אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משפטים שיש רק בעברית: בוקר טוב אליהו... מאיפה אתה בארץ? מי לימד אותך לנהוג... איפה שירתת? למה מי מת? עוד שנתיים ו-11 חודשים למנייאק... את יכולה להלוות לי 2 ביצים? אני לא בתור, אני רק רוצה לשאול שאלה... לך תחפש את החברים שלך ... משפטים שיכולים להרוס לך את היום: משמינים הא? חברים יש רק באגד... כמה שילמת על הסמרטוט הזה? תזכירי לי איך קוראים לך? היי...יוצא לך עשן מהמנוע...אוטו חדש... מרחוק את נראית הרבה יותר צעירה... אף אחד לא שאל אותך.. אין לנו שום דבר במידה שלך... חשבת כבר על ביטוח חיים? את בלי חזייה? משפטים שאנשים אומרים כשהם מרחמים על עצמם, או משפט…
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
אוהבים מהירות ולא רוצים להדפק מהמשטרה ?
מאת Guest יהב- 1 תגובות
- 954 צפיות
תכנסו לאתר הזה http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html תודה ודבר איתי עם אתם יודעים אל דברים כאלה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 38 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
תביאו עצות אני מוכן לשמוע כל דבר חוץ למנהוג טוב .... כי אני ינסהלעשות כמיטב יכטלתי אז יאלללה תזרימו עצות [נערך לאחר הטסט] עברתי טסט ראשון!!!!1
הודעה אחרונה מאת fbi, -
מישהו שמע על האוטו ? אני יודע שהבעלים שלו זה בן בחור גדול (מאוד), הוא מתאמן איתי במכון הכושר ושמעתי ממנו שיש לו 600 כ"ס הוא הביא מנוע של **** (אני לא זוכר את השם משהו כמו אינפיניטי {הונדה}) הוסיף לו טורבו והוא טוען שיש לו את האוטו הכי חזק בארץ בקו ישר. דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 906 צפיות
אני רוצה לקנות גיים-פד למחשב, מעולם לא שיחקתי קודם במחשב, אבל התקנתי GTA VICE CITY והתמכרתי... בקיצור, יש חברה ששווה יותר? יש דגם שיותר טוב משמעותית מאחרים? התקציב הוא עד 150 NIS. רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אתמול בלילה בזמן משמרת לילה בבסיס שלי נשמע רעש קריסה מעניין ומייד אחריו התחילו לבדוק מה קרה. בתור מישהו שתמיד אוהב להיות בתוכן העניינים, ישר יצאתי החוצה ולפני נגלו תמונות מחרידות (גם בגלל הרזולוציה של הזייר). מרפסת של בניין שעומד כבר עשרות אם לא מאות שנים ביפו נתמוטטה ונפלה על שלושה רכבים מסוג (וזה יכאב טיפה לחובבי הצרפתיות) 1. פיג'ו 306 ארוכה (לא דגם ספורטיבי) 2. סיטרואן סקסו (גם לא דגם ספורטיבי) 3. ופגיעה קלה בכנף של דייהו רייסר. להלן תמונות:
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
שאלה בקשר ללוח פוקוס 1 2
מאת BigMan- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל כמה זמן יוצא גילון איפה משיגים כמה עולה ואיזה גליון יש כבר להשיג תודה מראש ברק ג.
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
- 49 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
יותר נכון כלבים חתולים וגורים. לא מזמן הפינצ'רית המעורבת שלי המליטה (יותר נכון ב - 10 לחודש יולי - ביום המשכורות, כדי להזכיר לי שאני הולך להוציא המון עליהם) 3 גורים מתוקים. 2 גורים מסרנו (זכרים עם עיניים ירוקות - מדהימים), ואת השלישית (הנקבה) החלטנו להשאיר. משום מה, היא הכי מפותחת, הכי אמיצה, ומאוד מואד שובבה! . לאמא קוראים צ'יפ ולגורה קוראים צ'אקה. הנה תמונות.
