אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב צך וערב זך לכולם. כמו בכל שנה מתרגשת ובאה עלינו הקטסטרופה המכונה יום העצמאות.השנה,בדומה לשנים קודמות,מתכננים החמאס,הGיהאד,גדודי ההתנגדות של קאוקג'י (אישפוז היה שם....) ותומכי השייח יאסין,שורה של םפיגועי ראווה שיזכירו לנו שאיש קטן וממלמל בכיסא גלגלים (והמיני מי שלו) יושב לו למעלה,מוקף במאות בתולות (מה הן מבינות אם הן בתולות?!?!) ומחכה לדפוק לנו את חדוות החג. וכאן עולה השאלה שמועלית בכל חג,מועד וסתם יום חמישי- מה אתם עושים בחג? אם התשובה היא "המצב מסוכן אז אני יושב על המחשב"-אנחנו נבין .אם התשובה היא "אני יושב על המחשב" בלי כל קשר למצב- אז אנחנו משתתפים בצערכם..... אז אני אתחיל: אנחנו נוסעים למסיבה פרטית בצורן.אמור להיות משהו מושקע-אימת…
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שב אצלי על כף היד
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערוץ 120 ביס (RTL) כרגע יש ראלי אבל עוד 10 דקות כלומר 13:45 יש פורמולה 1 מקצה הדירוג מסאן מרינו...... יאללה מונטויה....
הודעה אחרונה מאת kitcar, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה הדבר הכי יפה בעולם זה פשוט מדהים תראו ותדהמו http://www.jengajam.com/r/Korean-Sand/bo
הודעה אחרונה מאת הראל, -
- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ערב טוב , כן יש לי היום מצב רוח אז ככה , כבר חודשים רבים שאני מחפש את משחק המנג"ר שהייתי כה אוהב usm 98 , אך ללא הצלחה , מדובר במשחק מנג"ר מאוייר משהו שבו אפילו יש אפשרות לראות את השחקנים משחקים במהירות.. אם למישהו יש שמץ של מושג מהיכן אני יכול להוריד את המשחק , או אם למישהו יש ויכול לשלוח לי אני אודה לו מקרב לב , העניין חשוב לי מאוד.. כן , כל הנסיונות חיפוש בתוכנות השיטוף עלו בתהו... תודה , לירן
הודעה אחרונה מאת bob, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ובתוכם: אבא שלי : שמואל תמרי, נפל במלחמת ההתשה בבקעת הירדן ב-1968 סבא שלי (אביו) : צבי תמרי (שאני קרוי על שמו) נפל במלחמת העצמאות בירושלים ב-1948. יהי זכרם ברוך
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הילד שלכם נוסע בשבת? אין מניין בבית הכנסת? מצאתם בבית פירור לחם בפסח? אל דאגה: http://nusion.com/jewishsuperhero/jhc.htm הראל.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הכל התחיל בעקבות השרשור של טיבי, להזכירכם בבצפר של טיבי התלמידים בנו קיר בכניסה של בית הספר. התעלול היה אדיר, ונתן לי השראה. החלטתי שאין סיכוי שאנחנו מסיימים את הבצפר בלי להשאיר חותם. זה היה חייב להיות משהו אדיר! בלתי נשכח! חשבתי וחשבתי.. ובסוף מצאתי. בכניסה לבית הספר שלנו ישנו אמפי תאטרון, שבו נוהגים לשבת כל התלמידים בהפסקות ולרכל. מהיום שראיתי את האמפי הזה אמרתי שיש לו אחלה פוטנציאל לבריכה. אז החלטתי, שנעשה ממנו בריכה. אמרתי את זה לחברי והם התלהבו מהרעיון, ביחוד אדם שמהתחלה תמך ומגיע לו כל הקרדיט,(לידיעתכם אדם זה מזראטי שלנו מהפורום). החלטנו להכנס לבית הספר בשעה 1 בלילה במוצאי שבת. נכנסנו ונגשנו למלאכה... הזזנו כל דבר שיכל להגרם לו נזק, אטמנו א…
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב, דובר פה מספר פעמים על סידרה 6 של BMW. ונאמר כי נצפו כמה כאלה בארץ, קופה. אז היום במשך טיול קצר ברחבי הארץ, נתקלתי באחת כזו, קבריולט. מדהימה. זה הכל. אני מוכרח לציין שזה באמת אחד הרכבים המדהימים ..מאוד מרשימה ותופסת את העין, ודווקא מה שהפתיע זה הנהג, אני ציפתי לאיזה איש עסקים עם חליפה של ארמאני בכמה מאות דולרים, אבל לא, בדיוק ההפך הגמור, רק תדמיינו...(בעצם אל..) התמונות צולמו במהירות של 100 קמ"ש אז מצטער על האיכות. והשאלה שלי, בן אדם עם תקציב מספיק לרכב כזה, לא יכול לרכוש דיבורית? תהנו. *כל תמונה כ200 קילו בייטים
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
