אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 14 אלף צפיות
לבת של שכנה שלי התנפחו השקדים וקשה לה לבלוע היא לא יכולה לאכול , או לשתות בקיצר זה די מעיק וכואב.. עכשיו אין קופ"ח והיא ביקשה ממני לבדוק אם יש משו באינטרנט שיכול לעזור לה.. אז אני נעזר בכם.. מישהו מכיר??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 942 צפיות
בדף הבית הראשי של הפורום מופיעה ההודעה הבאה... ברוך הבא לאתר של מועדון הרודסטרים הישראלי Sidewinder was here Site hacked in memorian of thousands dead iraquians Fuck u G.W.Bush Site hacked Site hacked � SIDEWINDER WAS HERE � SIDEWINDER WAS HERE � SIDEWINDER WAS HERE קישור לאתר - http://roadstersil.tiptip.co.il/
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.sydes.net/jokes/flash/beer.swf
הודעה אחרונה מאת shabak, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השיר מדהים ביצוע מדהים, חבל שאם כל הצער והכאב ששורר כאן לאחרונה לא ניתן להתנחם במשהו מתוק... רבאק לא הגיוני שאם קול כמו שלו לא נעלה, זה לא כמו החרטות ששרו שם...זה אשכרה שיר שמעביר צמרמורת, טוב העולם לא חי כאן אז גם ככה הם לא מבינים מה רוצים מהם.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הסגווי בדרך לארץ וימכר במחיר סימלי של 25Kש"ח. פרטים על המכשיר מעיתון "הארץ" - http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=107192&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0 סגווי - Segway
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הורדתי את השמחק מהאימיול ועכשיו כשאני נכנס למשחק הוא פתאום יוצא לי לווינדוס, לא משנה מה אני עושה (קוויק-רייס, צ'מפיון...) ועשיתי את הקראק... (כאשר מתחיל הקטע שבו אני אמור להתחיל לנסוע המשחק יוצא!)... מישהו יודע אולי מה הבעיה, איך לפתור את זה?.....
הודעה אחרונה מאת asi08, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אלו רכבים הנם בעלי מס' רישוי עם סיומת 15 ואלו עם סיומת 00?. בתודה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלל ברכות ומזל טוב לרגל קנית איביזה קופרה צהובה.
הודעה אחרונה מאת sasi M, -
-
הפרסומת של ה-C5
מאת RS-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, נכון שהפרסומת הזו לא חדשה אך בזמן האחרון היא פשוט מתחילה לשגע את השכל. בנוסף לכך היא די "יורדת" על סיטרואן - זה נראה שהנהג מלגלג על ה-C5 ולא על רכבים אחרים. פרסומת דבילית. חוץ מזה - אין רכב שצמיגים לא חורקים כאשר נכנסים לפנייה במהירות. אני לא מכיר חייה כזאת.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
6 חיילים הרוגים 1 2
מאת תומR-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בד"כ אני לא נוהג להתערב בדברים כאלה- אבל היום נהרגו 6 חיילים ברצועת עזה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2914770,00.html בד"כ אני משתדל לא להתעסק בכל מה שקשור בפוליטיקה-אבל התמונות ברשתות הזרות של ה"כבוד" שחלקו לשרידי גופות החיילים גורמות ממש לרצות להקיא.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הקפצתי חבר לצומת אשקלון ובכביש יציאה הצפונית מהשעמום חשבנו לבדוק את ההאצה של הרכב והנה התוצאות- 0-100 ב9.4 0-160 ב24.5 0-180 ב38.7 מהירות מירבית-205 (נגמר הכביש אבל לא ניראה שהיה לה עוד הרבה) נ.ב-ל180 הגעתי בשלישי!!! (ביטלתי הילוך יתר ומשכתי עד לניתוק) סיכום-מרוצה+
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חיפשתי בדפי זהב את הטלפון שלהם אבל לא הצלחתי למצא, אם למישהו יש את הטלפון של ק.מ.ר (הפירוקיה בצנר סירני) שישלח לי אותו בה"פ או פה. תודה לעוזרים (אני מחפש אגזוז לפיג'ו 106 דור 2, אם מישהו ראה אחת בפירוקיה שיודיע לי ) *הודעתך נערכה, רכב נטוש הוא לא פירוקיה, יש לו בעלים*
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה: בהתחלה לפני כחודשיים התקלקל לי המחשב ולא יכלתי בכלל להתחבר... לאחר מכן לא היה לי זמן לכלום גם בגלל הצבא וגם בגלל כל ההליכים של הקצונה ... לפני חודש וחצי התחלתי את ההכנה לקצונה והייתי בבית מספר פעמים שאפשר לספור על יד אחת (ועוד ישאר עודף) ועכשיו בכלל לא יהיה לי זמן , כי אני מתחיל בה"ד 1 ביום רביעי אז ככה שאני בכלל לא אהיה בבית... אבל אני מבטיח לבוא לבקר ! מישר84.
