Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרשמתי לקד"ץ נהיגה בצהל אני מתחיל לימודי תאוריה ביום ראשון.

אני רוצה לדעת הכול איך זה בצבא ואיך אחרי ומה בכלל מחכה לי.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

שירתתי בקד"צ נהיגה בתה"ש והשתחררתי ביום ראשון :)

אז ככה : אתה תתחיל את התיאוריה שם תפגוש את גדי או דויד שהם יהיו המורים שלך .

מי שלא תאהב כל כך יהיה ברק שרוב הזמן יצעק ויעיף אותכם החוצה .

נניח שעברת תאוריה ראשונה אתה תעבור לשלב המעשי והמעניין שבו תקבל מורה לנהיגה על המשאית בבית הספר שבו בחרת, אם לא בחרת כבר יבחרו לך :)

תנהג תהנה תתגייס אז תעשה טירונות אז בה"ד 6 ובהצלחה בשלוש השנים הקרובות .

:twisted:

8)
פורסם
שירתתי בקד"צ נהיגה בתה"ש והשתחררתי ביום ראשון :)

אז ככה : אתה תתחיל את התיאוריה שם תפגוש את גדי או דויד שהם יהיו המורים שלך .

מי שלא תאהב כל כך יהיה ברק שרוב הזמן יצעק ויעיף אותכם החוצה .

נניח שעברת תאוריה ראשונה אתה תעבור לשלב המעשי והמעניין שבו תקבל מורה לנהיגה על המשאית בבית הספר שבו בחרת, אם לא בחרת כבר יבחרו לך :)

תנהג תהנה תתגייס אז תעשה טירונות אז בה"ד 6 ובהצלחה בשלוש השנים הקרובות .

:twisted:

טוב את כול זה אני יודע. השאלה היא : איך זה להיות נהג בצבא?

ושוב אני מעוניין בכול פיסת מידע איך זה ואיזה תנאים והכול .......

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם
נרשמתי לקד"ץ נהיגה בצהל אני מתחיל לימודי תאוריה ביום ראשון.

אני רוצה לדעת הכול איך זה בצבע ואיך אחרי ומה בכלל מחכה לי.

קודם כל, אתה תהיה נהג בצבא - לא בצבע...

אני מתוקף תפקידי בביסל"ש הייתי מתרועע המון עם הנהגים, ואני יכול להגיד לך שהשירות כנהג תלוי המון איפה אתה מוצב.

למשל, אצלנו בבסיס הנהגים היו אוכלים הרבה קקי! אם זה בטפ"שים, בהרבה הרבה שטח, וסתם סינג'ורים מרגיזים שלא קשורים לתפקיד... נהגים היו באים אליי עם עיניים אדומות מחוסר שינה ומתחננים שאני אוותר להם על סיורים באמצע הלילה... כל הקטע הזה של 7 שעות שינה מטכ"ליות זה בולשיט!

לעומת זאת - שמעתי על נהגים ששירתו במרכז - ולא ראו בכל השירות שלהם (חוץ מהקורס, כמובן) אינטר, אביר, או נ"נ, ולא יודעים מה זה שטח. כל השירות שלהם בית *ונות אחד גדול, והדבר הכי קשה שהם עושים זה טפ"ש לרכב קל...

המלצתי לך: אם כבר בחרת במקצוע הזה - תגיע ליחידה, תראה שאתה בנאדם איכותי ותבקש להיות ב' קודקוד או נהג א' של אחד הפלאפלים בבסיס. השירות יהיה הרבה יותר מעניין, ולא יהיו לך בעיות של קומבינות... התנאים משתפרים פלאות כשאתה קרוב לצלחת...מנסיון... :wink:

בהצלחה :!::p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אל תלך על זה. אני שירתתי במפקדה של חיל תחזוקה, היום חיל הלוגיסטיקה, שמן הסתם אחראי על כל תחום הנהיגה בצה"ל, והייתי המון בבה"ד 6 וראיתי איזה מסכנים הנהגים האלה.

מעבר לזה הייתי במלא ביקורים של קצין תחזוקה ראשי במליון בסיסים, מהצפון ועד הדרום, וראיתי בכל מקום איזה אומללים הנהגים.

צריך לציין, שמי שעושה קד"צ נהיגה ישמש כנהג יחידה, על משאיות עד 15 טון מסוג אינטרנשיונל (להלן "דנה"), וישובץ ביחידות עפ"י הפרופיל.

נ.ב.

אני הייתי נהג של סגן אלוף.

:puzzled:
פורסם

כמו ש SPRINT אמר הכל תלוי איפה ישימו אותך.

בבסיס שלי הנהגים חיים טוב,נוסעים על האינטר,על הפורד ועל כמה רכבים צבאיים

(רק בתוך הבסיס). ברכבים עצמם הם לא מטפלים כי יש סדנת רכב (הבסיס שלי הוא גם ימ"ח) ותורנויות של לילה בשבוע.

אם יש לך קשרים או תנאי ת"ש שמחייבים בסיס פתוח אז אתה יכול ללכת לזה אם אין לך כלום

אז יכולים לתקוע אותך ככה שאפילו לא תתאר לעצמך.

לדעתי,עדיף לך לא לעשות רישיון 03,אם כבר להיות נהג צבאי אז רק על רכב לבן.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• תוכן חדש...