Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי עם בחורה. ידיד שלה הביע התנגדות תקיפה לנושא. היא אמרה לי לא, ופתאום אומרים לי שיש לה מישהו :2gunfire: לא נראה לי אמיתי. אני די רוצה....ודי מעוניין

יש למישהו עיצה בשבילי :ladysman:

יואב

פורסם
התחלתי עם בחורה. ידיד שלה הביע התנגדות תקיפה לנושא. היא אמרה לי לא, ופתאום אומרים לי שיש לה מישהו :2gunfire: לא נראה לי אמיתי. אני די רוצה....ודי מעוניין

יואב

הרבה פעמים לחבר'ה יש השפעה על החלטות לגבי קשרים. ("מה יגידו החבר'ה...")

מדבריך נשמע שזה באמת לא אמיתי.

לגבי עצות, אני האחרונה לייעץ בתחום הנ"ל :roll::lol:

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

יואב

עצה הכי טובה שאני יכול לתת לך- עזוב את זה.

תאמין לי-זו עצה ששווה זהב.

בשביל מה לאכול את עצמך? עצם העובדה שזה מועלה כאן-סימן שזה מטריד אותך.

אם היא אמרה לא ,יש לה סיבה.לא משנה אם יש לה מישהו או לא.ITS THAT SIMPLE.לפעמים נראה כאילו שהיא "משחקת" או שאר חירטוטים-אבל לרוב היא פשוט.....לא רוצה.

למה היא לא רוצה? מה זה משנה? שיהיה בגלל אלף ואחת סיבות.היא אמרה "לא".נקודה.

ההתלבטויות המפגרות שלנו (ר' גברים) על "למה היא באמת מתכוונת" זה סתם ביזבוז טוטאלי של זמן.אתה סתם מבזה את עצמך .

לגבי הידיד-

1 חסל אותו.

2 ועכשיו ברצינות- עזוב אותך.אין דבר יותר גרוע (בעצם...יש) מבחורה עם "ידיד" שלא מסמפט אותך.

הן מחזיקות מהעצות של הטמבלים האלה "כי הם ידידים והם אובייקטיביים" ושאר בולשיט.

בסוף ה"ידיד" שחושב שהוא כזה חכם רוצה גם לז*** אותה.

נגיד שילך לך איתה- מה אתה חושב..שהוא יעלם?

אז זהו שלא.הוא יטפטף לה כל הזמן ארס וזה סתם יחרבן את האמון בינכם ויגרום לבלגאנים.

בקיצור אחי- תדע גם מתי לוותר ולמרות שזה באסה- עזוב את זה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נורא פשוט.

בחורה אמרה לך לא.

מה עוד אתה צריך?

שלט? מכתב? ניאונים מעל הראש?

למזלינו יש על הכדור הזה עוד לפחות 4 בנות ועוד לפחות 4 בנים, ככה שמס' השילובים שניתן להוציא ממספר בני האדם שמשתתפים במשחק הזה עולה על 1.

היא אמרה לך לא?

לא צריך.

אתה מאוד רוצה אותה? יופי. אבל בשביל שיצא משהו צריך שזה יהיה הדדי.

אני לא מבקר את זה או משהו, אבל לפעמים פשוט אין את זה. יכול מאוד להיות שאתה בחור מדהים והיא מפסידה, אבל אם אין לה את המשיכה הראשונית, את הקליק שאומר לה "יאללה" אז פשוט רד מזה. אני לא הייתי מנסה שוב. (מה גם שהיא השתמשה בתירוץ ה"יש לי חבר(בכאילו)", שזה בעירך כמו לבוא ולומר לך "אין מצב בעולם שאני נוגעת בך עם מקל על שלט רחוק" אבל נורא בעדינות כי כנראה כבר היית נודניק....)

ובקשר לידיד, אין לו השפעה, הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, אם בא לבחורה על מישהו היא לא סופרת אף אחד בדרך.

רון.

-ממעמד הידיד, ממעמד זה שמתחיל וממעמד הבחורה אומר לך שעדיף להמשיך הלאה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
נורא פשוט.

