אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש בנרות את המשחק גראנד פריקס לג'נדס. מישהו יכול להביא לי קישור למשחק כי שמעתי עליו רק דברים טובים וכבר הרבה מאוד זמן מחפש אותו
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי ששבוע שעבר ביטלתי את הנסיעה בבוקר בגלל גשם (אני מעדיף את הכביש יבש) קמתי היום מוקדם בבוקר חימום קל של האוטו כביש מספר אחד פנוי מתמיד ימינה לכיוון בית שמש הכבישים מתחילים להתעקל באשתאול שמאלה לכיוון רמת רזיאל איך שאני מאותת שמאלה מתחיל טפטוף חלש אבל אני כבר שם אז ממשיכים לאט לאט אני מגביר את הקצב הכביש לא רטוב אבל גם לא ממש יבש לצערי ערפל די כבד מאט קצת את הקצב אך אפשר להתקדם בקצב לא רע בכלל ומהנה ביותר למעלה הערפל כבר בלתי נסבל אני מסתובב בכיכר ויורד ככל שיורדים הערפל חלש יותר והקצב גובר מגיע שוב לצומת פונה שמאלה לכיוון צומת האלה פונה שמאלה אין כמעט ערפל ואפשר ליסוע חזק מאוד בערך 10 ק"מ לפני י"ם (אני מנחש את המרחק) ההגה מושך ימינה וזה היה לי ברור גלג…
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למשהו יש מוסג איפה הדבר מתרחש כי אני מת לטוב לשמע
הודעה אחרונה מאת 2FAST4U, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתם מכירים את האיש את תוכנית הטלויזיה שלו ועכשיו תכירו את סרט הדרכת הנהיגה שלו ( בערך ) *לצורך ההורדה יש להשתמש בתוכנת הביטורנט* http://66.90.75.92/torrents/996/Clarkson.No.Limits.DVDRip.DivX5.AC3.DarkRain.MVGroup-avi(3).torrent
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לכל הסטודנטים שבינינו, בהצלחה בתקופת המבחנים הבאה עלינו לרעה.
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ככה : קרדיט ליוגב על התמונה
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
המלצה לטיול רגוע
מאת תומR-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צהריים טובים. קודם כל,תודה לדויד שנתן לי הוראות מדוייקות איך להגיע אל המקום . שנית: הבטיחו לבת (או בן?!?!?) זוגכם שאתם לוקחים אותו למקום מיוחד. (כי זה באמת מיוחד) המצרכים: 1 מעיל או סווטשרט. 2 קפה. 3 כמה דיסקים טובים. 4 אוטו. קומו בשבת בבוקר ,הכינו לכם כוס קפה,תתלבשו בצורה אופנתית אך מרושלת במידה סבירה ואל תשכחו לצחצח שיניים. אין טעם לצאת לפני תשע -כי המקום נפתח רק בעשר ושלושים. עולים על כביש 2- לכיוון חיפה (או לכיוון ת"א אם אתם באים מהצפון) ונוסעים . לאן? לתחת שלי. סתם.... לזיכרון יעקב. (כאן אני עוצר ומציין שמשטרת ישראל נמצאת בכבישים בכוחות מתוגברים כמו שבחיים שלי לא ראיתי.…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוקי... אז אני איתי,עוד 3 חודשים בן 18, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה אומנם אבל אני דיי קורא את הפורום הזה באופן קבוע כבר כמה חודשים, קראתי את כל הפורום הכללי(או לפחות את הטופיקים המעניינים) מהסוף להתחלה, וגם רוב הפורום הטכני מאחוריי.. יש לי רשיון כחצי שנה, בבית יש לנו טויוטה קורולה 2001 מהעבודה, ואופל אסקונה 86' 1.6, שתיהן אוטומטיות... אני חייב לציין שלמדתי המוון בפורום הזה, ואף יצא לי לחוות כמה מן הדברים שלמדתי פה(כמו תת היגוי ביום גשום), ולהסיק את המסקנות הנדרשות מכך. בנוסף עברתי הדרכה+התנסות, לא מעמיקה אומנם, במגרש החלקה באיזור אשדוד, לא זכור לי היכן בדיוק, זה נתן לי להרגיש עד כמה דברים קטנים יכולים להשפיע בגדול על התוצאה הסופית על הכביש.... ולסיו…
הודעה אחרונה מאת mieta, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עד לפני כמה ימים הייתי מקבל חופשי תמונות באייסיקיו היום חבר בא לשלוח לי וזה מגיע למסך של השליחה רק שזה לא עובר למישהו יש מושג מה הבעיה?? אחותי אמרה לי היום משהו שהייתה בעיה במחשב(וירוס או משהו) והתקינו בווינדוס משהו מחדש כפי שבטח שמתם לב אני לא ממש גאון מחשבים
הודעה אחרונה מאת mieta, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תנסו לעבור את ה-500 נקודות(וזה קשההה) יאללה הינה זה... http://www.karn.nu/spacerunner.html
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם !!!! האם מישהו מכיר את הסיפור על הנער הישראלי שהיה שבוי בצ'צ'ניה????? האם יש למישהו מידע כלשהו באתרים או מאמרים????? השמח מאוד לדעת מה בדיוק קרה שם!
