אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים יקרים אני חיייייב עזרה מכל מי שמבין! איך אני בודק בפקודות של ה-DOS מי נימצא לי על המחשב??? כי לחבר שלי פרצו למחשב... וחבר שלי מעכב אותו בינתיים.... מדבר איתו מי שיכול לעזור, אני אודה מאוד מאוד.. תודה רבההה....!! אלירן
הודעה אחרונה מאת No Nick.inc, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נתחיל מזה שקוראים לי אלמוג חזן... אני מירושלים בן 18... (כיתה יב' - עוד לא סיימתי) אני נוהג על מאזדה לאנטיס שנת 2000.. שאני מת להחליף כבר.. (אוטו של המשפחה...) וזהו סך הכול אה כן אני חולה על אימפרזה GT, WRX, STI לכל דורותיה...
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לזה אני קורא טורבו.....
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
עלתה בי השאלה אחרי שהצופר שלי (בפעם השניה) הלך לעולמו... כעת אני מחפש צופר, ובא לי משהו רציני... רון. -הראשון שלי "טוגן" על ידי... רציתי לראות אם זה דבר מתכלה, אז צפרתי, ואחרי כחצי שעה הוא פשוט הלך ודעך, כמו ספריי שנגמר.. ולשני ( צופר של HELLA) היה צליל בשרני וחזק, אבל נכנסו לתוכו מיים, והוא כעת מחרחר...-
הודעה אחרונה מאת אלקטרון, -
-
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.pbase.com/syst3m_1/inbox אני צילמתי.
הודעה אחרונה מאת B~R~A~B~U~S, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מה המצב גברים היום קמתי בבוקר ווו..... ואללה אני צריך עבודה דחוף אז עם למישהוא יש עבודה לסדר לי הוא עושה מצווה.. אני בן 20 אחרי צבא מאזור המרכז (רמת גן) תודה לכל העונים בברכה מושיק.
הודעה אחרונה מאת K&N, -
מנוי למגזין "CAR" 1 2
מאת ko3-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החודש נגמר לי המנוי ל"אוטו",והחלטתי שאני רוצה לעבור למשהו קצת יותר רציני, ל "CAR". לא הצלחתי למצוא את העיתון בחנויות (בסטימצקי בכלל לא שמעו עליו) וגם לא מצאתי את האתר שלהם. הם מישהו יודע איך אני יכול ליצור איתם קשר? מה מחיר המנוי? תודה. קוסטי.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש קובץ שאני מעוניין להוריד אשר נמצא בכתובת: mms://server31.castup.net/server12/98463076-49.wmv?s=c9ce3cebd341410facbefaabd8f66fe0 (מדובר בסרטון מהפיגוע בי-ם) עכשיו אף מנהל הורדה לא מזהה את הכתובת - ושאני מחליף את ה MMS ב HTTP זה גם לא עוזר. מה זה ה MMS הזה ואיך אפשר להוריד ממנו את הקובץ 98463076-49.wmv ?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 0 תגובות
- 662 צפיות
כולם לראות.. הקארטינג בהרצליה.... חצאי גמר
הודעה אחרונה מאת toonami, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צילמתי היום תמונות חדשות תהנו
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה באיזור רעננה יש תחנות דלק שפתוחות בשבת?
