אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי קנה לפני שלושה חודשים טויוטה סטארלט. אחרי שבוע ניפצו לו את השמשות. לאחר חודשיים הוא החליף את הרכב לטויוטה קורולה שנת 99, ושוב ניפצו לו את השמשות. חבר שלי, לא עשה מאומה לאף אחד, בקושי רואים אותו בשכונתו כי הוא חייל בקבע בבסיס סגור. למה זה מגיע לו ? יש לציין שלא גנבו לו כלום והסיבה היחידה שנראית היא סיבת הנקמה. אבל למה ? חרא של אנשים. שמוליק
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
קיבלתי צו מילואים
מאת שמר- 9 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
משהו מטורף לחלוטין. לקרוא את כל האותיות הקטנות...
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה מקווה להנות כמה שיותר מהפורום הזה וכמובן לתרום כמה שיותר :smilecol:
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
תפרסמו קצת תמונות מהמפגשים, או תתנו קישורים לגלריות כאלה בבקשה. תודה. פיליפ.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 36 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אולי יצא לכם לראות את הבחור עם הקורבט הזאת כבר כמה פעמים.. (לא קשה לפספס ) אבל ראיתי אותה חונה לפני הרבה זמן ורציתי לשתף אותכם... תהנו!
מבינים בEBAY 1 2
מאת Avi L-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות דגם מEBAY (קניה ראשונה מחו"ל ומהאינטרנט בכלל) איך אני מזמין את אותו דגם לארץ? האנגלית שלי לא משהו
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל המבינים פה במחשבים, אינטרנט, מצלמות וכל החרא הזה שמסביב. הביאו לי מצלמת אינטרנט מצחיקה כזאת.. עכשיו התקנתי את התוכנה netmeeting ואני רוצה לדבר עם חברה שלי דרך המצלמה. איך אני מתחבר אליה? למי אני מחייג כאילו? איך אני יודע את הכתובת IP שלי או שלה???? אין לי מושג בכל מה שקשור לזה.. אולי תעזרו לי? יש עוד דרכים לדבר עם המצלמות האלה באינטרנט?
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
החלקה על קרח
מאת fixxxer- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע היכן יש מגרשי החלקה על קרח, באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
איזה תענוג כבר הרבה זמן לא נהנתי כמו במחצית השניה היום (מה לעשות שמרמת גן יש בעיקר סבל) מגיעה לקבוצה המדהימה מאוסישקין ובעיקר לקהל מספר אחד בארץ (ולא אני לא אוהד הפועל ת"א) אני מקווה שההפסד היום ישפיע על מכבי גם באירופה
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
המילון המלא לצואה שרביט - אותו מקל שניצב (או אמור להיות ניצב) ליד האסלה עם שערות בקצה, שבמקרה שהמחרבן לא יודע לקלוע, או למקרה שהמחרבן נקלע למצב חירום חרבוני. החרבון הנקי - אתה מחרבן, אתה רואה את הקקי באסלה, אבל אתה לא רואה אותו על הנייר טואלט. זה החרבון הכי מוצלח וברמת העיקרון מי שהצליח להגיע לרמה של חרבון נקי הוא בנאדם עם הרבה פחות דאגות בחיים. החרבון הרטוב - אתה מנקה את התחת חמישים פעם ועדיין מרגיש שנשאר שמה קצת גועל. בסופו של דבר אתה מוצא את עצמך דוחף גליל שלם של נייר טואלט בין התחת לתחתונים בשביל לא ללכלך אותם, וכל מי שרואה אותך ככה חושב שיש לך מקרה ממש גרוע של טחורים. חרבון של גל שני - אתה מסיים לחרבן, מנגב/מורח, קם ומרים את התחתונים עד ה…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=785 לא רוצה להכביד במילים, אבל נראה לי שאם כמה מהאנשים מהפורום שלנו ילכו לבקר שם, ישנו את השם של הפורום שם ל'שלדה מטורפת' אהם בקרוב אצלי. להדגים את רמת הפורום אבקש לצרף : http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=451263 רזמל (רז) פצעת אותי מצחוק! : http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=68459
