Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.letlive.org.il/about.php?siteID=1&sectionID=26&titlePic=01.gif

מדובר בלינק לאתר של תנו לחיות לחיות.

הם על סף סגירה וזה הזמן

(לפחות מבחינתי) לתת כתף לאחת העמותות שבאמת עושה את העבודה שלה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבר 50 שנה הם בסגירה, בחיים שלי לא ראיתי מקום שלוקח לו הרבה זמן להסגר

כן! הם באים להסגר ואז תמיד באים אנשים כמו רון והורסים להם את התוכניות. תאמין לי..פלא שיש מוסדות שמצליחים להסגר במדינה הזו עם אנשים כאלה. :roll:

פורסם

פשוט נהיה היום כל כך שיק להיות בקשיים או להזדקק שהילת האיום הקיומי באמת אבדה מזהרה, אבל בניגוד לכל עמותות ה"תנו לנו כסף כדי להחליף אוטו \ כי הילדים שלנו רוצים לראות המורדים \ כי אני חייב להחליף את הריפוד באמריקן קומפורט שלי" פה מדובר בדבר שהוא קריטי לאוכלוסיה בה הוא מטפל.

אין עוד מליון ארגונים אחרים שיעזרו לחברים הכי טובים שלנו...

2003-9-25-puppy.jpg

רון.

-אם זה לא היה חשוב לא הייתי עושה את זה.-

oo==00==00

פורסם

אני תרמתי !

רון, תודה שהעלתה את זה כאן, אני חושב שזוהי מטרת נעלה.

:mm_yeah: הערכתי אליך גברה בעקבות ההודעה הזאת.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רון... כל הכבוד!!!!!

אני גאה לראות שיש עוד אנשים במדינה הזאת שיודעים למה באמת צריך להתייחס ולשים לב!

יישר כוח וכן יירבו אנשים כמותך. :p

פורסם

אז לקחתי את זה קצת יותר רחוק, ואימצתי כלב..

תכירו שון:

sean.jpg

יש לציין שהאימוץ עולה 380 ש"ח.. שכולל עיקור\סרוס + כלבת ... אין "לאמץ" בחינם.

פורסם

לא אימצת גם גור אמסטף לפני חודשיים?

אורן זה נכון...?

האם...

האם..........

אתה סוחר גם בכלבים???????? :shock::shock::shock:

:lol::lol::wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני מקווה להגיע הבייתה בערב, אז אוכל להעלות את התמונות של הביץ' הכי חתיכה בשפלה ושל הבן הממזר שלה...

רון.

oo==00==00

פורסם
כל המדינה שלנו על סף סגירה :!:

בצדק,תראה מי מנהל אותה בעשור האחרון,שורה של מפיונרים.

כתב אישום נגד שלושת ראשי הממשלה האחרונים,מעניינים אותם בעלי חיים כמו שמעניין אותם החוק.

ובנימה שונה,זו תמונה של החצי השני שלי העונה לשם "בוני" וגם הוא אומץ ע"י לפני כמעט שנתיים במחיר של 380 ש"ח ולמרות שגם אצלי "צער בעלי חיים" ביקשו ממני להגיע ולסרס אותו השבתי בשלילה.

bony.JPG

פורסם

כתב אישום נגד שלושת ראשי הממשלה האחרונים,מעניינים אותם בעלי חיים כמו שמעניין אותם החוק.

ובנימה שונה,זו תמונה של החצי השני שלי העונה לשם "בוני" וגם הוא אומץ ע"י לפני כמעט שנתיים במחיר של 380 ש"ח ולמרות שגם אצלי "צער בעלי חיים" ביקשו ממני להגיע ולסרס אותו השבתי בשלילה.

הוא יפיפה :) !!!

אצלי הם הכריחו .. לא שחררו לי את הכלב לפני סרוס :(

פורסם

הוא יפיפה :) !!!

אצלי הם הכריחו .. לא שחררו לי את הכלב לפני סרוס :(

לזכרים - סירוס מאוד מרגיע אותם, למי שגר בשטחים פתוחים ונותן לכלב לשו לרוץ חופשי זה אומר פחות ריבים עם כלבים שכנים, פחות העלמויות, והכי חשוב

אתה לא תסתבך עם בעל כלבה שבא ואומר לך שהכלב שלך זיין אותה

(אחרת לך תממן לה הפלה (אני ממש לא צוחק) או טיפול או בכלל.. תרגיע אותו) )

לנקבות - עיקור אומר שאין דבר כזה פעם בכמה זמן "כל הבית מלא דם מהכלבה" (היא מתייחמת) ואין עדר ענק של כלבים שצובאים לך על הבית \ חצר \ רודפים אחריך כשאתה יוצא (בקיצור ייתרון ענק)

-אה וכמובן יש את יתרון המחיר של חיסון שנתי - כלבים מסורסים \ כלבות מעוקרות עושים חיסון שנתי בחמישית מחיר -

-על האמור למעלה מתייחס כמובן לכלבים לא גזעיים שלבעלים שלהם אין כוונה להרביע אותם סתם. (ובכלל, מי שרוצה כלב, הרבה יותר קל לאמץ מאשר לתת לכלבה שלך לעשות 7 גורים בשביל כלב אחד.)

רון.

-את כל זה אגב אני כותב מנסיון, אני עברתי עם הכלבה שלי את שלבים א' ב' וג' בנושא כלבות (דם, כלבים וגורים) עד שעוקרה, ובגלל שעברתי את זה בא לעולם הכלב שלי (שאיתו עברתי את כל ייסורי הדכר המיוחם, כולל בריחות, זיון כלבות של שכנים והעלמויות) -

אה, ו-380 שקל זה כי אתם מקבלים כלב מחוסן, מטופל ולרוב גם אחרי טיפול נגד טפילים ופרעושים (ובכל מקרה זה גם מחסום שמונע מאנשים לא רציניים לאמץ כלבים ואחר כך לנטוש אותם)

oo==00==00

פורסם
אז לקחתי את זה קצת יותר רחוק, ואימצתי כלב..

אני אימצתי את מקס מהרחוב, בחינם לגמרי.

ורק לפני שבועיים הסתיים ה"יישור קו" שלו, שכלל גם סירוס. כמובן שחיסנתי אותו בכל החיסונים הנדרשים מייד כשאימצתי אותו.

האמת, לא היית מסרס אותו מבחירה (הוא חתיאר בן 9 לפחות) אבל אחרי שהיתה לו דלקת בפרוסטטה, המליצו לי בבית החולים לסרס אותו למניעת בעיות דומות בעתיד, ולהקפיד על מים ירוקים בלבד :p

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...