הודעה אחרונה מאת Bull, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה קורה חברים. היום פעם ראשונה הגעתי למפגש, ואני חייב להגיד שהיה מדהים. נהגתי, וכשהגענו לרמת גן לא בדיוק ידעתי את הדרך, עד שעקפה אותי WRX אפורה, ועקבתי (ניסיתי ) אחריה, אז עברתי עוד כמה פיתולים ופתאום אני רואה מול העיניים את כל העסק. היה ממש מרשים, אני אישית חשבתי שהמפגשים הם הרבה יותר מקומיים וכשראיתי את מספר האנשים ומספר המכוניות התלהבתי והתרשמתי לטובה. קיצר, היה נחמד מאד, וואו איזה מכוניות , שיהיו בריאים מישהו עוד היה? אדם.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
תגידו לכל מי שקשור למועדון בצורה פעילה ולא סתם חבר: שלחתי את טופס ההרשמה לפני כשבוע. מאז לא קיבלתי שום טלפון/מכתב/איזשהו פניה מטעם המועדון בקשר לעידכונים/האם הגיע מכתב ההרשמה וכולי... מה קורה עם זה? התקבלתי (בטח שכן)? שנית: מדוע לא צויין האי-מייל בטופס ההרשמה, כך יכולים להיות בקשר עם החברים ביתר קלות ובפשטות גם מצד השולח והאחראי על עידכונים ומסירת מידע לחברים... רמי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 1 תגובות
- 911 צפיות
אני מחפש כתבות וסיקורים של המכונית : אלפא רומאו 156. אני אודה לכם מאוד על תמונות מבפנים (ריפודים, הגה, מטו הילוכים וכדומה), את התמונות מבחוץ השגתי דרך פה - הסקר שהעלה רוני על האיטלקיות (תודה רבה ידיד !). סיקורים וכתבות לא מצאתי ( ) אז אם תוכלו לעזור לי במציאתם... תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
האם יש דבר כזה אתרים ישראלים אינפורמטיבים הקשורים במכונאות , בפנים של הרכב הכוונה היא לא לאתרים שאנשים בנו אלה לאתרים מקצועיים לדומא אתרים של האוניברסיטה או משהו.
הודעה אחרונה מאת fbi, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
צהריים טבים לכולם, יש לי שתי שאלות: 1.לאחר התגובות שקיבלתי החלטתי לקנות את ה ATP3 ורציתי לשאול איזה כרטיס קול במחיר סביר אפשר להתקין על מנת למצות את הפוטנציאל של הרמקולים. 2. האם כדאי להתקין כרטיס מסך GeForce FX5600 256MB DDR AGP x 8 + TV OUT ב 900 ש"ח? תודה.
הודעה אחרונה מאת 2FAST4U, -
אחינו חזרו הביתה... 1 2
מאת Sprint- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
29/1/2004 - יום עצוב לעם ישראל... היום חזרו אחינו החטופים מלבנון אחרי יותר מ-3 שנים. לצערנו הם חזרו בארונות... סמ"ר בני אברהם סמ"ר עדי אביטן סמ"ר עומר סואעד יהי זכרם ברוך. הראל. מי יתן ומשפחותיהם לא ידעו עוד צער... רקע על החטופים: http://www.hatufim.com
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה צבעים מאילו שנים ? תודה תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 38 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן חברייה, מקווה שאצלכם הכל טוף אז ככה, היה לי משעמם אז החלטתי להראות לכם על איזו מכונית הכי בא לי עכשיו... למי שלא יודע, אני חולה על פיאסטות ישנות והנה במקרה היום אני רואה תמונות של אחת שממש עשתה לי את זה אז תהנו ותעלו תמונות של המכונית שהכי בא לכם עכשיו (לא, לא פרארי F40 ) שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני ככה חוזר מהצבא ככה ירדתי בתחנת אוטובוס קרוב לבית ואני בא