Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר (סביבות 10 וחצי) הלכתי לתומי בסביבות גני יהושע (ברחוב שמתחבר לדרך נמיר , אבן גבירול נראה לי שמו) ,אני עומד ברמזור של הולכי הרגל ופתאום אני רואה מולי המולה במכוניות (כמה נהגים צועקים על גרריסט או משהו כזה)

כמו כל ישראלי מצוי אני מתקרב לאזור לראות מה קורה.

וכאן קרה לי(האמת שלא ממש לי) אחד המקרים הכי מצחיקים (ואם זאת די מוזר) שראיתי אי פעם.

נהג בסובארו צפר וצרח על נהג גרר במשך כדקה כאשר הם עמדו ברמזור , כשעמדתי חשבתי שזה סתם ערס מוזר שצועק על הנהג גרר שבטח חסם/חתך/אנערף אותו.

התקרבתי עוד.

על הגרר הייתה מכונית.

(נחשו מה ראיתי במכונית)

בן אדם!

פתאום הבנתי מה קרה (גם הצעקות של האיש בתוך האוטו די הבהירו לי את זה):

בן אדם נרדם באוטו שלו בתל-אביב בלילה (וכנראה עמד בדיוק באזור לא חוקי)

בבוקר בא פקח והזמין גרר

הפקח והגרריסט העלו את האוטו לגרר והתחילו לנסוע למגרש

בדרך כנראה הבן אדם התעורר (בכל זאת בוקר בתל-אביב יכול להיות קצת רועש , לא? :roll: )

ברגע שהוא קם אלו מהמכונית שמאחורי הגרר הבחינו בכך והתחילו לצעוק (ולהשתמש באלימות מילולית וקצת פיזית על נהג הגרר)

כל זה קרה ב 5 דקות שעמדתי ברמזור

הרמזור של המכוניות מתחלף לירוק (והרמזור בצד שאני נמצא בו מאפשר לי להתקרב קצת יותר - הייתי במרחק אי תנועה מהם)

עד שהספקתי להתקרב קצת כדי לראות קצת אם הנהג גרר מסומם או משהו (בכל זאת , הוא די דפוק) , הוא נסע משם , כשהאיש באוטו מאחורה מדבר בפלאפון וצועק...

איזה קטע... :lol:

(עלק מישהו קרא את המגילה הזאת)

וואלק אתתתתה

פורסם

גרר כמו של עיריית ת"א אבל גרסה כמו של משאית רגילה שהתקינו לה את המרימים כמו של המלגזות-הנהג מתקרב לרכב עם המשאית לא יורד ממנה והופ מרים את הרכב על המשאית-מסתכל במראות שהרכב על המשאית ונוסע-לא מעניין אותו כלום-נזק לרכב כשהוא מרים אותו בלי להסתכל בעין\אולי נשכח שם ילד\מישהו ישן באוטו... בקיצור מדינה של חאפרים-תחשבו מידיי יום כמה מקרים שטותיים נגרמים בגלל רשלנות וחאפריות של אנשים....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
גרר כמו של עיריית ת"א אבל גרסה כמו של משאית רגילה שהתקינו לה את המרימים כמו של המלגזות-הנהג מתקרב לרכב עם המשאית לא יורד ממנה והופ מרים את הרכב על המשאית-מסתכל במראות שהרכב על המשאית ונוסע-לא מעניין אותו כלום-נזק לרכב כשהוא מרים אותו בלי להסתכל בעין\אולי נשכח שם ילד\מישהו ישן באוטו... בקיצור מדינה של חאפרים-תחשבו מידיי יום כמה מקרים שטותיים נגרמים בגלל רשלנות וחאפריות של אנשים....

אני הייתי עד למקרה שבו הנהג קצת "פישל" בניסיון ההרמה של סיטרואן ג'מפי מסחרית... הפישול שלו היה שהסיטרואן החליקה, ונפלה מגובה של מטר וחצי לפחות :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...