אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הסיפור הבא הוא סיפור אמיתי שחבר שלי סיפר לי!! תאמינו או לא! יום אחד חבר שלי נוסע באזור אופקים - במהירות המותרת בלי בעיות בלי כלום. פתאום הוא שומע את כל המגפון קורא לו לעצור בצד. החבר שלי, כאיש חוק עוצר בצד. כאשר הוא ראה את השוטר הוא ראה עם מי יש לו עסק, איזה שוטר "גאון" אחד מאזור אופקים שכנראה גם היה מעוצבן באותו הרגע. השוטר טען אין לו אור אחורי. חבר שלי יצא לבדוק וראה שככה נכון. הוא ניסה להתווכח עם השוטר ולהגיד שהוא לא שם לב, שהוא לא ראה וכ'ו אך השוטר רשם לו דו"ח, ובדו"ח רשם את המשפט הבא: "אין עור אחורי". הוא ראה את הדו"ח קיבל אותו בהבנה והמשיך בצחוק גדול מהמקום. כמה ימים אחרי הוא הלך לרופא - הרופא הגיש לו טופס שבו הוא מאשר שאין לו "עור" אחורי... (רציני ל…
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה העניינים אנשים? ברשותי מכשיר סלקום מסוג 3100 אני רוצה לשלוח תמונה מהמחשב לפלאפון שישמש בתור טפט איך אני עושה את זה? תודה לכל הפונים
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
מה שהיה היום בהיכל זה פשוט לא יאומן
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.funny.co.il/stuff/bird.html נא להגביר..
הודעה אחרונה מאת B~R~A~B~U~S, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם ניתן לקנות טלפון קבוע לרשת פרטנר - משומש? האם כל הדגמים מוצלחים באותה מידה? מישהו מוכר ? ****עריכה - נראה לך טכני הנושא הזה ?************ הוזז
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
סיפורו של האיש בשם ENZO FERRARI, שנולד בשנת 1898 והלך לעולמו בשנת 1988, והקים את פרארי, על האיש,המירוצים,המשפחה,המפעל, לא מזמן כידוע פרארי קראה מכונית שתשא את גם את שמו הפרטי אנזו. בכבוד רב turbo
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אוקי, ביום רביעי הייתי באוטומוטור וראיתי את הרכב הזה, פולסווגן . ממש ממש יפה, מאוד ספורטיבי, נהג בה נכה (אם זה משנה... ). היא לא הייתה ביבוא אישי, אבל בחיים שלי לא ראיתי כזה דגם. הנה כמה תמונות.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא יודע למה מחקו את השאלה הקודמת שפירסמתי בכל אופן שניהם סטנדרתיות תיאורטית איזה מכונית אוחזת יותר?
שכל אחד ירשום מה הוא אוהב לשתות במסיבות או סתם ככה עם חברים... אני אוהב הכי הרבה בירה מחוזקת שזה אומר שממלאים כוס עד הרבע בוודקה ואת השאר בבירה( כל בירה תתקבל בברכה) ואז נוצר משקה אלכוהלי מטורף, קל לשתייה ונותן סטלות ארוכות! עכשיו תמשיכו הלאה..... קובי.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
כן כן...עוד סקר בנושא מוזיקה. אני מודע לכך שהיו סקרים דומים בעבר,אך זה מעט שונה. מה השיר האהוב עליכם ביותר,אני יודע שזוהי שאלה קשה,לי לפחות היא קשה מאוד מפני שאצלי זה עניין של תקופות. אם אתם לא יכולים להצביע על שיר אחד אז תנו יותר(עד שלושה שירים) אני אתחיל. the cranberrys-linger אביב גפן-קנאה guns n roses-patience לא משנה כמה פעמים אני אשמע את השירים האלו...תמיד הם יבואו לי טוב. מה איתכם?
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל הנוסעים לאילת . ידוע שיש מכמונות מהירות, אולם בחודשים האחרונים במיוחד בימי חמישי ישנם מכמונות כפולות, מיד לאחר קיבוץ יהל במקום הקבוע מכמונת ולאחר קילומטר עוד אחת, בתור אחד שנוסע קבוע לאילת מידי יום אני רואה כלי רכב שנעצרו במכמונת השניה לאחר שלחצו על הדוושה אז סימו לב.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
http://www.letlive.org.il/about.php?siteID=1§ionID=26&titlePic=01.gif מדובר בלינק לאתר של תנו לחיות לחיות. הם על סף סגירה וזה הזמן (לפחות מבחינתי) לתת כתף לאחת העמותות שבאמת עושה את העבודה שלה... רון.
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטתי לשתף אתכם בכמה תמונות נחמדות שיש לי אם לעוד מישהו יש תמונות אז תוסיפו אה וכמובן לינק חשוב זה קשור איכשהו http://planet.nana.co.il/eranr/ratfuck.htm
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש את המשחק הזה הרבה זמן עשיתי חיפוש ומצאתי אתר שיש בו את המשחק אבל אני לא מצליח להוריד הנה לינק http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=1576 נ.ב אם לא מוצאים את השני אז אפשר את הראשון
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת (ממי שיודע ), האם נרגילה זה כשר? הלכתי לעשן אתמול נרגילה עם חבר שלי וסיפרתי לחבר אחר והוא אמר שזה חמץ. היתכן? יכול להיות ? הלך לי החג בגלל כמה שחטות? גם יש הרבה מסטיקים שהם חמץ למי שלא יודע.
