Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ,נכון.לנהוג ולשתות/לעשן זה לא כזה שוס.במיוחד אם אתה בצד הנפגע.

שנית- השיר די מעאפן.נשמע כמו משהו שמוכרים בתחנה המרכזית...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תסלחו לי על שגיאות הכתיב, הדמעות חונקות אותי ומפריעות לי לראות את המסך.

שירה תמיד הצליחה לגעת בליבי הדואב יותר מכל צורות הפרוזה האחרות, מה ששיר יכול לבטא, לא יבטאו אלף סיפורים, סרטים ושירים.

לכל מי שרוצה באמת להרגיש את העצב ששיר יכול להעביר, את הצמרמורות והדמעות, את הצער והכאב, הנה כמה לינקים לפואטיקה בת זמננו:

http://www.mp3music.co.il/lyrics/artist.aspx?k=%E0%E1%E9%20%E1%E9%E8%F8

http://www.mp3music.co.il/lyrics/artist.aspx?k=%EE%F9%E4+%EB%E4%EF

תסבלו.

פורסם

:lol:

אישפוז ,

אותך לאבי !

ורועי , אני כבר מלומד , עובדה שבסלקום אני סטודנט.....

חוץ מזה שמול לירן זו לא תחרות , תביא מישהו ברמה שיהיה קצת אקשן . ( לירן , אין סמיילי של קריצה כי אני רציני ) :lol:

אפרופו אקשן , אני עדיין מחכה למשלוח . אם הוא לא יגיע בזמן הקרוב אז יהיה אקשן....

ולמי אתה קורא שחור ?

אפרופו שחור , יש לי למכירה באקט שחור מעור , שוקל 6.5 קילו , מידה קטנה עשוי מקרבון והוא מייבוא והיה בייצור מוגבל , 1500 ש"ח בלבד !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אישפוז ,

אותך לאבי !

ורועי , אני כבר מלומד , עובדה שבסלקום אני סטודנט.....

חוץ מזה שמול לירן זו לא תחרות , תביא מישהו ברמה שיהיה קצת אקשן . ( לירן , אין סמיילי של קריצה כי אני רציני ) :lol:

אפרופו אקשן , אני עדיין מחכה למשלוח . אם הוא לא יגיע בזמן הקרוב אז יהיה אקשן....

ולמי אתה קורא שחור ?

אפרופו שחור , יש לי למכירה באקט שחור מעור , שוקל 6.5 קילו , מידה קטנה עשוי מקרבון והוא מייבוא והיה בייצור מוגבל , 1500 ש"ח בלבד !

שנייה

רגע!!!

מה זה בסוף?

פרסומת?

אני אקנה ממך! אם תפסיק לכתוב את זה כל הודעה יא שחור משחור.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

1. אני חושב שזה שיר יפה, למרות שאני לא חובב קיטש!

2. זה לא משנה שזה לא אמיתי (עד כמה שזה ברור), לא כל שיר מדבר על מקרה אמיתי. העיקר הכוונה של המשורר, וההשפעה של השיר.

3. אני חושב שמי שלא אוהב את השיר, זו זכותו, אבל אל תקטלו את מתן, הכוונה שלו היא טובה, והציניות הזו לא עוזרת לאף אחד (ובעיקר מעליבה אותו, שכוונתו הייתה טובה). אף אחד לא ביקש מכם להזיל דמעה, אבל מצד שני אם אין לכם משהו חכם להגיד (ואולי רק משהו חריף), אז אנא נסו לשמור אותו לעצמכם.

4. מתן, אל תקח את הביקורת אישית, לא כולם חושבים כמוך, *ובכל אופן* זו לא סיבה ללכלך על אנשים חזרה. לא יפה.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

השיר כל-כך נוטף אווירה של "גבר, אתה בדרך לקבר" או, לחלופין, "במכונית החדשה של אבא"...

קשה לי להאמין שדברים כאלה משפיעים על מישהו. רמת המלאכותיות שלהם, לדעתי, רק גורמת לזלזול ולאפקט הפוך ממה שכוון ע"י המשורר (?).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קוקי.

תעבוד על הציניות נשמה שלי (רוני פותח קורסים בקרוב).

קוקי ?! :shock:

אתה רוצה לספר לנו משהו ? קוקי ? :puzzled:

יש כאן מכתב נוגע ללב ואתה על חשבון הת'רד הזה מתפעל את הקשר הרומנטי שלך עם דויקס ? אין בך טיפת רגישות , הא ( קוקי) ?

אתה רק מנסה לסגור חשבונות עם חבריך השחורים לפורום , הא ?! :evil:

איזה הומור שחור ... :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

באמת אנשים על מה אתם על מה אתם מיווכחים לי עם השיר אמיתי או לא או שהוא בא מהתכנה המרכזית או מיהו אדם מגעיל השיר בא להדגיש רעיון מסויים ולא משנה איך הוא עושה את זה על הרעיון שאם שותים לא נוהגים כולם צריכים להסכים ובלי ציניות מיותרת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...