אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב, אז לפני שאני תופס את המחשב וזורק אותו מהחלון הבעייה היא שהמחשב נתקע בלי סוף, אבל... זה קורה רק כאשר אני מחובר לאינטרנט, כשאני לא מחובר המחשב עובד חלק ללא תקלות. וכשאני באינטרנט, אם אני לא שומע מוזיקה ולא מוריד כלום גם אין בעיות (בד"כ) הבעייה היא עם הורדות, או כשאני פותח יותר מדי חלונות... וכמובן, מוזיקה או כל מדיה. למישהוא יש מושג למה זה?!? מה לעשות?? אני לא זוכר בדיוק את הנתונים של המחשב, אבל הוא מעל 1000, עם זיכרון 256, הפס הוא 750. אז אני מעריך שאין בעייה חומרתית. ואני משתמש בחלונות 98. אבל למודם אני מתחבר דרך הכרטיס רשת, ולא דרך ה USB, אולי בגלל זה בגלל שאת המחשב השני אני מחבר דרך ה USB ואז שניינו גולשים יחד. אבל גם כשהוא מנותק יש לי את הבעייה..…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אני צריך המלצה למצלמה דיגטאלית. המחיר שלא יעלה מעל 800(180 דולר) עד 3 מגה פיקסל(אני יודע שלא אשיג מצלמה איכותית בתג מחיר זה). הייתי בכיוון של HP 443 PHOTOSMART אמרו לי שהם טובים רק במדפסות. היות ויש לי הזדמנות להביא את המצלמה מחו"ל אבקש המלצות למצלמות אשר יכולות לספק את הסחורה. אני רוצה להשתמש בה בעיקר לטיולים שאני עושה. מישהו יכול להביא לי המלצות?
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=33600&dspmode=1&page=1 כנסו ללינק ותראו אחלה ציורים שחבר שלי צייר חוץ מהאנזו (המוקפדת) שאת זה החברה שלי לשעבר ציירה .
הודעה אחרונה מאת ali-g, -
ציור שציירתי
מאת speedy- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנה: ***עריכת הנהלה: קיים כבר שרשור בנושא ("כמה ציורים של מכוניות". הוסף את הודעתך אליו, הודעה זו תמחק.*** swift.tif
הודעה אחרונה מאת speedy, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרגעים היפים ביותר בחיים: 1. 1. להתאהב 2. 2. לצחוק עד שכואבת הבטן 3. 3. למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה 4. 4. לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו 5. 5. לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ 6. 6. לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה 7. 7. לעבור בהצלחה בחינה קשה 8. 8. לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן 9. 9. שיחה טובה 10. 10. למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן 11. 11. לצחוק על עצמך 12. 12. שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה 13. 13.…
הודעה אחרונה מאת Chevair, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמו אוטו דיפו או משהו כזה... תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת noameshel, -
-
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
טוב, אז אני לא בטוח שזה מתאים דווקא לרכב, ולא לאוף-טופיק, אבל זה התחיל מרכב, אז שמתי את זה כאן, ויסלחו לי מנהלי הפורום אם זה לא המקום...אבל בכל זאת, מדובר כאן על רכב הסיפור ממש קצר, אבל עדיין קצת צובט בלב (כמה שעות אחרי) אז נשפוך אותו על הסרבר, ואולי זה יעזור קצת. טוב. אז בזמן האחרון שמתי לב לעלייה משמעותית במספרן של היאריס T ספורט אשר משייטות להן בכבישי ת"א. אני מאוד נהנה להתסכל על הרכבים האלה אגב השתחלות בינהם בדרך לראש הטור, ובכלל, אני חושב שהיאריס T ספורט היא משהו מאוד מיוחד. גם יפה וגם אופה, אם תרצו. לצערי אני כותב את כל זאת משמועות, אבל לא נראה לי שאני טועה, לאור העובדה שכל מי שדיבר (או כתב) על ה-T ספורט עד עכשיו אמר רק דברים חיוביים. אז הנה לנו רכב …
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://corvette.boise.wirestone.com/gollum/gollum.swf אותי זה הרג מצחוק
הודעה אחרונה מאת magen, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
נכון יש תמונות האלה של מכוניות מצוירות כמו התמונה דלי אז מאיפה אפשר להוריד את התמונות האלה או ליצור ואם משהו יוצר אז אתם יכולים ליצור /לחפש לי תמונה של citroen zx volcan בבקשה *להבא כותרת של בבקשה תעזרו לי תגרום למחיקת ההודעה. הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת CITROEN ZX VOLCAN, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