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Speed Demon דפדפו קצת למטה. שמוליק
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול בצהריים מישהו גנב לי את הגלגלים אני מחפש מישהו שאולי ראה את המקרה ויכול לעזור לי, תמונה:
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. http://www.dok.co.il/funny/fun11.asp 2. http://funny.co.il/movies/FaceDance.mpeg http://www.dok.co.il/funny/fun14.asp .3
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום וערב טוב. אני מתכוון לקנות רמקולים...איכותיים... מצאתי 3 דגמים: 1. Creative- INSPIRE 2.1 SUB+2 SPEAKERS 2. ALTEC LANSING AVS300 3. ALTEC LANSING ATP3 מבחינת הסאונד, איזה דגם עדיף? תודה אולי יש איזה אתר ישראלי בו האנשים מביעים את דעתם ונותנים את הביקורות שלהם? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
עזרה באיתור רכב
מאת דודו- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב שהיה למכירה לפני מס חודשים באזור רשל"צ הרכב הוא בליזר 1981 צבע לבן דומה לזה שבתמונה תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הגיע במייל. לא יודע למי לתת קרדיט על הצילומים. 'צטערת. אריאל
הודעה אחרונה מאת delta integrale, -
- 31 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
http://www.roadsquadron.com/Cars/Hwing/
הודעה אחרונה מאת YNV, -
- 1 תגובות
- 870 צפיות
how i can do "system restore" but not by the start menu???? XPro thanks ahead...
הודעה אחרונה מאת M.c Mordy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, אני צריך מכם עזרה אז ככה, הכנתי לחברה שלי שאני אוהב אותה מאוד!, תמונה שלי עם הקדשה... הבעיה היא שהיא ברזולוציה ענקית!!! אם מישהו יוכל לעשות אותה ברזולוציה של 1024*768 אני אודה לו מאוד!! הדגש הוא על כך שתישאר האיכות.. (עד כמה שזה כבר איכותי ) תודה לעוזרים! וכן, אני עובד באוטו-דיפו. שי.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני חבר חדש ולצערי ההודעה הראשונה שלי פה קצת עצובה...היום אישתי לקחה את הרכב לעבודה כי אני נישארתי בבית ללמוד למבחנים(תקופת מבחנים סוף סמסטר) .כשהיא יצאה מהעבודה בשעה 2 היא הוציאה את הרכב מהחנייה רק שהיא גם פגשה בקיר שהיה שם .....בלי ליפגוע , אבל -נשים!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי מספר תמונות במייל של אחד החניונים של חברת סקודה שהוצף בגשמים האחרונים. אם אני לא טועה זה היה גם שנה שעברה אבל בחניון של vw. נראה לי שיש פה משהו מסריח או שהגרמנים לא יודעים לבנות ניקוז כמו שהם בונים מכוניות. אני לא מקנה במי שהזמין סקודה ויקבל את אחת המכוניות הללו!!!
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
פשוט בושה... אני בדרך כלל לא תוקף את המשטרה אבל זה כבר ממש עבר כל גבול היום בדרך חזרה מהבסיס ראיתי את זה : היה תאונה בין אוטובוס לרכב טרנזית שהתפרץ לכיכר.... האוטובוס בלם וברח שמואל ואז הרכב משמאול נתקע באוטובוס מטר אחרי הכיכר היה משטרה שהוריד אנשים (שהצלחו לעבור את התאונה) ובדקה להם רישיונות..... גועל נפש !! לדעתי המשטרה היתה צרכה ללכת לראות שהכול בסדר..... זה התפקיד שלה ! תמונה (ציור שלי.. לא לצחוק P=) : פשוט גועל נפש... אני לא מבין למה יש משטרה בכלל....! אופס שחכתי להגיד איפה זה היה ... Lol בכל מיקרה זה היה בכייכר חולון ..... (נוסעים אחרי צומת חולון לכיון חולון ולא מפספסים..) והמשטרה עמודה על הכביש שמכניס לחולון... (זה כביש ליד יד לבנים…
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם שאלו את השאלה הזאת אז אני מתנצל רציתי לשאול אולי מישהו פה יודע על שידורים של תחרויות של מכוניות GT ובכללי מירוצי רחוב אני יודה מאוד למי שיוכל להגיד לי ערוץ ושעה בטלביזיה, אם משדרים דברים כאלה בכלל. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת fbi, -
http://kramberg.no-ip.com/kfkf.htm
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חצר המפעל בצ'כיה:
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש בנרות... ולא מוצא! והאוטו שלי שותה איזה 1 ל8.5! מה זה??? 1.4! חייב עבודה! נגמרים לי הליטרים!!! אז בבקשה, אם למשהו יש משהו בשבילי, או יודע על משהו.... שיגיד לי. אני מראשון ומתאים בכל אזור המרכז..... תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 0 תגובות
- 919 צפיות
וירוס תולעת חדש שמתפשט במהירות מועבר דרך התוכנה קאזה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865708,00.html דניאל.