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
אני ישמח לקבל מפה הוא כתובת של אתר החלקה בשם "מסלולים" אני יודע שזה באשדוד אבל לא יותר מיזה.. אז למי שיש כתובות ... מפה... אני ישמח.... 1. עשיתי חיפש באתר שלהם ולא ראית (http://www.Maslulim.co.il) 2. עשיתי חיפש בפורום ולא היה הסבר ..... תודה לכל העונים ברק ג.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שכל אחד יביא את הטפט שיש לו עכשיו בשולחן עבודה... ככה נעביר זמן וגם נהנה... אני ראשון... זה מה שיש לי בDESKTOP...שולחן עבודה...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
Palm Zire 71 1 2 3
מאת Shmulik_Miata- 38 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מדובר על מחשב כף יד. למישהו מחברי הפורום יש אותו ? הנה קישור : http://www.palmone.com/us/products/handhelds/zire71/ אני יכול להביא אותו במחיר של 1540 ש"ח כולל כרטיס הרחבה של 64 מ"ב, נרתיק, ומתאם USB. מה אתם אומרים ? אגב, מזל טוב על הפורום החדש שמוליק
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
מרופא לרגל נסיעה.. 1 2
מאת Sygnus- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רפרוף בעיתוני סוף השבוע וכמובן במדורי מכירת הרכבים נדהמתי למראה עיני מודעה כזו: מרופא לרגל נסיעה! פיג'ו 306xt, אוטומט, 5 דלתות, 2000, ראשונה, קצה שילדה. ציטוט מילה במילה !! אבל למה לע**** להוסיף את עניין הרופא ?!?!?
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כמה ימים פורסם בחדשות,שיש מן צ'אט חדש (אם אפשר ליקרוא לזה צ'אט בכלל ) שכולם מחוברים עם מצלמות און-ליין והמטרה של המשחק היא לצבור רייטינג.. ככול שיותר משתמשים צופים בך, ככה אתה צובר יותר נקודות... מישהו שמע על זה חוץ מימני??? או שזאת סתם היית הזיה? תודה מראש marksab
הודעה אחרונה מאת m5\\\, -
צ'אט בקרספורום
מאת almog- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
למה שלא נפתח צ'אט באתר? אם זה אפשרי בכלל?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
חברה, בתור נהגים,מי איטי ובמיוחד המהירים, לכו ליתרום דם! זה יכול להציל את חייכם,במיקרה של תאונה (שלא נדע) אז קדימה !!! (בנוסף זה בריא מאוד)
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פששש.... לא יודע איך, אבל ויתרתי על יום טוב ביום שבת... (היה משהו יותר חשוב לעשות ) אומרים שהיה מצחיק בטירוף... מישהו יודע אם אפשר להוריד את זה?? או מישהו שיש לו את זה על המחשב שיכול לישלוח?? תודה מראש marksab
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שעור קצר בפוליטיקה : "הבנת את זה , ברוך " ??? עידו . שאלה של ילד.ppt
הודעה אחרונה מאת ido, -
- 0 תגובות
- 961 צפיות
גבר גבר ... ManoftheyearAwards__.doc
הודעה אחרונה מאת ido, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
וזאת לא הייתה דולי! אני מאחל לעצמי מזל טוב ושאני יחיה עד 120 קמ"ש. נ.ב גם אני אזרח בישראל.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
