אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 תגובות
- 808 צפיות
יש לי וירוס שנקרא : Trojan.Bookmarker.B הנורטון לא מצליח לסדר את הבעיה יש למישהו אולי תוכנה כלשהי שתציל אותי ?!?!?!
הודעה אחרונה מאת leon 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 965 צפיות
אני רוצה שדוד שלי מארה"ב ישלח לי נעליים אליי לארץ. הוא קונה אותן שם ב-120$. הוא ישלח לי אותן בדואר רגיל. כמה מכס אצטרך לשלם? ומה בנוגע למע"מ? תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי דיון העונה על שאלותיי.
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
י ש לי אנטיוירוס 2003 ושמתי לב שהאייקון שלו לא מופיע למטה כמו שהיה מופיע כל הזמן לפני. אני מנסה להחזיר את האוטו פרוטקט למצב פועל אבל עדיין כשאני לוחץ על אנאייבל זה לא חוזר למצב הקודם למצב פועל. בבקשה תעזרו לי מה צריך לעשות ?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה דעתכם ???
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קבלו http://www.freearcade.com
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 0 תגובות
- 979 צפיות
10 וחצי בבוקר מעירים אותי בצרחות, "קום קום יוצאים לטיול", וכמובן שאני עייף מת אין לי כוח לטיולים על הבוקר שואל הרבה שאלות עד שהשתכנעתי, התלבשתי והכל התארגנתי ואז נזכרים להגיד לי שאנחנו יוצאים עם דודים שלי, אני יורד למטה, חשבתי נסע בקורולה, אבל אז אני רואה את ה citroen bx gti של דוד שלי עוצרת לידי והוא אומר לי "בוא אתה נוסע איתי", והתחלנו בנסיעה לכיוון קיבוץ כינרת, COROLA ו BX GTI. אנחנו מובילים, והדרך עד לשם די משעממת, כבישים די ישרים, הרבה רמזורים, בקיצור משעמם ! עשינו שם עצירה קטנה ליד המקום הזה שהנוצרים אומרים שישו ניטבל, התמתחנו, שתינו, וחזרנו למכוניות. המשכנו בנסיעה רגוע מסביב לכנרת לכיוון צפון, ואז התחלנו לנסוע לכיוון ראש פינה, (נראה לי שקוראים לאיפה שנסענו שם…
הודעה אחרונה מאת BoSs28, -
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מישהו כאן משחק GTA VC באינטרנט? אפשר לארגן משחקים מטורפים....
הודעה אחרונה מאת CITROEN ZX VOLCAN, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם אתם שואלים אז אני מסתדר בסדר עד עכשיו ב"ה, אני מתקדם, אין זריקות קלאץ עשיתי כבר לפני כמה שעורים חניה ברוורס (מקביל קוראים לזה ? כמו בקניונים...) והכל בסדר חוץ מדבר קטן....... המורה אמר לי שהוא סידר כמה דברים באוטו והוא שאל אותי אם אני מרגיש....... אמרתי לו וואלה לא יודע החלפת ברקסים? אמר לי לא , טוב.... עשית כיוון פרונט? אמר לי כן (שמתי לב שההגה כבר לא נוטה לימין) והוא אמר לי שיש עוד משהו בקשר לגז ואולי אני ירגיש ..... בדיוק היינו ברמזור מכיוון יהוד לבארות יצחק פניה לשמאל ולקחתי שמאלה ואמרתי לו שאני לא מרגיש משהו מיוחד בגז.....אמרתי יאללה נלחץ נראה מה חדש כמו כל נער בגילי עשיתי שטות, הייתי בהילוך רביעי ה…
הודעה אחרונה מאת leon 20VT, -
- 2 תגובות
- 942 צפיות
עד שהיה משהו חינם סגרו את זה כולם כבר עשו מנוי חודשי?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי למוצא תרגום לסרט: Teckademics Mischief Destroy? תודה..
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. יש לי בעיונת, אני גר באשדוד ואני רוצה להגיע היום למפגש באיצטדיון ליד קניון איילון. הבעיה: אין לי מושג איפה הקניון נמצא מישהו יכול לכוון אותי? תודה רבה למי שיעזור. שי.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
מחר, י-ם, מפגש.
מאת יגאל- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר במקום הרגיל ב18:15, כדי שלא יהיה קר מדי כמו פעם קודמת. נא להתפקד בקלילות ובזריזות בלי ל*יין יותר מדי את השכל שוב לכל הפורום. תודה
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html אריאל, תוכיח לי שאתה לא דביל...