יש כל מני תוכנות כאלה, מאוד בסיסיות, שמכנסים אליה נתונים והיא מעצבת מבנה תלת מיימדי ע"פ הנתנים שרשמת. אולי מישהו מכיר, מישהו יודע, או סתם מישהו שמוכן לעזור לי לחפש. אשמח לקבל עזרה. Urim
הודעה אחרונה מאת urime, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
זאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי -אמא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע-אמא, בזהירות, בדיוק כמו שבקשת, אך המכונית ממול-אמא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן בצד הדרך -אמא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה-אמא, ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אמא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי-אמא, ולא לנהג אחר? יש הרבה דם מסביבי-אמא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש-אמא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך-אמא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים-אמא, אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם-אמא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי-אמא, ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים-אמא, זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרג…
הודעה אחרונה מאת ALI-G., -
-
הנהלת וחברי CarsForum משתתפים בצערו של פאדי עוואד חבר הפורום על הרצחו של בן דודו ג'ורג' חורי על ידי מחבלים בסוף השבוע. קורבן נוסף של הטרור שלא בורר את מטרותיו. ציטוט של דברי פאדי על בן דודו. (נלקח מ YNET): "פאדי עוואד (22) מנצרת, בן דודו של הנרצח סיפר: "הוא אהב את החיים. אף פעם לא הזיק לאיש. היו לו הרבה חברים, והוא תמיד שאף ליותר. למד ורצה להצטיין". בעוד חודש היה אמור לחגוג ג'ורג' את יום הולדתו ה-20. " קישור לכתבה במלאה ב YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2891532,00.html פאדי מי יתן ולא תדע עוד צער.
הודעה אחרונה מאת citr0en ZX v0lc@n, -
הנה קרב ובא חג העצמאות, ומנהג נפוץ הוא לקשט את הרכב בדגל לכבוד החג. בשנים האחרונות נוהגים נהגים מסויימים להניף דגלים אחרים מלבד דגל ישראל הרשמי (נו, זה הלבן עם הפסים הכחולים ומגן הדוד באמצע). אז סקר קצר לי אליכם - איזה דגל תניפו על רכבכם בחג העצמאות? והמועמדים: דגל ישראל. בדרך כלל הבחירה הפופולארית ביותר, נפוץ אצל אנשים שיש להם פינה חמה בלב למדינת ישראל. דגל ארצות הברית של אמריקה נפוץ בעיקר בקרב בעלי האינטליגנציה הנמוכה יותר, או בקרב אזרחים מודאגים המעוניינים להתחנף למעצמות גדולות ידידותיות. דגל מיקרונזיה די נדיר, בשימוש בקרב אזרחים מודאגים המעוניינים להתחנף למעצמות קטנטנות ידידותיות. דגל לבן לא נפוץ במיוחד, אם כי יש לצפות שהפופולאריו…
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 32.4 אלף צפיות
לאחרונה היו טיפה בעיות עם הגיוס שלי שקרב ובה. תאריך, פרופיל, לאיפה להתגייס - הצבא עדיין לא החליט מתי, איפה, או מה הפרופיל שלי. היום קיבלתי שיחת טלפון ושאלו אותי על יחידה מסוימת שלא רציתי להיות בה. אמרתי שלא. התקשרו אליי כעשר דקות מאוחר יותר ואמרו לי: "יש לנו פשרה " הפשרה היא שאני יהיה נהג מבצעים בצה"ל. כששאלתי את הבחורה מה זה היא ענתה לי: "נוהג על האמרים, ג'יפ סופה, וכדומה, ועושה נסיעות מיוחדת ומבצעיות. בנוסף לזה אני עושה קורסי נהיגה לפני הגיוס ובזמן השירות". רציתי לדעת מאנשים פה שיש להם מושג מה זה? זה מעניין? או שאני סתם יושב בג'יפ ומחכה להעביר סחורה מ-א' ל-ב'? איך היציאות? כל פרט יעזור. תודה.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לינק לאתר פלאש שמדמה איך מכוניתך תראה עם שינויים בגלגלים ובמתלה. (זה לא הלינק הישן שרובנו מכירים) http://www.modifymycar.com/home.html שמוליק
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מעניין מי עשיר יותר, זה או הערבי מדובאי עם המכוניות שלו... ומה לעזעזל עושה הסמארט באוסף שלו ומה אתם אומרים על חניית המיליונים הזאת
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.migweb.co.uk/forums/showthread.php?t=116847 אין מילים בפי.
