכמה תמונות מטויוטה... תהנו!
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מידי 5 דקות לערך, מופיע לי תמונה "שמשתלטת" על המסך, תופסת את כולו ומאלצת אותי לחכות עד שיופיע כפתור ה X בכדי שיוכל לסגור חלון זה כמובן שמקרה זה קורה שאני מחובר לאינטרנט... WTF ???? הושיעוני בבקשה תודה מראש, אדם.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם .. עכשיו יש לי שאלה שאתם בטח תצחקו אבל משהו שאני לא מבין... מה הקשר שילד מקבל רישיון והוא מושפע ממהיר ועצבני שם ספוילר על הלאנטיס של אמא ואולי עוד תוספות.. למה הוא ארס?! עוד חצי שנה אני מתחיל תאוריה ועם לא יהיה כסף לאיזה 106 משלי אז לא יהיה לי בעיה לשפר את האוטו של ההורים מה אני יהיה אז ארס? כשאני שם חצאיות , מערכת וספוילר ??? שניה חייב להיות לכל בנ-אדם כסף לאוטו ספורט שבאמת שווה לשפר? אתם רואים ילדים שעשו מהמכוניות שלהם באמת דברים יפים מעיצוב יפני רגיל ודבר יותר יפה ויותר חזק (לא רובם אבל חלק כן משפרים מנוע) אתם קוראים להם ערסים ואחרי זה אתם מתלהבים מ106 או 205 שהמחיר שלהם הוא בין 15 ל 30.... עכשיו בקשה תסבירו לי למה אני ארס עם שמתי מדבקה של BOLLE על השי…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 5 תגובות
- 34.3 אלף צפיות
כאלה שיש בפרופיל ..
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני ביום שישי הזה עושה קורס 4 פעימות מקצוענים בקארטינג נתניה... יש מצב שמישהו פה עושה אולי במקרה?!?
הודעה אחרונה מאת Ford Prefect, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן יש לי בדיחה מוצלחת לטעמי במיוחד שזה קשור לדרדסים הרעים. בבקשה.. > השוטר: "אני חייב לתת לך דוח". > הנהג: "לא, בבקשה, תוותר לי". > השוטר: "אני לא יכול, חייב לתת לך דוח". > הנהג: "אתה חייב לוותר לי!". > טוב, בסוף השוטר אומר לו: "אני אשאל אותך שאלה. אם תדע - אני אוותר לך". > "טוב", עונה הנהג. > השוטר: "אתה נוסע בכביש החוף ורואה מולך שני אורות, מה זה?" > הנהג: "זה אוטו!" > השוטר: "כן, אבל איזה אוטו? פיאט, מזדה, סובארו? אין מה לעשות, אני חייב לתת לך דוח!". > הנהג: "לא, בבקשה, עוד שאלה אחת". > השוט…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן, בימי שישי במרכז הכרמל בחיפה, כולם חונים באדום לבן\אדום כחול\שטחי הפרדה למיניהם וכו' ולא נראה כאילו שוטרים מביאים להם קנסות. מיותר לציין שיש בעיות חנייה רציניות באיזור... שווה להסתכן בחנייה במקום כזה? אם יהיה קנס, מה יהיה החור בכיס? תודה מראש. (סליחה על השאלה המפגרת, פעם ראשונה שאני יוצא עם האוטו לבילוי במקום כזה)
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 988 צפיות
שלום לכולם אני מחפש למצלמה שלי כבל שיש לו גם יציאה וגם כניסה {2 צדדים } של usb מישהוא מכיר את הכבל כמה הוא עולה? הוא בשביל המצלמה vivitar 10
הודעה אחרונה מאת tamirbike, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משום מה באתר החדש של סול סיק אי אפשר להוריד את קובץ ההתקנה . או יותר נכון הוא מנסה להוריד לי משהו שונה P2P משהו. בתשלום .. האתר הוא http://www.slsk.org אם מישהו שמע אולי על הפיכת התוכנה לתשלום או משהו... תודה
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה צריך להוריד שהוא יפעל? כי שאני לוחץ עליו הוא פותח מן חלון כזה כמו של הקלטה וזהו לא עושה כלום..ניסיתי ב:DIVX לא עלה ומדיה פליר גם לא.. אז מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Gilad M,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE