Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיפגש 30.1.2004

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים. היום פעם ראשונה הגעתי למפגש, ואני חייב להגיד שהיה מדהים.

נהגתי, וכשהגענו לרמת גן לא בדיוק ידעתי את הדרך, עד שעקפה אותי WRX אפורה,

ועקבתי (ניסיתי :shock: ) אחריה, אז עברתי עוד כמה פיתולים ופתאום אני רואה מול

העיניים את כל העסק. היה ממש מרשים, אני אישית חשבתי שהמפגשים הם הרבה יותר

מקומיים וכשראיתי את מספר האנשים ומספר המכוניות התלהבתי והתרשמתי לטובה.

קיצר, היה נחמד מאד, וואו :shock: איזה מכוניות , שיהיו בריאים :beerchug:

מישהו עוד היה?

אדם.

פורסם

אני הייתי...

באמת היה היום מפגש נדיר ויוצא מן הכלל... נראה לי שבגלל התסכול של הגשם בשבועיים האחרונים והמשטרה שהייתה שם לפני שלושה שבועות (אני חושב שזה היה אז) שגרמה למפגש להפוך לקומץ של כ-20 מכוניות שבאו לפני השוטרים ועזבו אחריהם... בגלל כל הדברים האלה היום באו מאות אנשים, מאות מכוניות, היה מלא, היה יפה... כמובן היו דברים "נחמדים" כמו ב.מ.וו אחת ישנה למכירה שעשתה סיבובים בפרעות ולא נחה לדקה, או אזעקה של איזה אפלאוז שכל הזמן פעלה והפעילה גם את הצפצפה, או לנטיס "משופרת" צבועה בלהבות עם ספויילר גדול וכל מיני "שיפורים" אחרים... אבל בגדול היו הרבה אנשים הרבה מכוניות והיה כיף כמו שלא היה כבר כמה זמן... אז אנשים, תמשיכו קבלו ח"ח ותמישכו ככה!!! שכל מפגש יהיה כמו היום.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

באמת חוץ מה BMW השחורה הזאת שרצה כאילו תקעו לה כ'רונים(פילפלים בתמנית) בתחת היה כיף.

הדבר הכי יפה או הכי לטעמי שראיתי במפגש זו הונדה שנת 95 רגילה בלי כלום,שום דבר חיצוני....אפילו ג'אנט מקורי,ששרקה כל הדרך אל החנייה....עזבו אותכם משיפורי יופי,מה שיש מתחת למנוע זה מה שקובע.

חבל שרוב האנשים רצו לראות את כל הצעצועים עם המדבקות בצד :?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

גם אני הייתי במפגש אחרי איזה שנה וחצי (שהייתי פעם ראשונה, לא הבנתי ממש במכוניות) היה טוב!

מלא מכוניות יפות ומשופרות, חלק נדירות, ונקווה לבוא קצת יותר.

תמונות, תודה לSyst3m שצילם:

http://www.pbase.com/syst3m_1/inbox

פורסם
באמת חוץ מה BMW השחורה הזאת שרצה כאילו תקעו לה כ'רונים(פילפלים בתמנית) בתחת היה כיף.

הדבר הכי יפה או הכי לטעמי שראיתי במפגש זו הונדה שנת 95 רגילה בלי כלום,שום דבר חיצוני....אפילו ג'אנט מקורי,ששרקה כל הדרך אל החנייה....עזבו אותכם משיפורי יופי,מה שיש מתחת למנוע זה מה שקובע.

חבל שרוב האנשים רצו לראות את כל הצעצועים עם המדבקות בצד :?

מסכים 100%.

אם יש משהו שנותן שיפור אמיתי וגם נראה יפה (ספויילר בגבולות הסביר, מע' פליטה שלימה- לא רק "סופית", כונס שבאמת מתפקד) - סבבה.

אבל כל הצעצועים הדביליים (ניאונים, ספויילרי ענק על סיוויק 1600 אוטומט, חצאיות מטופשות, הLED הכחול המהבהב בקצה סנפיר הכריש של הBMW השחורה (מה זה? אור ניווט? :shock: )) - איכס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכריש זה אור מיוחד של לווין, זה שואב כוח מהלווין ומעביר אותו לאוטו וככה מקבלים עוד 10 כ"ס

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...