Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל מזמן העלתי את ההצעה שצריך לחוקק שלרוסים מותר יהיה באופן חוקי לשתות מגיל 13.... :lol:

בכל אופן, לפני יומיים היה לי יום הולדת 18. ואוו איזו הקלה זה מבחינת אלכוהול ! ברוך השם !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
זה בדיוק מה שאמרתי, ואם אני פלצן, וואטאבר.

אמרתי שאם אני רוצה להנות מהאלכוהול אני אשתה את הדברים הנ"ל, ואם סתם לדפוק את הראש, אז מה שבא בא.

אני לא מתלפצן ולא מתרומם. בוא לא נריב ונסגור את זה על כוס גינס וצ'ייסר קטן

לא אמרתי שום דבר על הנטיות המיניות שלך... :wink:

בצחוק.

בוא ניקח את השרשור הזה עוד צעד קטן קדימה -

פאבים\בארים מומלצים בכל הארץ.

לא של ילדים.

עם דגש על מקומות באמת איכותיים

אם כבר בפאבים עסקינן,אז ישנם כמה באיזור חיפה:"בית המרזח" ברמת ישי,"פרנג'ליקו" בכרמל,חיפה ,לא רחוק מהפרנג'ליקו יושב פאב נוסף חדש וטוב שהשם שלו קצת ברח לי [שם קצת מוזר-אולי חיפאים אחרים יוכלו לעזור..].יש עוד כמה מקומות טובים[אני מייחס לטובים מבחינת טיב המשקאות-כאלה שלא מוהלים משקאות!] אבל קשה לי לזכור אותם כרגע.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

סצ'מו

בפלורנטין שבתל-אביב הדרומית. אחלה מקום.

מקום שגיליתי לאחרונה, CHEERS פיק אפ בר באלנבי 58 בתל אביב, מומלץ בשביל להתחיל עם בנות.

לא ממליץ על פיק אפ בר בשם GOODBAR בתל אביב, הברמנים שם מאוד מני**קים ואיך שסיימתם לשתות הם יוציאו אותכם משם, (ואני לא אחד ששותה קצת).

פורסם

מקום שגיליתי לאחרונה, CHEERS פיק אפ בר באלנבי 58 בתל אביב, מומלץ בשביל להתחיל עם בנות.

לא יודע מה איתכם...אבל הכתובת הזאת אומרת (יותר נכון אמרה) לי רק דבר אחד, ולא פיק-אפ בר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדפוק תראש כמה שוטים של בחרובקה אחד הדברים לא ממש מוכר זה משקה צ'כי שעשוי מצמחים הטעם שלו מאוד מזכיר את היגר מאסטר

וככה לפנאן או מרטיני רוסו או אורגזמה מרטיני רוסו חדש אצלי בתפריט המשקאות שתיתי אותו פעמיים והתאהבתי

Honda hornet 600

פורסם

האהובים עליי הם

וויסקי (איזה שיש)

JB

רד בול עם ודקה אבסולוט

חחח אני אולי צעיר (בן 17) אבל אני מחבב את השתיה (בגבול) חחח באור יהודה אין דבר

כזה שלא מוכרים משקאות חריפים מגיל 18+....

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אמנם שרשור זה תורם רבות לפורום, אך הוא ננעל מחשש שהשרשור הבא יהיה:

סקר "מי משתתף בשירה בציבור",

או "איזה בורגר חביב עליכם יותר, מק צ'יקן או וופר שום".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...