לחצות מעבר חציה מסתכל ימינה מסתכל שמאלה אין כלום מתחיל לעבור פתאום מגיחה משמאל פורשה 911 קררה קופה כחולה ועל המילימטר חתכה אותי ואני צועק לעבר הבן אדם שנוהג בפורשה (בזמן שהוא מעלה את הטורים ומכניס את המגדש לפעולה) יא ב* ז***!!!!!! למה לא דרסת אותי (בצחוק ככה) אחרי חמש דקות של הליכה אני מגיע לעוד מעבר חציה מסתכל ימינה מסתכל שמאלה ורואה מכונית ישנה (נראה לי אספנות) מגיע אלי, טוב, אני חוצה אחרי שני צעדים אני קולט רולס רויס שחורה!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: עוצרת לי ונותנת לי לעבור ואני חוצה טמחייך כמעט התמותתי כמו שיכור אחר כך חזרתי הבייתה. טוב אז זה הסיפור שעשה לי את היום והסוף שבוע סוף שבוע טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע חזרנו מנסיעה... ראינו מרצדס CL 500 V8 - קבריולט. (ייבוא אישי, כנראה... - 15 בסוף) השאלה היא: מהו נפח המנוע של האוטו? מבדיקה במחירון אוטו - דגם ה-V8 לא נמצא, אך הדגם "הפשוט" ( ) עולה כמיליון ורבע ש"ח. (מי בא לסוכנות, מחר בבקר?) ולסיפור עצמו: נסעתי עם חבר (צ'יקו מהפורום), כשקלטנו אותה בכיכר החלטנו... לנסות (בלנטיס 2 ליטר) להדביק אותה. ניסיון לקחת את הכיכר במהירות שהיא לקחה... כמעט ולא עלתה יפה.... (הרבה גז, הרבה זנב, כמעט כיכר...). בקיצור, אחרי עוד 2 כיכרות (וכאב בטן) הגענו ליציאה הצפונית באשקלון (למי שמכיר...) - נהג המרצדס "שייט" לו להנאתו... ואנחנו ניסינו להדביק אותו (הגענו ל-~150). לבסוף, ישנו רמזור (שהיה אדום..), בפנייה ימינה, שלא כ"כ רואים …
הודעה אחרונה מאת speedy, -
- 2 תגובות
- 722 צפיות
אני צריך להגיע לקניון איילון ברמת גן מכביש החוף אני עולה על נתיבי איילון, באיזה מחלף באילון אני צריך לרדת ומשם לאן כדי להגיע לקניון תודה.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תמיד רציתי להתחיל ללמוד על הפוטושופ! תוכנה מדהימה! אבל לא היה לי כח להתחיל ללמוד מאתרים וחיפשתי מישהו שילמד אותי אך לשווא. אבל אתמול נכנסתי לאתר אחד של עבודות שיפורים בפוטושופ (קישור למטה) וזה נתן לי אמביציה להתחיל ללמוד רציני. אז ניכנסתי לאתר "סקיצה" והתחלתי לקרוא. וקראתי גם באתר עובודות הפוטושופ המדובר. לבסוף, החלטתי שאני מתחיל את הניסוי הראשון. בגלל שהראלי היא הדבר המכרזי שנמצא אצלי בראש לקחתי תמונה של הראלי של לירן ושיניתי לה את הצבע לצהוב. אני חושב שבשביל יום לימוד אחד זה יצא די טוב, ואני מקווה שאני ימשיך להשתפר. בכללי, אני רוצה להגיע למצב שאני יעשה ניפוח כנפיים לאיזו ראלי. הקישור: http://www.digimods.co.uk/Files/virtual-cars.htm
הודעה אחרונה מאת !Bully!, -
בדיחה לפני השינה
מאת אייל- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כורדי נוסע במכונית חדשה ומשוכללת. לפתע מתנגש בו מרוקאי מאחור ומעקם לו את כל הפגוש האחורי. הכורדי יוצא מהאוטו ואומר למרוקאי: מה? אתה משוגע? תראה מה עשית! ? אומר לו המרוקאי: אל תדאג יש לך אוטו מאוד משוכלל, אם תנשוף אויר לתוך האגזוז זה יתנפח בחזרה ויהיה כמו חדש. הכורדי מתחיל לנפח, בינתיים המרוקאי ברח. בא עוד כורדי ורואה את הכורדי נושף. הכורדי השני שואל למעשיו? והכורדי הראשון מסביר לו. אומר לו הכורדי השני: טיפש, איך זה יתנפח? כל החלונות פתוחים!
