Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי, אין משהו ספציפי שאפשר להמליץ לך לעשות שיעשה לך את הזמן הנותר לפצצה.

אם למשל היינו ממליצים לך על באנג'י והיית עושה את זה...זה היה עושה לך את החודש הזה להכי טוב שיש? לא... כי זה שילוב של דברים.

זה לא רק כי נסעת לצפון אז החופש הזה היה טוב, אלא כי נסעת לצפון + עשית באנג'י + שכבת עם בת דודה של החברה + שעה אחרי זה עם החברה + עשית מעשה קונדס למורה שהכי שנאת בבית הספר +++++ = אחלה חופש.

בגלל זה קשה לי להאמין שמת'רד כזה או התייעצות עם חברים אתה תוכל למצוא משהו שיעשה לך אחלה חופש.

אני למשל, שנה שעברה הייתה אחת השנים הכי כיפיות שהיו לי בחיים (הקצרים שלי).. גיל 17 היה פשוט גיל מדהים. כל שבוע היה לנו משהו חדש ומדהים שעשינו שפשוט עשה את הגיל הזה לאדיר. אבל לאחרונה בגיל 18~ התקופה הרבה פחות כיפית. אולי זה בגלל לחצים או עיסוקים אחרים, אבל מה שבטוח אני לא השתניתי. פשוט כרגע זה פחות מתאים. פחות יוצא.....אבל כשלא יוצא, לא יוצא. הקטעים הכי טובים מתרחשים מעצמם. תיהיה ספונטני, ותנסה פשוט לבלות. זה באמת העצה הכי טובה.

אגב, שכחתי את שמך.....מהו?

תשמעו כל האנשים שחושבים שאני איזה ילד מסכן.

יש לי והיו וגם יהיו מספיק חברים ומספיק חוויות.

אני גם יודע להנות ונהנה מהחיים רב הזמן.

אני בן אדם מהיותר ספונטניים שקיימים.

סה"כ ביקשתי רעיונות לדברים לא שיגרתיים,

שיהיו מעניינים, כאלה שמשאירים טעם טוב גם אחרי שעושים אותם.

מה כ"כ קשה להבין את זה?

מי שלא יכול להגיד משהו מעניין חוץ מלספר על זה שהוא מנפח שרירים

בזמנו הפנוי, או מביא ביד בשמן תינוקות, שלא יבוא אליי בטעות.

תודה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דביר אתה עומד למות ?!

אני מקווה שלא כי כל מה אמרו כאן (כשהם דיברו ברצינות ) היה כאילו אתה על ארס דווי.

יאללה תעשה מה שעושה לך טוב, תנוח והכי חושב תתקונן נפשית וצבא זה מה שאני עושה, כשאני לא רושם פה בפורום... :wink:

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דביר יקר.....

אין קשר בין מה שאתה אומר, למה שאני אמרתי.

לא אמרתי שאתה מסכן, ליהפך, אני יודע שזה לא נכון.

ואני יודע שיש לך חברים והכל...

פשוט מה שאני טענתי זה שאי אפשר לתכנן את זה..אתה יכול לתכנן באנג'י והכל,אבל זה לא מה שיעשה את החופש. מה שיעשה את החופש זה כל הדברים שרק חברים שלך יכולים לעשות לך. הבדיחות הפרטיות עם החברים.

קשה להסביר את זה...אבל אתה אמור להבין את הענין שאני מנסה להעביר.

Back to the original - NC again.

פורסם
דביר יקר.....

אין קשר בין מה שאתה אומר, למה שאני אמרתי.

לא אמרתי שאתה מסכן, ליהפך, אני יודע שזה לא נכון.

ואני יודע שיש לך חברים והכל...

פשוט מה שאני טענתי זה שאי אפשר לתכנן את זה..אתה יכול לתכנן באנג'י והכל,אבל זה לא מה שיעשה את החופש. מה שיעשה את החופש זה כל הדברים שרק חברים שלך יכולים לעשות לך. הבדיחות הפרטיות עם החברים.

קשה להסביר את זה...אבל אתה אמור להבין את הענין שאני מנסה להעביר.

וזה מה שאני אומר.

הכל יש.

אני רק רוצה תוספות.

גט איט?

יענו ברור לי שאין כמו לשבת עם כמה חברים טובים על בירה בסלון ולהריץ צחוקים

ולהיזכר בחוויות.

אבל עוד, אני רוצה להספיק הרבה.

דוגמא - הקורס נהיגה מתקדמת.