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
היה אחלה מפגש שימו לב להונדה סיוויק הסגולה ולסיאט איביזה המדהימה!!.. לצערנו,גם היום באו הדרדסים ופשטו על המשופרות. http://mordycars.pic.co.il/ אני רוצה הרבה תגובות!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 29 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מחפש מוזיקה מרגיעה במיוחד , משהו לא רגיל כי את מה שיש לי כבר ניסיתי . אני בדרך כלל שומע רוק וטראנסים לפי מצב הרוח , וגם לא יכול לישון בלי מוזיקה ברקע וזה לא עובד לי לאחרונה ואני ממש לא מצליח לישון . המצב רוח שלי לא מתאים לכלום ואני עצבני רוב הזמן וצריך משהו להרגעה . והמוזיקה שניסיתי היא : טרנס כמו TIESTO וכל מיני דברים כאלה בסגנון הופכים אותי לעצבני ( לא יודע למה כי דווקא נהניתי בדרך כלל לשמוע מוזיקה זו ואפילו ללכת לישון כשאני שומע אותה ) רוק כבר ניסיתי כמה וכמה החל מ PINK FLOID ועד METALLICA וזה גם לא זה . גאז ומוזיקה קלאסית אז אני מתחיל להיזכר בדברים ואני נהיה עצוב מאוד ולא מתאים . מוזיקת SLOW אם זה ישן או חדש אפילו משנות ה 80 …
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 19 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
לפני כשעתיים בערך חזרתי מהפסטיבל. ובכן איך היה. לסכם במלה אחת אי אפשר פשוט היה הכל מהכל. מי שלא היה שם לא יבין את זה עד שהוא יראה מה הולך שם. למעלה מ 50,000 איש היו בארוע במשך ארבעת הימים החולפים. מכל המינים וכל הסוגים. כל כך הרבה אנשים יפים עם דגש לבנות. פשוט מדהים כמה בחורות יפות יש בארץ שלנו. אני יתן קצת מידע על איך המקום בנוי למי שלא מכיר. המקום נמצא על שטח חוף ניצנים כאשר מגיעים לאיזור בט"ר ניצנים ישנה חנייה ענקית אשר בה חונים את הרכב, ומשם יש מעין תחנת מעבר לאוטובוסים אשר יוצאים מהחוף ומגיעים לשם על מנת להסיע אנשים. האבטחה היתה דיי טובה למרות שדיי בקלות היה אפשרי להכניס כל דבר שאתם רוצים פרט לבקבוקי זכוכית שעל זה הם שמו דגש. אם זה היה מט…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום , אני חדש כאן לאחר הרבה זמן גם לי יש מחשב+אינטרנט אז אני כאן מייק
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 5 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בנסיעה בכביש 6, שמתי לב שבשוליים עומדת ניידת משטרה ואחריה מכונית פרטית. השוטר מקריא לנהג המכונית הפרטית משהו שנראה לי כמו דו"ח. (לא בטוח שזה היה דו"ח. היה קשה לזהות בנסיעה) יכול להיות שמשטרת התנועה התחילה לחלק דו"חות בכביש 6? אם לא, מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאיפה אני משיג את התמונות מהסגנון הזה....
-
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למי שלא הבין מהכותרת ה"ברורה" הזאת (מנהלים,אני מצטער לא ידעתי איך לנסח.. ) התכוונתי לומר : אני מחפש לינקים של דוגמאות מגנזיום,ניפוחים וכ'ו, על מנת לשפר רכב בפוטושופ... תודה לכל העונים.. marksab **** ההנהלה מעריכה את המאמץ , ולמרות זאת נערכה הכותרת **** המילה "עזרה" בכל כותרת לא ממש תורמת.
הודעה אחרונה מאת lekter, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצורף מכתב שקיבלתי באימייל. זה עשה לי צביטה בלב, ונתן לי לא מעט נקודות למחשבה. אני חושבת שיש מה ללמוד ממנו. מקווה שגם לכם זה יעשה משהו. >אנשים יקרים! > >המכתב הזה נכתב מילד שהודיעו לו שהוא חולה במחלה סופנית > >ולא יזכה עוד להוות חלק בעולמנו > >המשאלה האחרונה של הילד הייתה > >שיקראו ויפנימו את מה שאמר כצוואה וכמורשת אחרונה ממנו > >כך כתב : > >"אני די נרגש שאני כותב את המילים האלו, אני יודע שהם יהיו זכרון אחרון ממני >בעולם הזה. > >העולם הלא צודק או הכן צודק הזה...אתם תחליטו. > >מלאו לי 16 לאחרונה, אני עוד ילד, תינוק בעולם הזה.... > >הספקתי לה…
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום! אתמול קניתי מצלמה דיגיטלית מסוג HP 735, הכול סבבה טוב ויפה, אבל!!! הסוללות נגמרות תוך חצי שעה של צילומים!! לא הספקתי אפילו לשחק איתה כשקניתי וכבר החלפתי שתי זוגות של סוללות!!! והשאלה שלי היא: האם ככה זה אצל כולם, או שזה רק אני!!?!?!?
