Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בסוף קלטתי בזווית העין את הצדיק היחיד, שפשוט ראו עליו שאם היה לו יותר נוח הוא היה בקלילות דופק את האשה המסכנה שלא מבינה כלום ברכב. אפילו סכום מופרך לחלוטין של 200 ש"ח עבור החלפת פיוז (היה ספייר ברכב, לא?) הוא לא התבייש לבקש... העיקר שיצא צדיק. תזכירו לי שוב פעם איך קוראים לו? :p

לסיכום - ראיתי, הבנתי, הלאה.

רוני

ומה עם אותו אחד שהחליט לפתוח במקום מפעל לפיוזים מחוטי נחושת?

גם הוא יצא בסופו של דבר צדיק בגלל שהם לא רצו לסיים את התוכנית רק עם צדיק אחד.

בקיצור נראה שהם עובדים לפי מכסות

החאפר עם החוט נחושת זה קטע מחריד. יש סיבה שהמציאו את העניין הזה שנקרא "פיוז".

רק תארו לעצמכם מה היה קורה אם באמת היה שם מודול הצתה שמקצר או מגע משוחרר שנוגע בדברים שלא קשורים... במקרה הטוב נזק לרכיבים חשמליים ובמקרה הרע שריפה! לא יאומן.

ומה שהכי דפוק זה שאפשר (אם אין בנמצא פיוז נוסף מתאים) לקחת פיוז של שקע מצת/רדיו/תאורה פנימית/חלונות חשמל או כל מערכת לא קריטית אחרת (לפחות לאחת מהן בטוח יש פיוז זהה של 15A) וככה לנסוע לאוטו דיפו כדי לקנות פיוז. לא עם קומבינת חוט נחושת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ה-200 שקלים שהמכונאי גבה, הם עבור השירות בלבד!!!

הפיוז זה על חשבון הבית :roll:

אל תשכח, שאתה מזעיק בן אדם, שבא אליך, מבזבז זמן ודלק ופותר את הבעיה (במקרה הטוב).

אז נכון שזה נראה יקר... מה רק פיוז כולה 5 שקלים, אבל זמן שווה כסף .

נכון. אבל 200 ש"ח? לי זה נראה מוגזם. אלא רק אם הוא הגיע למרכז מבארשבע :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון. אבל 200 ש"ח? לי זה נראה מוגזם. אלא רק אם הוא הגיע למרכז מבארשבע :p

בוא נראה.

במקרה הטוב - 15 דקות נסיעה לכל כיוון.

עוד 10 דקות עבודה.

סה"כ - 40 דקות מינימום.

200 ש"ח אחרי מע"מ הם - 169.50 ש"ח.

תוריד מזה הוצאות של דלק, ביטוח על הגרר (חובה ומקיף) וטסט... כמה נשאר? נניח 160.

תוריד מאותם 160 מס הכנסה, ביטוח לאומי וביטוח בריאות....

לדעתי 70-75 ש"ח נטו על השירות זה מחיר סביר.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
פעם ראשונה שראיתי (חלק). היה משעמם בטירוף. אי אפשר שלא לגלגל עיניים לנוכח הפנינים שיוצאות לו מהפה. קשקשן זו לא מילה...

בחלק שהוא התחיל להריץ דחקות עם עצמו ולקשקש על תקלות בבורקסים ושלל מתכונים אחרים כבר התייאשתי. רק בסוף קלטתי בזווית העין את הצדיק היחיד, שפשוט ראו עליו שאם היה לו יותר נוח הוא היה בקלילות דופק את האשה המסכנה שלא מבינה כלום ברכב. אפילו סכום מופרך לחלוטין של 200 ש"ח עבור החלפת פיוז (היה ספייר ברכב, לא?) הוא לא התבייש לבקש... העיקר שיצא צדיק. תזכירו לי שוב פעם איך קוראים לו? :p

לסיכום - ראיתי, הבנתי, הלאה.

רוני

רוני, כאן אתה טועה - ובגדול.

כאשר מזמינים איש שירות הביתה המחיר הנ"ל הינו הגיוני לחלוטין בהתחשב בעובדה שבעל מקצוע בא עד אליך לתקן תקלה.

תחשוב שבמוסך אתה משלם 130-140 שח + מעמ לשעת עבודה ולטכנאי/מכונאי שמגיע אליך "מתבזבזת" בקלות שעה ברוטו עליך (נסיעה עד אליך, איתור התקלה וכד').

בקיצור, בפעם הבאה שהסקסו נתקעת תזכיר לנו כמה לקחו לך על ביקור בית :mm_tongu:

:wink:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע, אני רק יודע שבכל הפעמים שהוזמנו אלינו טכנאים מסוגים שונים, זה אף פעם לא עבר את ה-150 ש"ח. אבל אולי אתם צודקים. בכל מקרה - איציק, עכשיו פתחת פה על האוטו שלי, מחר על הבוקר הוא לא מניע :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא יודע, אני רק יודע שבכל הפעמים שהוזמנו אלינו טכנאים מסוגים שונים, זה אף פעם לא עבר את ה-150 ש"ח. אבל אולי אתם צודקים. בכל מקרה - איציק, עכשיו פתחת פה על האוטו שלי, מחר על הבוקר הוא לא מניע :p

אפילו טכנאי מכונות כביסה לוקח כ-150 עד 180 ש"ח לביקור. 200 ש"ח נראה לי סביר.

עוד שאלה - 5 ש"ח לפיוז ? :shock: המוליך עשוי מזהב ? :?:

• תוכן חדש...