אם אני לא אעשה לפני הגיוס

אני אצטער.

פורסם

כפרה אשך ימני שלי בלי עצבים :shock3:

תקציב לדברים בלתי שגרתיים יש לך?

במקומך הייתי טס לאיזה מקום שבדרך כלל לא הייתי נוסע אליו לכמה ימים או אולי עושה צניחה? (משהו שעוד לא עשיתי וממש בא לי)

יש מקום בארץ שאני יכול לברר לך עליו יותר פרטים שבסך 1000 וקצת ש"ח ישאיר לך חוויה מטריפה לגמרי...

אני לא מזדהה עם הצורך של לחוות כמה שיותר ברגעים האחרונים לפני הגיוס,

כל מה שלא הספקת עוד אז תספיק עוד לעשות, קח ת'חודש וחצי הזה בכיף, תעבוד פחות אם עוד לא הפסקת בכלל, תסע לפה לשם תזיין קצת וזהו יעבור כבר הזמן, זה לא כל כך הרבה.

פורסם
אני ממש לא מחזיק ממי שמעשן/עישן סמים.

לדעתי - אידיוטי לחלוטין. :roll::x

אל תשלול בצורה סופנית כל כך שום דבר שלא ניסית. לאו דווקא סמים - הכל.

ולא... הכוונה שלי באמירה הזו היא לא לנסות לפתות אותך... למרות מה שאומרים עלינו, האנשים מהאינטרנט - אני אזרח הגון יחסית.

וכדי לסכם מעט את ההגיגים שעלו כאן -השראה מאחרים תחפש אל, לוק. שים את מבטחך בכח.

פשוט תעשה מה שבא לך, גם אם זה נראה אידיוטי לחלוטין. משעמם לך? תעלה על האוטו וסע לאילת לבד לראות את הזריחה. סתם דוגמא לספונטניות בזבזנית, חסרת אחריות וכיפית. תעשה כל דבר הזוי שעולה בדמיונך ושנראה לא הגיוני שמבוגר אחראי יעשה. אלו הדברים שבסופו של יום תיזכר בהם ותחייך.

פורסם

או

זה סוג הדברים שההיתי מעוניין לשמוע.

תודה

טיפה של אור בשרשור שכמעט ולא ענה על משאלת ליבו של השואל :D

פורסם
אגב, לא כולם עישנו סמים, ואני בניהם.

אז תפסיק לרמוז כאילו שכן.

עישנת? יופי.

לא עישנת? גם יופי.

לשחק אותה כאילו שכן? זה כבר פאטתי.

איבר מין עירוני, לפעמים אני ממש לא מבין מה אתה רוצה ממני.

סה"כ אמרתי שלא עישנתי סמים, כתגובה לתומר שאמר שכולם עישנו סמים.

:roll:

ולשחק אותה כאילו שכן?

לדעתי - אידיוטי לחלוטין.

יהיה טוב, יום יבוא ואלוהים יגרום להבנה בינינו. :roll::x

קבל התנצלותי הכנה. אני קצת מבולבל היום.

סורי.

פורסם

הדברים הגדולים באמת, לא יתכוננו מראש.

ויש לי דוגמא אם אתה מעוניין.

זה היה לפני חודשיים בערך, חופש חנוכה, יום שני.

אני וחברים באוטו, חסרי מעש, מסתובבים בכפ"ס. חבר שלי (הנהג) מחליט לנסוע צפונה עד שיפסיק לשעמם לנו או שנמצא מה לעשות.

הוא אומר שאם לא נמצא מה לעשות, יש מצב שנגיע לחיפה.

השעה בערך 2 בלילה ואנחנו בצומת רעננה צפון.

העניינים מתגלגלים, ובלי שום תכנון תוך 45 דק' אנחנו מוצאים עצמינו על יד הטכניון :shock:

זה האירוע הכי ספונטני שקרה לי בזמן האחרון. ולדעתי אני לא אשכח אותו עוד המון זמן.

איך שבקור החיפאי האיום עצרנו לתדלק ושתינו שוקו.. ועוד ועוד..

אז אני אומר שפשוט צריך לתת לדברים לקרות. לפעמים אולי גם צריך לדחוף אותם קדימה, כלומר לגרום להם לקרות. אז אל תחשוב יותר מדי...

אבל הכי מומלץ, לעשות את זה עם החברים שלך. לא לבד. אסור להיות לבד בימים האלה.

