Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב וקשה מאוד!!! בלעדי האנשים הגדולים האלה לא היינו כאן היום....

הזמן עובר, עוד כמה חודשים גם אני מתגייס והמצפון שלי אומר שלכל אלה ששמרו עליי יהיה הכבוד לשמור עליהם בחזרה, צריך גם לדעת לתת ולא לקבל את הכל כמובן מאליו...

וזה לא רק לגביי, אלה אני מקווה שכל מי שעומד להתגייס (מכאן לפחות) חושב כמוני, ולא עושה מאמצים להיות קרוב לבית אלה מוכן לתת קצת מעצמו למדינה שהוא גדל בה!!

יהי זכרם ברוך!!

Honda hornet 600

פורסם

יהי זיכרם של הנופלים וניפגעי פעולות האיבה ברוך

תמיד כיבדתי את היום הזה

אבל אחרי שבן דוד שלי בני קיקיס נפל באין עריק הוא הפך לבעל יותר משמעות ואני לא מאחל לאף אחד את הסבל שעבר על המישפחה ולא ליראות אף פעם מה קרה בבית אצלנו (אצל הקרובים)

יהי זיכרם ברוך לעד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

יהי זכרם ברוך של הנופלים ברוך...

דבר קטן בנושא,

מאז שאני זוכר את עצמי כל שנה אני הולך לטקס יום הזיכרון בקרייה שלי...(קריית חיים), וכל שנה יש יותר ויותר אנשים....דבר שממש מחמם את הלב, לראות אלפים באים על מנת לחלוק כבוד לאנשים שמתו בזמן הגנה עליהם....

אחד הימים היותר מאוחדים במדינה שלנו....שימשיך כך ושלא נדע עוד נופלים.

אלעד.

• תוכן חדש...