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כותר חדש לסידרה המצליחה מבית EA ? http://web.msn.co.il/msn/games/DFE184C3B6AA4184A2387EADF2A7127F.htm שמוליק
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע איך להכין דף HTML עם לינקים לאימיול ? אני יודע איך למצוא את הנתונים של אותו הקובץ (HASH ID), אבל לא הולך לי להכניס אותו בתור לינק. מישהו יכול לעזור ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה שלום לכולם אני צריך את העזרה פה של אלה שבעיקר גרים בדרום אני צריך להגיע מאשדוד אל צומת גבולות בדרכים צדדיות על מנת להמנע כמה שיותר ממפגש בטעות עם ניידת. אם מישהוא יכול להסביר לי איך אפשר להגיע לשם בדרכים שבהן אין או שיש פחות ניידות מהדרך הראשית אני יודה לו מאוד. לכל הסקרנלים למינהם חבר שלי קנה טראוס ואין לו עדיין ביטוח והוא צריך להגיע איתה למוסך...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי שמועות , זה הולך להיות המשחק הריאליסטי ביותר לנהיגה. http://www.3dgamers.com/dl/games/rburnsrally/richardburnsrally.wmv.html יש פה סרט, אם מישהו יודע עוד פרטים, לשפוך.
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים , יש לי מחשב עם 3 כרטיסי רשת..... אחת שמתחבר למודם , ועוד 2 , כל אחד למחשב אחר בבית , והם מקבלים מהמחשב שלי אינטרנט. עכשיו אני רצה להתקין פייר וול ,אבל לא יכול (חרוז) כי אני לא יכול ניראה לי לשתף 2 בפייר וול את המחשבים , ויוצא שהם לא מקבילם אינטרנט מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי ? תודה
הודעה אחרונה מאת civic, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שאלתי היא ככה: בכוונתי לרכוש מחשב נייד בשבוע הקרוב , הצרכים הם לרוב אינטרנט ומסמכים . 1.האם כדי לקנות דרך האתרים (קבוצתי) . 2.לקנות באופן מסודר דרך חנויות מחשבים רגילות . 3.יד שניה ( ואיך בידיוק למצוא ) תודה לכל העונים ...
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התקנתי את התוכנה Steam והורדתי את המשחק, רשמתי את הסריאל וכל זה, אבל בחלק מן השרתים, שאני מנסה להכנס הוא טוען לי איזה מודול אבטחה או משהו כזה, ואז לא מראה סימני חיים - עד שהשרת מנתק אותי עקב TIME OUT. אמרו לי להתקין תוכנה בשם Cheating-Death ולעדכן איתה את המשחק. התקנתי את התוכנה, לחצתי על Check For Update בתוכנה וקיבלתי מיד הודעה שהגירסה שלי כבר מעודכנת - והבעיה עדיין לא נפתרה. מה לעשות ???
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.korenwolf.net/pingu/rocket-up-the-arse.html מומלץ לפתוח כמה חלונות, והרבה סבלנות, יש אנשים שהגיעו ליותר מ18,000. בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לציין שהקישור נלקח מנענע בכל מקרה מובטחת שעה שלמה של צחוק חזק.. http://porktornado.diaryland.com/albumcover.html ותמונה להקדמה : התמונה הזו "זכתה" בסך הכל במקום ה 9 , איזו אכזבה , עוד רבים מצפים לכם.. לא לשכוח לקרוא את הכתוב.