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
פרסומת מעניינת
מאת 620SI- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הפרסומת הזאת? (לוקח כמה דקות לטעינה) http://www.flash.li.ru/honda.swf
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בכל אופן אני משאר שכן...אם כן אני יישמח לקבל איזה לינק לאתר/לפורום שיש.. תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
תאונה מוזרה.
מאת feint- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2907085,00.html לא הבנתי, איך הוא עף מהסאן רוף?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום יש לי את התוכנה הזאת. והיא באנגלית ושמעתי שיש עברית. יש איזה שהוא דרך להפוך אותה לעברית?? זה חשוב. תמיר
-
- 1 תגובות
- 972 צפיות
בשפת העם דיסקמן קורא MP3. חשוב משקל קל, ווליום חזק מאוד.(לניתוק מוחלט מהסביבה.... ) קורא הכל(CRW MP3) ואנטי שוק חזק מאוד. תקציב עד 450 שקל גג. דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
עקב סגירת הודעה
מאת cj-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע היכן אני יכול להשיג אייקונים של האישה הזאת שקופצת עם הסמל על ה*** וכדומה http://www.carsforum.co.il/phpBB2/images/avatars/uploaded/e1e904e01ef88a82710394b463d58b38.gif
-
- 1 תגובות
- 954 צפיות
אני מחפש אתר או מידע על מקום מסוים שמוכר מכוניות קארטינג מהסוג המוכר שיש בארץ...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33646&item=2463481666
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי לדעתכם מגזין הרכב הכי טוב בארץ? כי אני מטלבת במה לבחור... אני עכשיו קונה כל פעם מגזין שניראה מעניין...ואין לי הרבה ניסיון במי הכי מועיל וטוב. אם תוכלו לפרט זה יעזור,תודה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום וצהריים טובים , יש לי כמה קטעי וידיאו שאני רוצה לאחסן ברשת, מדובר על קבצים שנעים בין 1.45 MB לבין 5.50 MB. האם מישהו יכול לעזור בנושא? תודה.
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
חחחחחחחח..... תקראו את כל ההודעה שלו.. מענין אם הוא הצליח... http://www.motor4sale.co.il/ads/detail.php?siteid=3192
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא ממש שלט, אלא משפט שהיה צבוע לה מאחור באותיות גדולות: זהירות אני בולם פתאום העליבות הכללית של המשאית מרמזת שלא מדובר בהומור מחוכם אלא במסר רציני, לפחות בעיני הנוהג בה. מעניין מה התוקף המשפטי של הודעה כזו, והאם זה תקף גם ליישומים נוספים, למשל: "זהירות, אני שותה וודקה פתאום", "זהירות, אני עושה פרסה איפה שבא לי" ו"זהירות, אני נרדם לפעמים במהלך נסיעה ותוך כדי כך יורד לשוליים ופוגע במכוניות חונות".
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש קשר בין המהירות האיטית לבין ההודעות שאני מקבל מהמשתמשים: "automated massege: you're being banned because your client is leeching" מה זה אומר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Yoni P.,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 825 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- sperial
- BoazB11
- mottis
- yoni162
- מחכה
- ELI001
- David32
- TvrSpee12
- SlowRide
- eyalgr
- Shay Shd Dave