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום, ה9 במאי, הינו יום הנצחון על הנאציזם ! יאלה חברה, זה יום שמח אז נישמח! אולי היום הזה יתן לנו, הישראלים, השראה! אם תראו היום זקנים הולכים עם מדליות, תדעו למה...
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דבר ראשון שבת שלום לכולם , המקרה קרה אתמול בלילה (הלילה בין שישי לשבת) בסביבות 2:00 - 2:30 כאשר הונדה סיביק בצבע לבן רצתה לבצע פניית פרסה בצומת מרכזית בעיר (כפר - סבא) , אך כמובן איך לא הנהג החדש רוצה להתלהב עם האוטו שלו וכמובן להתהלב על החברים שהיו איתו באוטו , האוטו היה מלא (5 אנשים) , לפנייה הוא הגיע במהירות בלם וביצע את הפנייה עם הרמת בלם היד . כמובן שאין לו מושג מהחיים שלו איך לבצע את זה שהוא כמעט ונכנס במכונית אחרת ואף נגע באי תנועה שנועד להולכי רגל למעבר חצייה . בנוסף לכל זה , וזה באמת מה שמעניין פה , זה שניידת משטרה הייתה גם היא בצומת עמדה באדום (עמדה ראשונה) ולא עשתה כלום לאוטו נהג חדש , פשוט כלום , לא עצרה אותו לא כלום . אבל כמה דקות מא…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
לא להשתובב ולהחליט שהשמן השרוף הזה יתאים לילדים הקטנים במדורה אצל השכן... שלכם לכל חברי הפורום, חולה~הגה .
הודעה אחרונה מאת ZiZi, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חובה! פשוט חובה! http://www.humandescent.com/index2.shtml שמוליק
הודעה אחרונה מאת ZiZi, -
עזרה דחופה..מחפש 205 עם קוני\אייבאך (לא לקנייה).
מאת Guest nati- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש 205 שנוסעת עם שילוב של קוני ואייבך. אם מישהו מכיר/יודע על אחת כזאת אשמח לקבל הודעה. אני רוצה לראות איך זה יוצא (גובה,איכות נסיעה וכו') בתודה מראש. נתי 051431132
-
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש עכשיו רצף תוכניות על מכוניות בערוץ דיסקברי (יס) יש גם שידור חוזר מחר בבוקר. לא להחמיץ...
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 34 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הנהג בטח חושב שזה פשוט סוף הדרך. התמונה צולמה היום בראשל"צ. מטעמי כבוד הנהג, המספר הוסתר.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
(לא הצלחתי למצוא את הטופיק הקודם אז שמתי את זה פה) http://stage.co.il/Stories/332957 זה באמת אחד הטובים!