לילה טוב לכולם, אחרי שכבר כמה חודשים אני חי בתאריך לא נכון בשעון ולא מבין (התאריך היה עובר לי ב-12:00 בצהריים ), כבר שנה שלמה אני מנסה להיזכר איך מעבירים ב-G-SHOCK את השעה מ-am/pm ל-24h (שהוא יראה 14:00 בצהריים ולא 02:00PM)??? אתם חייבים לעזור, זה מטריף אותי! שאלתי כבר המון אנשים... תודה, הראל. *שאלה הזויה, אני יודע, אבל זה כבר הפך למטרד...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לינק לפרטי המצלמה: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Minolta/minolta_dimagez1.asp למישהו פה יש ניסיון איתה? באתר שלמעלה אין תמונות מהמצלמה הזאת ככה שאי אפשר להתרשם. בעקרון יש לה זום אופטי מעולה ביחס לשאר המצלמות בקטגוריה שלה (X10) אבל רמת הפיקסלים שלה יותר נמוכה - 3.2 מיליון פיקסלים (לעומת 5 מיליון בערך בשאר המצלמות). איך היא בהשוואה לקנון G5? עריכה: את המינולטה אני יכול להביא בערך ב-2200 ש"ח ואת הקנון בערך ב-3800 ש"ח. המחירים טובים או שיש אתרים שאפשר להזמין ביותר זול? הגעתי לאתר http://www.nnn.co.il וראיתי שהכל שם ממש זול. כדאי לקנות שם? מישהו הזמין משם פעם? תודה, אורון
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המשחק הזה כבש את כל הבסיס שלי, יכול להיות שחלק כבר מכירים, אבל למי שלא - http://www.evilx.com/ganjasw.EXE מי שלא מצליח להתקין, שיעביר את הקובץ לסיפריה הראשית ויריץ אותו משמה. תהנו.
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכרתי אותה אחרי לבטים קשים והתלבטויות רבות עשיתי את הצעד (הקשה) הזה ומכרתי אותה. הקונה בחור נחמד ממושב בדרום, שילם מחירון, קיבל אוטו נ-ה-ד-ר (אבל ערום - בלי מערכת אפילו) וזהו אחלה יום חברים יקרים, דניאל. -קצת בבעסה אבל מחזיק בצ'ק-
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו מהפורום מחובר דרך ברק (013) ? אני יכול לקבל הנחה בגלל שאני סטודנט. האוניברסיטה עובדת עם ברק. אני כרגע מחובר דרך נטוויז'ואני דיי מרוצה אבל הסכום הוא גבוה יחסית למה שאני יכול לקבל מהאוניברסיטה. לצורך השוואה : נטוויז'ן : אני משלם על חבילה של 750K (בפועל אני מקבל 640K כי יש בעיה בבזק,מוזר אני יודע) 99 ש"ח לספק ברק בשיתוף עם האוניברסיטה : 1.5MBPS יעלה לי 83 ש"ח. יותר זול ויותר תמורה. אז מה אתם אומרים ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 36 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
.................... איזה יופי וגם שמעתי שיש פרארי שחורה לא?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
ובכן, אחרי כמעט שנה על הכביש שבה יכולתי תיאורטית לנהוג בלי רשיון - החגיגה נגמרה. כרגע פעם ראשונה עצרו אותי לבדיקת רשיונות. אז אני גאה להגיד שאני הצטרפתי לחוג המכובדים שבוקדים להם רשיונות !
הודעה אחרונה מאת CITROEN ZX VOLCAN, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מי שמכיר אותי יודע שעד עכשיו היה לי אופל קורסה gt שנת 85 בחודשים האחרונים החלטתי לעבור לדו גלגלי והיום קיבלתי הצעה מפתה-החלפה ראש בראש על gs500 שנת 89 האופנוע עם מנוע חדש מטופל וכמו חדש כולל צבע,ההחלפה התבצעה היום (קיבלתי גם מעיל). תמונות יועלו בקרוב. מה שנשאר זה רק רישיון . (אני מתחיל לעשות שיעורים בקרוב) ולכל ה"חכמים" שיגידו:"מה אתה קונה לפני שיש לך רישיון?" יש לי ניסיון אם אופנועים רק שהם היו 50 סמ"ק אז ...
הודעה אחרונה מאת LiranAr,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 913 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- D1winner
- DareDevil
- אליה
- nglancer
- stx
- EEEBBR
- efraimc
- David32
- yeonatanh
- ELI001
- דובצע
- Lexicon