- במידה ומי שקורא את זה מכיר את הענין הוא מוזמן לדלג - אני עד היום שילמתי 109 שקל לחודש על ADSL לבזק ועוד 79 שקל לחודש ל012. לאחר בירור קל וקריאה של שרשור ההתחברות של קובי (K&N) עשיתי 2 טלפונים, אחד לספק האינטרנט שלי ואחד לבזק. האיום לשתיהן היה זהה : "או שתוזילו לי את עלות הגלישה או שאני עובר למתחרים שלכם" התוצאה : בזק - 95 ש"ח לחודש במקום 109 (אבל המהירות עלתה מ750K ל1.5M) וקווי זהב ירדו מ79 (ל750K) ל-65 שקל בחודש עבור 1.5M. בקיצור חבל על הכסף שלכם... רון. -מהר, לפני שיגמר...-
הודעה אחרונה מאת idan, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יוצא בבוקר לכיוון הצבא . מגיע בערך לצומת רמלוד , פתאום אני מרגיש רעידות קלות בהגה ומשהו מוזר. עוצר בצד , יוצא החוצה בגלגל האחורי שמאלי אין אוויר כלל ובורג תקוע בתוכו טוב ישר מחליפים לביגלה חם ( נו נו לגלגל ספר ביגלה ) שאני בטוח שהמידה שלו היא משהו כמו 105 הוא ממש דק. אני ממשיך לצבא וחושב שאחרי שאני אסיים אני אקפוץ לתקן את הגלגל. שאני יוצא מהצבא מחכה לי הפתעה חדשה , הגלגל האחורי ימיני נמצא ללא אוויר כלל וכמובן בורג בתוכו , הפעם בורג קטן לכן כנראה לקח לו זמן לרדת. הבגלגל ספר כבר השתמשתי , מה עושים? אני מתקשר לחבר מהבסיס עם 205 ואומר לו שאני לוקח את הגלגל שלו בינתיים הוא כמובן הסכים , הרכבתי את שלי על האוטו שלו , פירקתי את שלו ונסעתי לתקן כך יצא …
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 4 תגובות
- 972 צפיות
אני צריך מחשב לעסק. על מי עוד אפשר לסמוך שהחלקים יהיו חדשים ולא REFURBISHED ? על מי אפשר לסמוך שלא יפשוט את הרגל לפני שתגמר האחריות?
הודעה אחרונה מאת U-re, -
- 1 תגובות
- 864 צפיות
http://www.rockstargames.com/upload/swf/winners/multimedia/drewcope.swf להגביר מערכות ... לכוון אוזניים ...
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
אתחיל בכך שלדעתי הצבעים המזעזעים ביותר לרכבים הם צבעי "מרקרים" (ראה דוגמא מורצילאגו בצבע ירוק מזעזע, שממש מתחשק לבכות כשרואים מה למבורגיני הסכימו לבצע עבור חופן מרשרשים ).
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים... יש לי XP Pro בעברית, ומאז שהתקנתי , בשולחן העבודה, מתחת לפריטים יש את הרקע הכחול הזה.. מניסיון , ב- XP PRO באנגלית שהיה לי , היה רק מין צל כזה בכתוב.. והרקע היה שקוף.. מישהו יודע איך לעשות שיהיה שוב רקע שקוף מתחת לפריטים בשולחן העבודה.? תודה לכל עוזר, TurboMan
הודעה אחרונה מאת zvikel, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נרשמתי לקד"ץ נהיגה בצהל אני מתחיל לימודי תאוריה ביום ראשון. אני רוצה לדעת הכול איך זה בצבא ואיך אחרי ומה בכלל מחכה לי.
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש כרטיס זיכרון של SD/MMC לא מהאינטרנט. יצא לי לבדוק בשני מקומות והיה הבדל של 40 ש"ח בניהם, אז אולי מישהו שכבר עשה סקר שוק יוכל לעזור לי. נ.ב. אני גם צריך בטריות AAA נטענות, איזה סוג כדאי לקנות? תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 31 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לפני העבודה לפני הכל אני חייב לספר לכם ,שברגע זה עשיתי העברת בעלות ורכשתי את החלום. יד ראשונה מודל 2001 כסופה. תודה לכל מי שעזר לי להחליט ולא להישבר מול אבא תודה על העיצות והקבלה החמה לפורום וממממזזזזזלללל טטטטווווובבבבב לי. יואב (yoav206GTI)
הודעה אחרונה מאת CITROEN ZX VOLCAN, -
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כנסו ל http://mazda323.pic.co.il בצד ימינה למעלה בשם tuning2/5/2003
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התחלתי עם בחורה. ידיד שלה הביע התנגדות תקיפה לנושא. היא אמרה לי לא, ופתאום אומרים לי שיש לה מישהו לא נראה לי אמיתי. אני די רוצה....ודי מעוניין יש למישהו עיצה בשבילי יואב
הודעה אחרונה מאת magen, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הייתה לי התערבות עם חבר והוא טוען שאין מילה בעברית למנורות האלה שיש לניידות על הגג...האם מישהו יודע איך קוראים לזה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 959 צפיות
חאפר ? או מישהו לא רציני ?