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי אני אספר את כל הפרטים, אז ככה, לפני כמה ימים נכנסתי לאתר כלשהו (אני כבר לא זוכר... ) והאתר לא רצה לעלות , התקשרתי לחבר, הוא אמר לי לנתק את הפיירוול אולי יעלה, בקיצור נתקתי, האתר אכן עלה אבל הבעיה שלא סיימתי לגלוש באתר ולכן לא הדלקתי אותו שוב. אחרי כמה זמן נהייתה הודעה שהמחשב קלט ווירוס, עכשיו כאן הבעיה, זה לא שלא היו לי ווירוסים וזה לא שאין לי תוכנה נגד ווירוסים (יש לי נורטון אנטיווירוס 2003 כנראה עם כל העידכונים אבל לא בטוח, ויש לי גם את הפיירוול), אבל מאז המחשב ממש לא זז כל דבר שאני מפעיל לוקח לוקח לו הרבה מאוד זמן להפעיל, להעלות וכד'... עכשיו ישבתי חשבתי דקה וחצי והגעתי למסקנה שצריך לעשות סריקת ווירוסים, במידה וימצא הווירוס למחוק אותו במידה ולא, נראה כב…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 4 תגובות
- 920 צפיות
אהלן... לפני כשבוע התקנתי על המחשב את התוכנה emule, והורדתי ממנה כמה סרטים... כשבאתי לצפות בסרטים, ה windows media player מנסה כאילו להתחבר למשהו אונליין, ולא מראה את הסרט... השאלה שלי היא איך אני גורם לו להראות את הסרטים גם כשאני לא אונליין (הגם כשאני אונליין הוא לא מראה אותם...)??? תודה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 14.1 אלף צפיות
אני לא יודע מה קרה למחשב שלי. היום בבוקר זה התחיל: הוא עשה ריסט בכל פעם שהוא טען את המערכת. עכשיו המצב טיפה יותר טוב והוא עושה "רק" אחרי איזה 10 דקות... בדקתי את המחשב, ואף אחד מהרכיבים לא מראה סימן של התחממות יתר. וירוסים אין כיוון שאתמול עשיתי סריקה מלאה לכל המערכת עם נורטון מעודכן. שהמערכת עולה אני מקבל שגיאה: המערכת שוחזרה אחרי שגיאה חמורה. ושאני לוחץ על דו"ח שגיאות, אני מקבל כתובת של שני קבצים: C:\WINDOWS\Minidump\Mini012504-18.dmp C:\DOCUME~1\Liran\LOCALS~1\Temp\WER5.tmp.dir00\sysdata.xml מישהו יודע מה זה ? מה לעשות כדי שהמחשב יפסיק לאתחל את עצמו ?
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז כמו שאמרתי אני חדש פה... כמו רובכם אם לא כולכם אני מאוד אוהב מכוניות אני די באמצע פרוייקט כרגע על האוטו שלי... מקווה שאני יוכל להיעזר בכם וללמוד ממכם ואני מקווה שאני יוכל לתרום לפורום עם מעט הידע שיש ברשות (אם כול אחד יתרום קצת בסוף יהיה הרבה... ) בכול מקרה מקווה שהכול יהי בסדר תודה ושלום לירן
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לא מצאתי דרך אחרת לברר וזה מידע חשוב כך שאני אשמח אם מישהו יודע. לוני.
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע באיזה תחנות דלק באיזור חיפה מחלקים לוח פוקוס??? חיפשתי בנרות, ולא מצאתי... משה
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בינתיים נראה מעניין... אהבתי איך תיקנו בולם אחורי של 206 , עם פטיש 5 קילו
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חג שמח אנשים! מיתחפשים?? רק בלי נפצים!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי תסרט הנל סוף סוף... אז והורדתי תרגום בעיברית אבל אני לא יודעת איך לשים אותו לסרט וכל הבלאגן הזה..עזרו לי
הודעה אחרונה מאת aortal19, -
- 42 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אחחחח.... מי לא היה רוצה שהיא תירכב לו על הליטר? http://www.agam1.co.il/ ויותר עדיף פה http://www.agam1.co.il/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showpic&pid=16&orderby=titleA
הודעה אחרונה מאת דניאל,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,175 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yosefW
- pooh-bear
- אורי מ.
- Haim_gds
- yoav911gt2
- SlowRide
- מיץ פטל
- danbr
- mcaspi
- topop
- נירו72
- guy.a