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
בעיה במחשב
מאת Avi L- 0 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא לא יכול להכנס לצ'אט מתקדם בנענע . יש לו וינדוס 98 ונתקלתי בבעיה הזאת הרבה מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 4 תגובות
- 886 צפיות
ה-ICQ שלי לא שומר את מה שאני כותב. ה-HISTORY שלי לא נשמר וזה מבאס. מה אני יכול לעשות שכל מה שאני כותב יישמר? כאילו אין לי בכלל את האופציה של שמירת ההיסטוריה. בתודה אדם.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משום מה בימים האחרונים המסך שלי התחיל לחליף צבעים,למשל עכשיו,הכל כהה יותר והצבע האדום עכשיו שחור מישהו קרה לו דבר כזה פעם?האם זה אומר שצריך להחליף?או שיש איזה משהו שמתקן?אולי שליחה לתיקון או איזה משהו אחר... תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
-אני כן. ואם יש פה אנשים שמשחקים גם, אם בזוזים או בכסף מונופול אשמח לשמוע איפה אתם עומדים ובמה אתם משקיעים... רון. -נפלתי ממקום 1024 ל2235 תוך יומיים- או במילים אחרות: מהו שווי התיק שלכם?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//208990
הודעה אחרונה מאת CITROEN ZX VOLCAN, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה פורמים קיימים עוד חוץ מCF, MAX TUNING, YNET?
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5 אלף צפיות
התכנית המדהימה הזו התחילה ליהיות משודרת מההתחלה בכל יום בערוץ yes + בשעה 1:20 בלילה , אנחנו כרגע בפרק ה 40 כבר. הסדרה היא אחת הסדרות הטובות והמקוריות ביותר ונותנת זווית שונה . לא לפספס , רצח מאדום לשחור בימי א-ה שעה 1:20 yes + ואחרי זה בגלל שאני הולך לישון מאוחר אני כל יום קם עייף..
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! ה OUTLOOK שלי לא מצליח למחוק את ההודעות שנמצאות "פריטים שנמחקו" משום מה הוא כותב לי שגיאה.. מישהו נתקל בזה?
הודעה אחרונה מאת danny24, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
מכירים את דיסק הכיוונים מבית IASCA? אז הינה אחד מבית הומר סימפסון. homer simpson - THX sound test.mp3
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
מצלמה דיגיטלית
מאת RS- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הוריי קנו לי Nikon Coolpix 3100 - מה דעתכם עליה?
הודעה אחרונה מאת iceman, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1080953/posts
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
> כמה שזה נכון...... תקראו גברים , תפנימו, תיישמו ......... > הכישלונות הגדולים של גברים במיטה ... טיפים לשיפור: מומלץ לקרוא היטב > וליישם ..... > > 1. להתנשק קודם - הימנעות משפתיה והתמקדות מיידית באזורים אחרים גורמים לה > להרגיש > כאילו אתה משלם לה לפי שעה (ומפחד לא לקבל את הסחורה...) > > 2. לא לנשוף חזק מדי באוזן - כשהיית בתיכון סיפרו לך שבנות מתות על זה. > יש הבדל בין נשיפה ארוטית ובין ניסיון לכבות את כל הנרות על עוגת יום-הולדת > ה-40 שלך במכה אחת. > > 3. תתגלח - כשהיא מתחילה לסובב את הראש מצד לצד, זה לא מתוך הנאהזו הימנעות. > במקרה ושכחת, זה נעים כמו נייר זכוכית. > > …
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
כבודי ואנוכי מתגייסים בעוד חודש וחצי. ישבתי והרהרתי ובנוסף חשבתי, והגעתי למסקנה, שיש כל מיני דברים שזה חובה לעשות לפני שמתגייסים, אבל בטח לא עולים לי לראש כרגע, ואחר כך אני יאכל את הלב שלא הספקתי לעשות. בינתיים חשבתי על: נסיעה לסיני (ופה אני רוצה לדעת בדיוק עד מתי מותר לי לצאת, ואם לא איך להשיג אישור יציאה) קורס נהיגה מתקדמת יום שלם שיהיה מוקדש לצפייה בשלושת סרטי שר הטבעות - סה"כ כ10 שעות. אז יאללה חבר'ה, תרביצו פה את הרעיונות הכי משוגעים שעולים לכם לראש, בבקשה.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 5 תגובות
- 861 צפיות
מישהו מכיר את התופעה שהאקספלורר מישתנה פיתאום והופך לשורה עליונה בילבד (ללא המסגרת)??? על השורה בצד שמאל מופיע הסמל של MSN... למישהו יש מושג איך אני מחזיר את זה לקדמותו?? ואיך הופכים את זה למצב הזה? כך שאני ידע לא לעשות זאת שוב... תודה מראש maksab
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ניצחון ענק למכבי בדרבי התל אביבי ! 3-0 גדול ! ויש לי שאלה לאוהדי הפועל ........ :snipersm: למה לא עודדתם בדרבי ???????
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
סרט מצחיק :)
מאת Uzi4u2- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אומרים שאם צוחקים על זה הולכים לגהינום . -טוב אז אני הולך לגהנום http://content.collegehumor.com/media/movies/fall1.mpeg
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 913 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- D1winner
- DareDevil
- אליה
- nglancer
- stx
- EEEBBR
- efraimc
- David32
- yeonatanh
- ELI001
- דובצע
- Lexicon