הודעה אחרונה מאת Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 956 צפיות
אם בכלל? באיזה יום ושעה? הקלארקסון הזה מטורף!
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בעיתון מעריב און ליין בחצות פורסמה ידיעה בדבר מעורבותו של בלם מכבי ת"א בתאונה כשגולף פגעה לו ב-ב.מ.וו. שימו לב לציטוט הראשון:"למזלו של מישאלוף, הוא נהג ברכב מסוג ב.מ.וו, והנזק היה יכול להיות גדול בהרבה אם היה נוהג ברכב מדגם שונה". נו, איזה מזל ש-ב.מ.וו הוא הרכב הכי בטוח בעולם, לא? ציטוט שני:"הוא חיכה בצד לקריספיס שהחל צועד לכיוון הרכב, כאשר לפתע הגיעה למקום במהירות גבוהה מכונית גולף שפגעה בעוצמה חזקה מאחור ברכבו של מישאלוף. החלק האחורי של הב.מ.וו נמחץ ואילו בגולף יצאו כריות האוויר ממקומן מעוצמת המכה". אותי מעניין לדעת איך, כשמישהו ממתין למישהו אחר בצד, הוא סופג פגיעה מאחור ולא מהצד. היתכן שמיודענו פשוט עמד באמצע הנתיב? תארו לעצמכם את עוצמת המכה לגולף אם כריות האויר …
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחר צהריים טוב לכם אני מנסה להשיג שבלונה בשביל עבודת פיבר , עכשיו אמרו לי שאפשר ללכת לנגר והוא יעשה את השבלונה . השאלה הנשאלת היא האם כל נגר יכול לעשות את זה ? יש נגרים שמתעסקים בזה במיוחד ?
הודעה אחרונה מאת Uzi4u2, -
- 3 תגובות
- 966 צפיות
עלינו צפונה... אין פקקים בכביש החוף....... אבל נתחיל מההתחלה יום רביעי התחלנו בנסיעה לכיוון ת"א - אוטומוטור. אחרי שעה וארבעים הגענו לחניון של תערוכת הפקק ונמאס לי ...קיבלתי קריז... ישר מחלף הכפר הירוק.... גלילות.....כביש החוף.... אחרי שעה וארבעים אנחנו בראש הנקרה. שעתיים ואנחנו בארץ אחרת. ערב יורד נוסעים לבת יער עוצרים אצל קרובי משפחה בכפר ורדים... בת יער - 300 גרם, יין טוב קינוח אדיר וחזרה לכפר ורדים ללינה. בוקר קמים ב9.30 יוצאים בעשר וחצי. צומת סאסא שמאלה לכביש הצפון פארק גורן מערת קשת ...סרפנטינות בדרך למערת קשת... משהו אדיר.מומלץ בחום גם לאט וגם מהר... המשך לכיוון נהריה עכו חיפה מקסים - אוכל בית. כיף חיים כמו לטוס לחו"ל לכמה …
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חלק גדול ממסיימי התיכון וכיתות יב' אוהבים לעשות קטע לסוף שנה. בסוף שנת הלימודים עושים קטע כלשהו, משהו מצחיק, שירגיז את בית הספר. לפני שנתיים כיתות יב' שלנו פשוט הוציאו את כל השולחנות והכיסאות מבית הספר החוצה - הלימודים הושבתו לחצי יום בערך. היה מצחיק. לפני שלוש שנים שיחררו תרנגולים, אפרוחים, עכברים ושאר ירקות בבניין בבית הספר. כשפתחו את בית הספר בבוקר - היה שוק טוטאלי - היה ממש מצחיק. השנה הגיע תורנו. הרעיון שלנו הוא פשוט לחסום את בית הספר. כלומר... הכניסה הראשית לבניין של כיתות יא' וכיתות יב' היא מחלון זכוכית. כלומר, יש חלון זכוכית גדול מאוד, ובאמצע החלון הזכוכית יש דלת זכוכית שנפתחת.כל האורך של כל החלון זכוכית (כולל הדלת) הוא באורך של 6.5 מטר אורך, ו 2.4 …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
והוא מישראל!!! היא עלתה לו 3 מיליון ועוד 4 מיליון מיסים וכ'ו... או ההפך. יש מצב?! אני אישית לא מאמין... כי עלה 22 מיליון שקל לבן אדם לקנות את הבית הכי יקר בישראל אז מישהו יוציא 7 מיליון על מכונית ?!? במחשבה שניה... כן...
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Orengol01
- Itaiosh
- flytomars
- סיטרואן 2016
- borsood
- דובצע
- עדי17
- Supertigre
- Shaike.Zam
- samg
- גולדן191
- stx