Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, לא כולם עישנו סמים, ואני בניהם.

אז תפסיק לרמוז כאילו שכן.

עישנת? יופי.

לא עישנת? גם יופי.

לשחק אותה כאילו שכן? זה כבר פאטתי.

פורסם
בכיף.ארקפה,רמת החייל.תזמין קפה-לא משהו אלכוהולי-שלא תדבר שטויות.

תבוא בערב.תלבש משהו צמוד אבל לא זנותי.וענו רק עכשיו באת מהעבודה ותמיד אתה לבוש אלגנטי אבל סקסי במידה.

אני אלבש חולצה ועניבה כי אני בא מהעבודה-אבל חולצה יחסית הדוקה-שתראה שאני מתאמן (אתה לא תשים לב ותשים לי בשלב כלשהוא יד על החזה)

שאני לא אחשוב שאתה הולך לשכב איתי על ההתחלה....

אני אשב בחוץ.

אתה לא תדע שזה אני.אני אתן לך להיכנס ואבחן אותך.הטלפון שלי יהיה בכיס שלי על רטט.אתה תתקשר.אם מצאת חן בעיני אני אענה כשאני אראה שאתה מתקשר ואז אתה תסתובב ותגיד "אתה תומר?" ואני אגיד כן ואזמין לנו משהו לשתות.

אנחנו נשב לדבר.סמוך עלי.אני בן שיחה מרתק.אתה תתחיל כאילו שאתה שולט בשיחה-אבל תוך חצי שעה אתה בוהה לי בעיניים ולא שם לב שאני שולט בשיחה לחלוטין.

תוך שעתיים אתה בכיס שלי.

:shock::shock:

OMG!!! FAGGOT ALARM!!!

172

פורסם
בכיף.ארקפה,רמת החייל.תזמין קפה-לא משהו אלכוהולי-שלא תדבר שטויות.

תבוא בערב.תלבש משהו צמוד אבל לא זנותי.וענו רק עכשיו באת מהעבודה ותמיד אתה לבוש אלגנטי אבל סקסי במידה.

אני אלבש חולצה ועניבה כי אני בא מהעבודה-אבל חולצה יחסית הדוקה-שתראה שאני מתאמן (אתה לא תשים לב ותשים לי בשלב כלשהוא יד על החזה)

שאני לא אחשוב שאתה הולך לשכב איתי על ההתחלה....

אני אשב בחוץ.

אתה לא תדע שזה אני.אני אתן לך להיכנס ואבחן אותך.הטלפון שלי יהיה בכיס שלי על רטט.אתה תתקשר.אם מצאת חן בעיני אני אענה כשאני אראה שאתה מתקשר ואז אתה תסתובב ותגיד "אתה תומר?" ואני אגיד כן ואזמין לנו משהו לשתות.

אנחנו נשב לדבר.סמוך עלי.אני בן שיחה מרתק.אתה תתחיל כאילו שאתה שולט בשיחה-אבל תוך חצי שעה אתה בוהה לי בעיניים ולא שם לב שאני שולט בשיחה לחלוטין.

תוך שעתיים אתה בכיס שלי.

OMG!!! FAGGOT ALARM!!!

אלוהים אדירים , אזעקת הומופובים.

פורסם

לדעתי, אין משהו ספציפי שאפשר להמליץ לך לעשות שיעשה לך את הזמן הנותר לפצצה.

אם למשל היינו ממליצים לך על באנג'י והיית עושה את זה...זה היה עושה לך את החודש הזה להכי טוב שיש? לא... כי זה שילוב של דברים.

זה לא רק כי נסעת לצפון אז החופש הזה היה טוב, אלא כי נסעת לצפון + עשית באנג'י + שכבת עם בת דודה של החברה + שעה אחרי זה עם החברה + עשית מעשה קונדס למורה שהכי שנאת בבית הספר +++++ = אחלה חופש.

בגלל זה קשה לי להאמין שמת'רד כזה או התייעצות עם חברים אתה תוכל למצוא משהו שיעשה לך אחלה חופש.

אני למשל, שנה שעברה הייתה אחת השנים הכי כיפיות שהיו לי בחיים (הקצרים שלי).. גיל 17 היה פשוט גיל מדהים. כל שבוע היה לנו משהו חדש ומדהים שעשינו שפשוט עשה את הגיל הזה לאדיר. אבל לאחרונה בגיל 18~ התקופה הרבה פחות כיפית. אולי זה בגלל לחצים או עיסוקים אחרים, אבל מה שבטוח אני לא השתניתי. פשוט כרגע זה פחות מתאים. פחות יוצא.....אבל כשלא יוצא, לא יוצא. הקטעים הכי טובים מתרחשים מעצמם. תיהיה ספונטני, ותנסה פשוט לבלות. זה באמת העצה הכי טובה.

אגב, שכחתי את שמך.....מהו?

Back to the original - NC again.

פורסם

לדעתי ,

עזוב את מה שאישפוז ותומר כתבו , הם לא רציניים !

לדעתי אתה צריך לתרום כסף לעמותה שפתחתי זה עתה .

עמותת : "תנו כסף לאנשים שאין להם כסף לביטוח וטסט כדי שיזמינו חלקים מברטון פאוור"

יאשה , שטוען שחייב לעשות מעשה טוב כמו תרומה כזאת לפני הגיוס.... :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אגב, לא כולם עישנו סמים, ואני בניהם.

אז תפסיק לרמוז כאילו שכן.

עישנת? יופי.

לא עישנת? גם יופי.

לשחק אותה כאילו שכן? זה כבר פאטתי.

איבר מין עירוני, לפעמים אני ממש לא מבין מה אתה רוצה ממני.

סה"כ אמרתי שלא עישנתי סמים, כתגובה לתומר שאמר שכולם עישנו סמים.

:roll:

ולשחק אותה כאילו שכן?

אני ממש לא מחזיק ממי שמעשן/עישן סמים.

לדעתי - אידיוטי לחלוטין.

יהיה טוב, יום יבוא ואלוהים יגרום להבנה בינינו. :roll::x

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...