הנה עצתי אליך, דביר. 8)

172

פורסם

דביר,תעשה מה שכולם עושים.

כלום...

כל החברים המפגרים שלי לא הבינו כמה הם יתבעסו מהצבא ולא עשו כלום.

טוב,ברור שהם נסעו לאילת וגם לחו"ל SO FUCKIN WHAT???

אני בשנה ווחצי של "העתודאיות" שלי הספקתי ועשיתי כל מה שרציתי.

ואם בכל זאת אני אזכר באיזה שרמוטה טיבטית ששחכתי לתקוע,אני לא אתחרת על זה.

אזס גיוס נעים יא חוקר שחלות יבשתי שכמותך.

NO REGRETS, THEY DONT WORK

NO REGRETS NOW ,THEY ONLY HURTS

גלעד.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לדעתי - אידיוטי לחלוטין. :roll::x

אל תשלול בצורה סופנית כל כך שום דבר שלא ניסית. לאו דווקא סמים - הכל.

ולא... הכוונה שלי באמירה הזו היא לא לנסות לפתות אותך... למרות מה שאומרים עלינו, האנשים מהאינטרנט - אני אזרח הגון יחסית.

וכדי לסכם מעט את ההגיגים שעלו כאן -השראה מאחרים תחפש אל, לוק. שים את מבטחך בכח.

פשוט תעשה מה שבא לך, גם אם זה נראה אידיוטי לחלוטין. משעמם לך? תעלה על האוטו וסע לאילת לבד לראות את הזריחה. סתם דוגמא לספונטניות בזבזנית, חסרת אחריות וכיפית. תעשה כל דבר הזוי שעולה בדמיונך ושנראה לא הגיוני שמבוגר אחראי יעשה. אלו הדברים שבסופו של יום תיזכר בהם ותחייך.

עידן - אני אוהב אותך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה עושים לפני הצבא.....

קודם כל, בצבא לא נגמרים החיים, ממש לא. בטח שאם תהיה ג'ובניק ואז יש הרבה זמן, כל יום בבית והכל סבבה ורגיל. אם תהיה קרבי, גם ככה לא יהיה לך זמן להתבאס :) .

אני אישית, אם הייתי טס לאיזה טיול חלומות בחו"ל היה מקשה עלי את השירות, לחיות כל הזמן בציפיה לסיים עם השירות ולעוף שוב פעם למקום הכייפי שהייתי בו לפני הצבא לא יכול לעשות טוב, ממש לא.

כל הגישה של להספיק הרבה דברים מגניבים ומיוחדים לפני הצבא הופכת את הצבא לאיזשהו כלא פתוח למשך 3 שנים, וזה ממש לא (למרות שבהתחלה זה בהחלט נראה ככה).

בהצלחה בצבא.

ותיזהר ממ"צ :twisted:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

:roll: חחח.. ואם אני מתגייס שלוש פעמים? עתודה טכנולוגית, חיחיחי... זה הדבר שאני בטח מתחרט עליו הכי הרבה לפני הגיוס.. כל אופן -

פעם ראשונה עברתי יום חיול... תכלס חייל ליום אחד.. עברתי שרשרת חיול, צחקתי ל"מפקד" בבקו"ם, נכנסתי לאוטובוס הביתה, על מדים, וקניתי כרטיסיה לנוער (חוגר דח"ש לא מקנה זכות נסיעה חינם והייתי שבוע לפני 18, והייתי ממשיך לקנות כרטיסיות לנוער אם לא היה לי רכב :wink: )

פעם שניה הייתי טיורנות.. תכלס, הדבר הכי מגניב שעשיתי בחיים שלי, והכי עננננק שעשיתי לפני הגיוס :D גם הייתי בחו"ל, וגם הייתי באילת (המון פעמים, אבל הכי מגניב היה באוהלים, ועם האוטו, ההההככככי מגניב), ונסעתי כבר ספונטני לחלוטין לשלג, ואני ממשיך לטייל בכל מדינה, ויש קטעים... מה עוד צריך? ועדיין, ביחד עם הטירונות הרגשתי עוד יותר כיף....

ממה שלא עשיתי ואני רוצה, לפני שאני מתגייס ממש בקרוב - פיינטבול, קורס נהיגה מתקדמת וקארטינג.. בחיים לא עשיתי קארטינג.. אז אני רוצה לנסות, ואם יהיה טוב, לקחת קורס ולהשתתף בתחרות... זה מין חלומות קטנים כאלה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...