הודעה אחרונה מאת ali-g, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לצורך מחקר במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית העוסק במומחיות בזיהוי חזותי, ובייחוד באנשים שמומחים בזיהוי של דגמים של מכוניות, דרושים אנשים שמצטיינים בזיהוי מהיר של דגמי מכוניות נפוצות מהשנים האחרונות. יערכו מבחני "סינון" לאתר את המומחים בזיהוי, ואלו אשר יבחרו יזכו לתגמול עבור השתתפותם במחקר. אלו אשר ירצו להמשיך, יוכלו להשתתף במחקרים נוספים בזיהוי מכוניות, בתגמול הולם. מנהל המחקר הוא דוקטורנט בשם אסף הראל, בהדרכתו של פרופ' שלמה בנטין מהאוניברסיטה העברית אשר ביקש ממני לסייע לו באיתור של אותם מומחים בזיהוי. מי מכם אשר באמת יודעים לזהות טוב מכוניות ודגמים (ואולי גם רוצים להרוויח קצת כסף לדלק... ) , מוזמנים ליצור איתי קשר בה"פ או באימייל …
הודעה אחרונה מאת ALFA ROMEO, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחר, יום ג' בשעה 20:45(לאחר החדשות), חיים הכט(אתה רוצח - אותך למשטרה) בתוכניתו "יצאת גדול" מגיע למוסך. עמית
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
http://corky.net/~dorimani/animations/ovadia.htm
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כבר איזה חודש אני מקבל כל יום-יומיים הודעה שהאנטי-וירוס שלי לא מעודכן, אבל שאני הולך לLIVE UPDATE, הוא מחפש עידכונים ואומר לי שכל העידכונים הכי חדשים כבר מותקנים... זה מאוד מוזר כי אני זוכר שפעם כל שבוע בערך יצא עידכון...
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יום בהיר בגימנסיית גן-נחום, שיעור אנגלית, הידוע בכינויו "שכונה". אני, איש צנוע שחונך למעשי תורה ומצוות (או שלא), מבקש בעדינות מהמורה, שם קוד- ורדה, לצאת להתפנות, היא עונה בחיוב, גיכוכים מאחורי של חבר עם מצלמה, היא מרשה. תוך כדי שאני מתאפק שלא להתפוצץ מצחוק אני שולף מהתיק, נייר טואלט (אני מדגיש- ורוד תוצרת עקבה), ספריי לטיהור אוויר, ועיתון סופ"ש, ויוצא אני יוצא לי בנחת תוך כדי ליגלוגים (לא באמת הלכתי להפגיז!), מחכה 10 דקות בחוץ, וחוזר. המורה: "רמי רמי, בוא לפה". אני, משנה למבט רציני: "מה??" המורה: "איפה היית?" אני: "בשירותים, איפה הייתי?" היא: "מה זה כל הדברים האלה???" אני: "יצאתי לשירותים, מה הקטע???" היא: "טוב עוף ל…
הודעה אחרונה מאת Skyline GTR, -
- 0 תגובות
- 973 צפיות
קניתי בארה''ב את המגזין הזה.. http://www.hcimagazine.com/ איך אני יכול לקבל אחד כזה בדואר לארץ??? יש אפשרות כזו???
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חחחח פשוט ענק http://www.carstuckgirls.com/
הודעה אחרונה מאת yoav206GTI, -
-
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה ? מה סדר גודל של מחירים ואיזה חברות מומלצות (בהנחה שאני קונה אחד בחו"ל) . אם מישהו מכיר מישהו אחר שמוכר, שיפנה אלי . כל מידע יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת תומR,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,258 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- vigi
- MIHAEL
- sagi_11
- zaf
- GTI33
- yor2
- The FixTrics
- tribel
- טריקו2
- Liquidator
- sperial