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה אתם אומרים של המצלמה הזו??. http://www.photo.net/ezshop/product?product_id=2347 וכמה הייתם נותנים על אחת כזו???
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה קורה בעצם? -------------------- חברות הסלולר (פלאפון סלקום ואורנג'), החלו לאחרונה להעלות תעריפים, לשנות עסקאות (כפי שהיה כתוב בYnet), ולשמור על מחירים מפלצתיים על הודעות בין רשתות. משרד התקשורת אמור לטפל בתופעה זאת, אבל כידוע, זה לא קורה. לכן הכח היחיד הוא אנחנו, הלקוחות של החברות, אנחנו אלה שמקיימים אותן ועליהן לזכור זאת. הן צריכות אותנו ולא אנחנו אותן, כפי שזה מצטייר כיום. כמה דוגמאות � מחיר דקת שיחה ברשת עולה בסביבות ה 60 אגורות, הודעה מרשת לרשת עולה בסביבות ה70 אגורות וכו'. כולנו רוצים שזה ישתנה, ומתלוננים על המחירים � אז הנה ההזדמנות שלנו באמת לעשות משהו ולהשפיע. אחרת זה לא יעבוד....אין שום גורם מפקח...ושום תלונה יחידה לא תע…
-
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב חברה תשמעו סיפור די מצחיק שקרה לי אם הפקחים האלה. שבוע שעבר אני הייתי אצל פרדי(OMP) והחנתי ליד המשרד שלו באדום לבן. אמרתי לעצמי בשביל 5 דקות אין צורך למצוא חנייה זה ילך ציק צאק. איך שאני יוצא מהמשרד מה עומד לי ליד האוטו המלגזה של הפקחים אני כמובן פחדתי שיעשו לי נזק באוטו ורצתי כמו מטורף אליהם,וממש איך שהם הרימו את האוטו, קפצתי ישר על המלגזה והוא הרים אותי יחד עם האוטו אחרי כמה שניות הפקח ראה במראה שאני מסמן לו להוריד את האוטו ואני עוד באוויר איך שהוא הוריד את האוטו ואותי ישר בלי שום דיבורים התחלתי לצעוק עליו כמו משוגע. הוא כנראה שם לב שאני לקחתי את זה קשה אז הוא לא אמר כלום והתנצל עוד שלא נגרם שום נזק. הבעיה היא שהבן זו@# הזה…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
הפתעה בחניה :( 1 2 3
מאת toyota man- 35 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היום בבוקר אני בא לאוטו ומגלה 4 פנצ'רים ושריטות עמוקות בכל אוטו בצורת איקסים וגם הייתה מסחרית ליד האוטו שלי אותה גם פינצרו אני לא מבין מה הקטע של האנשים לישרוט מכוניות ולפנצ'ר הנזק שניגרם צמיגים קרועים - קניתי חדשים עלה לי 2000 שקל אם היייתי תופס את מה שעשה את זה הייתי שובר לו את היידים !!
- 2 תגובות
- 871 צפיות
יש לי מאחורה חיבור ל 5 רמקולים וסאב... אבל יש לי בעיה הורדתי פלאג לווינדואס מדיה פלייר... שבכול שיר הוא יפעיל את כול הערוצים... סבבה(בלי הפלאג הוא מפעיל רק זוג רמקולים). אבל במשחקים או משהו רק הקדממים עובדים.....ואני רוצה שהכול יעבוד גם הסאב... איך אני עושה את זה??
הודעה אחרונה מאת Astro Power,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,164 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- memilavi
- פריג'י
- יבגניפ
- EvGriga
- סולל הדרך
- ypz
- yor2
- spon83
- גולדן191
- avargel
- mikyl