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
"רוני גם נראית רוסייה וגם אני- רוסי!בשירים שלה אפשר למצוא קריצה לשירה הרוסית של צ'כוב. למשל בשורה "בוא עכשיו ונתאחד".... אם מנתחים את השורה הזו מבינים שבעצם רוני מדברת על רוסיה שהייתה פעם ברית המועצות! היא מתגעגעת לימים של רוסיה כמעצמה... היא רוצה איחוד מחדש של מזרח אירופה! בואו נתאחד! לרוני גם שיער בלונדיני גולש כשל סוס. ואני, אני פעם רכבתי על סוסים, וכל פעם שאני רוכב על סוס.. אני מדמיין שאני רוכב על רוני." קרע אותי ורציתי שתהנו גם אתם....
הודעה אחרונה מאת RS6, -
איך עושים שלצד ההודעה שלי תופיע תמונה?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני מספר ימים נסעתי עם חבריי לחוף המבודד באשדוד, בחוף הזה יש כיכר שלאחר הסופה כוסתה בחול, אנחנו נסענו לשם כדי להחליק קצת בכיכר... החוף הזה (חוף העיגולים) ידוע גם כמקום מועדף למעשים של מבוגרים בלבד בתוך מכוניות. בקיצור כשנכנסנו לחניה של החוף ועשינו סיבוב כדי לבדוק אם יש במקום שוטרים מיותרים נדהמנו לראות מכונית לימוד נהיגה מבית ספר מכובד מאוד באשדוד (את המורה עצמו אני לא מכיר) כאשר חלונות המכונית מכוסים אדים. התקרבנו למכונית ונעמדנו לידה כ 2 דקות, חבר שלי לקח את מספר הטלפון של אותו מורה ויום לאחר מכן התקשר אליו סתם כדי לצחוק עליו קצת, הוא אפילו הציע למורה, בצחוק כמובן, ללכת איתו אל אותו חוף כדי לממן את שיעורי הנהיגה. המורה אגב לא הכחיש ואף הודה שלא מדובר באישת…
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחותי נוסעת לחברה שלה בהולנד ואני חשבתי לעצמי שאולי בדרך היא תביא לי כמה ממתקים לאוטו... אז מישהו מכיר חנויות שיפורים בהולנד?? או אתרים באינטרנט שאני יכול לשלוח דרכם להולנד??
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
עכשיו חזרתי מסיבוב באוטו החדש שלנו, פיזו 206CC ... נהנתי מאוד ואפילו לא הורדנו את הגג עדיין... הכל הלך חלק להפליא, ללא שום בעיות היה נחמד מאוד...
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , אז ככה.. לפני כ - 9 חודשים נתפסתי במהירות של 108 בכביש של 60 (מדובר על הכביש כניסה לעיר, 3 נתיבים רחבים , גדר בטון ... הייתי בטוח שאני עדיין בכביש המהיר שכן זו פעם ראשונה שביקרתי שם) , בטבריה, לא נשללתי מנהלית אין לי מושג למה המשפט נקבע ל 30/9/03 , וכאשר לא הגעתי , הוחלט על 3 חודשי שלילה בפועל + 3 חודשי שלילה על תנאי למשך 3 שנים + קנס של 1000 ש"ח. לאחר מכן לקחתי את עו"ד אסף שמיר, שמייד ביטל את גזר הדין ונקבע משפט להיום (29/1/04) , לאחר השעה 12 התקשר אלי אסף והודיע לי חגיגית כי לא נגזרו עלי ימי שלילה בפועל כלל ! (3 חודש כאמור) , והתנאי הופחת לשנה , הקנס נשאר 1000 ש"ח. ** יש לציין שהינני נהג חדש ובעל עברות קודמות !! מה שמוסיף לשופט המון סיבות "לתק…
הודעה אחרונה מאת wil,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,408 אורחים (הצג רשימה מלאה)