בחורה אמרה לך לא.

מה עוד אתה צריך?

שלט? מכתב? ניאונים מעל הראש?

למזלינו יש על הכדור הזה עוד לפחות 4 בנות ועוד לפחות 4 בנים, ככה שמס' השילובים שניתן להוציא ממספר בני האדם שמשתתפים במשחק הזה עולה על 1.

היא אמרה לך לא?

לא צריך.

אתה מאוד רוצה אותה? יופי. אבל בשביל שיצא משהו צריך שזה יהיה הדדי.

אני לא מבקר את זה או משהו, אבל לפעמים פשוט אין את זה. יכול מאוד להיות שאתה בחור מדהים והיא מפסידה, אבל אם אין לה את המשיכה הראשונית, את הקליק שאומר לה "יאללה" אז פשוט רד מזה. אני לא הייתי מנסה שוב. (מה גם שהיא השתמשה בתירוץ ה"יש לי חבר(בכאילו)", שזה בעירך כמו לבוא ולומר לך "אין מצב בעולם שאני נוגעת בך עם מקל על שלט רחוק" אבל נורא בעדינות כי כנראה כבר היית נודניק....)

ובקשר לידיד, אין לו השפעה, הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, אם בא לבחורה על מישהו היא לא סופרת אף אחד בדרך.

רון.

-ממעמד הידיד, ממעמד זה שמתחיל וממעמד הבחורה אומר לך שעדיף להמשיך הלאה-

יש לך קשר לידיד שלה?

וחוץ מזה לא ממש נראה לי שהיא זוכרת איך אני נראה, בגלל זה אני לא מבין את ההתנגדות שלה.

פורסם
יש לך קשר לידיד שלה?

וחוץ מזה לא ממש נראה לי שהיא זוכרת איך אני נראה, בגלל זה אני לא מבין את ההתנגדות שלה

מי היא או מי אתה.

אבל מנסיוני רב השנים כידיד של... או כמתחיל עם בנות שיש להן ידידים ש... או כבחור שמתחילות איתו בנות ויש לו ידידה או שתים...

אני אומר שעזוב ותמשיך הלאה.

רון.

-"מי שלא רוצה שלא יבוא אלי"

ד. אינטרנשיונל, הדיסק הראשון.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יואב

עצה הכי טובה שאני יכול לתת לך- עזוב את זה.

תאמין לי-זו עצה ששווה זהב.

בשביל מה לאכול את עצמך? עצם העובדה שזה מועלה כאן-סימן שזה מטריד אותך.

אם היא אמרה לא ,יש לה סיבה.לא משנה אם יש לה מישהו או לא.ITS THAT SIMPLE.לפעמים נראה כאילו שהיא "משחקת" או שאר חירטוטים-אבל לרוב היא פשוט.....לא רוצה.

למה היא לא רוצה? מה זה משנה? שיהיה בגלל אלף ואחת סיבות.היא אמרה "לא".נקודה.

ההתלבטויות המפגרות שלנו (ר' גברים) על "למה היא באמת מתכוונת" זה סתם ביזבוז טוטאלי של זמן.אתה סתם מבזה את עצמך .

לגבי הידיד-

1 חסל אותו.

2 ועכשיו ברצינות- עזוב אותך.אין דבר יותר גרוע (בעצם...יש) מבחורה עם "ידיד" שלא מסמפט אותך.

הן מחזיקות מהעצות של הטמבלים האלה "כי הם ידידים והם אובייקטיביים" ושאר בולשיט.

בסוף ה"ידיד" שחושב שהוא כזה חכם רוצה גם לז*** אותה.

נגיד שילך לך איתה- מה אתה חושב..שהוא יעלם?

אז זהו שלא.הוא יטפטף לה כל הזמן ארס וזה סתם יחרבן את האמון בינכם ויגרום לבלגאנים.

בקיצור אחי- תדע גם מתי לוותר ולמרות שזה באסה- עזוב את זה.

כל כך עצוב- כל כך נכון :roll:

לא מאגן ולא מגן אלא מייגן!

• תוכן חדש...