הודעה אחרונה מאת הראל, -
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
לפני דקה היה הזינוק. טרולי מוביל ומ.שומאכר אחריו. RTL, ערוץ 120 ביס.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר כמה ימים שאני רואה VH1.... בד"כ אין לי כ"כ סבלנות וזמן לראות טלויזיה,אבל כשאני יכול, אני שם VH1 בבוקר-כדי שזה יעיר אותנו. (בגילי לא רואים MTV). אקיצר-היום בשבע,כמו תמיד,הטלויזיה נדלקת (טיימר) .חברה שלי,באינסטינקט נשי חייתי קדום מתעוררת, מסתובבת אלי,מחייכת.... ולוקחת לי את השמיכה. ואני נשאר עירום לבהות בטלויזיה. ואז מתחיל קליפ- בקליפ יפיוף בלונדיני מחומצן נוהג במכונית. המצלמה מתרחקת ורואים שהוא נוהג בטנדר פורד.המצלמה מתרחקת עוד ורואים שזה F 150 SVT לייטנינג. בשלב כלשהוא הוא עוצר את הטנדר,אחרי שהמצלמה מתמקדת בצמד אגזוזי ה BORLA שבצד. ואז מישהו עובר על הכביש המהיר.המישהו נוהג על WRX חדשה.כחולה. אימא ואבא רק אתמול נתנו לו את המפתח-הילד ב…
הודעה אחרונה מאת oron70, -
מועדון האשכנזים 1 2
מאת Liviur- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מי זוכר את זה ? מועדון האשכנזים כי איכות זאת לא מילה גסה http://www.ashkenazim-forum.co.il Featuring Ishay פין מנירוסטה ...
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
אז אנשים כמו שהבטחנו לכם, זה מתקיים ביום שישי הבא ב : 14.05.04 בשעה 16:30. ! במקום הידוע כבר - צומת כפר סילבר, קוסמוס אשקלון... חובה לבוא לכולם, וכמובן אנו צריכים את עזרתכם הרבה בישביל שהמפגש יצליח. כל המעוניינים לעזור - בבקשה !
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 4 תגובות
- 968 צפיות
היום בבוקר (סביבות 10 וחצי) הלכתי לתומי בסביבות גני יהושע (ברחוב שמתחבר לדרך נמיר , אבן גבירול נראה לי שמו) ,אני עומד ברמזור של הולכי הרגל ופתאום אני רואה מולי המולה במכוניות (כמה נהגים צועקים על גרריסט או משהו כזה) כמו כל ישראלי מצוי אני מתקרב לאזור לראות מה קורה. וכאן קרה לי(האמת שלא ממש לי) אחד המקרים הכי מצחיקים (ואם זאת די מוזר) שראיתי אי פעם. נהג בסובארו צפר וצרח על נהג גרר במשך כדקה כאשר הם עמדו ברמזור , כשעמדתי חשבתי שזה סתם ערס מוזר שצועק על הנהג גרר שבטח חסם/חתך/אנערף אותו. התקרבתי עוד. על הגרר הייתה מכונית. (נחשו מה ראיתי במכונית) בן אדם! פתאום הבנתי מה קרה (גם הצעקות של האיש בתוך האוטו די הבהירו לי את זה): בן אדם נרדם …
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אילו תחנות דלק (רצוי מאוד באזור חולון, אך אפשר גם בראשל"צ מערב ודרום ת"א) מעניקות שטיפה חיצונית חינם על כל תדלוק (או כמה תידלוקים, אשמח אם תפרטו גם זאת) והאם השטיפה שהם נותנים טובה ? פשוט האוטו מלוכלך בצורה לא נורמלית ולא יהיה לי זמן בשבוע הקרוב לנקות לבד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קבלו גירסא חדשה למשחק הממכר http://www.prosieben.de/games/yetisports/part4/ שי.
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר פירמוט נעלמו לי 2 גיגה איך אני עושה שיחזור לי הכונן? בבקשה תעזרו ואל תמחקו את זה
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סוף סוף!!! היום קניתי את המכונית הראשונה שלי. פיאט פונטו 95 במצב מצויין שעברה 82 ק"מ בלבד. אבל לא המכונית היא נושא התראד. רציתי להודות לכל חברי על שעזרו לי בתחילה והכוינו אותי ל מכוניות שנכנסו לי בתקציב או לאחר מכן כל ההתיעצויות שלי כדאי לקנות לא כדאי לקנות וכל הניג'וסים שלי. בקיצור אני רוצה להודות לכל החברים שעזרו לי לבחור את הרכב והדריכו אותי במשך 3 החודשים שבהם חיפשתי מכונית תמכו בי לא נתנו לי להכנע ליאוש ויעצו לי למצוא את המציאה שלי תודה!!! נ.ב לכל אלו שעדיין מחפשים אל תתיאשו ואל תכנעו ליאוש בסוף גם אתם תמצאו את הרכב הבא שלכם. L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,345 אורחים (הצג רשימה מלאה)