Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שבת שלום לכולם ,

המקרה קרה אתמול בלילה (הלילה בין שישי לשבת) בסביבות 2:00 - 2:30 כאשר הונדה

סיביק בצבע לבן רצתה לבצע פניית פרסה בצומת מרכזית בעיר (כפר - סבא) , אך כמובן איך לא

הנהג החדש רוצה להתלהב עם האוטו שלו וכמובן להתהלב על החברים שהיו איתו באוטו ,

האוטו היה מלא (5 אנשים) , לפנייה הוא הגיע במהירות בלם וביצע את הפנייה עם הרמת בלם היד .

כמובן שאין לו מושג מהחיים שלו איך לבצע את זה שהוא כמעט ונכנס במכונית אחרת ואף נגע באי תנועה שנועד להולכי רגל למעבר חצייה .

בנוסף לכל זה , וזה באמת מה שמעניין פה , זה שניידת משטרה הייתה גם היא בצומת עמדה

באדום (עמדה ראשונה) ולא עשתה כלום לאוטו נהג חדש , פשוט כלום , לא עצרה אותו לא כלום .

אבל כמה דקות מאוחר יותר הגיעה לאותה פנייה שמאלה אימפרזה טורבו שהנהג שלה לא עשה כלום

חוץ להתלהב קצת מהמערכת שלו (ובצדק - אחלה מערכת) ובזמן שהוא עוצר באדום

מדיעה מאחוריו ניידת ואומרת לו לעצור בצד אחרי הפנייה , אחרי שעצרה אותו , דיבר השוטר

עם הנהג ואף ביקש שיפתח מכסה מנוע ובדק את האוטו , למרות שנהג האימפרזה לא עשה כלום , וסתם נטפלה אליו כאילו אין לו מה לעשות בחיים .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

נכון מאוד אתה צודק ב100%,היום אני עומד במעבר חציה באדום מאחורי ניידת של מש' תנועה עם שתי שוטרות שמאיטה בשקט ועוצרת מאחורי בנתיב בידיעה שאני לא רואה אותן,והכל כדי לתפוס אותי חוצה כביש באדום אני בחצי עין ראיתי שהן מתקרבות עם הניידת הושטתי רגל כאילו אני בא לחצות ואז במקום לחצות הסתובבתי לכיוונם והסתכלתי ואמרתי "סליחה שוטרת יש בעיה,כי אם את לא שמה לב את חוסמת נתיב,היא מצידה נתנה גז והלכה עם הזנב בין הרגלים,איזה מצחיקות העיקר לתת דו"ח ואת כל ה"תומקארים" אף פעם לא תופסים.

פורסם

אני באמת לא יודע אם נתנו לנהג האימפרזה דו"ח ,

אבל הרעיון פה שמהשטרה לא עושה כלום בישביל למנוע תאונות , חוץ מלתפוס נהגים על

מהירות שהיא בין הגורמים השוליים לגרימת תאונות דרכים .

זה פשוט מעצבן .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

אם הייתי שוטר כל היום הייתי פותח מיכסי מנוע ובאגאז'ים (נייטרו..)

תחשבו על זה....איזה רכב מעניין אותכם...ואתם בכיף גם יכולים לישאול שאלות...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המקרה קרה אתמול בלילה (הלילה בין שישי לשבת) בסביבות 2:00 - 2:30 כאשר הונדה סיביק בצבע לבן....

....אבל כמה דקות מאוחר יותר הגיעה לאותה פנייה שמאלה אימפרזה טורבו שהנהג שלה לא עשה כלום .

תגיד מה עשית באותה הצומת כמה דקות?

מצטער אבל לי נראה שסתם הוספת את האימפרזה ליופי ..

אל תקח קשה :wink:

הכינוי האמיתי שלי צונזר :)

פורסם

אני מצטער אבל דרך המחשבה שלכם פשוט מטומטמת.....!!!!! סליחה על הביטוי...

אתם חושבים שאם השוטרים היו רואים את ההונדה המשתוללת לא היו עוצרים אותה...???

ברור שכן, אבל במקרה הם לא ראו אותה וראו את האימפרזה אז עצרו אותה לבדיקה. ביג דיל, מה הסיפור...? השוטרים בסך הכל מנסים לעשות פה סדר בגן חיות הזה על הכבישים, לפעמים זה לא עובד, לפעמים כן. אין ספק שיש שוטרים מלוכלכים שרק רוצים לעשות רע, כי זה פשוט באופי שלהם, אבל כמו בכל חברה תמיד יהיו עשבים שוטים, הרוב באמת מנסים לעשות משהו טוב יותר בשביל האזרחים ואל תשפטו אותם בחומרה כזו... :roll:

חוץ מזה, יכול מאוד להיות שאלו היו מתנדבים, ואלו בד"כ לא יודעים מה לעשות עם עצמם..

פורסם
אם הייתי שוטר כל היום הייתי פותח מיכסי מנוע ובאגאז'ים (נייטרו..)

תחשבו על זה....איזה רכב מעניין אותכם...ואתם בכיף גם יכולים לישאול שאלות...

מניאק טהור :?

תחשוב על זה... איזה רכב מעניין אותך- אתה עוצר אותו והוא מסכן ממהר לחתונה של אחותו, אבל...לא... אתה רוצה לראות את האס טי איי המדהימה שלו!

אני מצטער אבל דרך המחשבה שלכם פשוט מטומטמת.....!!!!! סליחה על הביטוי...

אתם חושבים שאם השוטרים היו רואים את ההונדה המשתוללת לא היו עוצרים אותה...???

ברור שכן, אבל במקרה הם לא ראו אותה וראו את האימפרזה אז עצרו אותה לבדיקה. ביג דיל, מה הסיפור...? השוטרים בסך הכל מנסים לעשות פה סדר בגן חיות הזה על הכבישים, לפעמים זה לא עובד, לפעמים כן.

חחחח...העלית בי גיחוך

השוטרים בסך הכל מנסים לעשות פה סדר? יכול להיות שלפני 20-30 שנה זה היה התפקיד שלהם (לא הייתי שם, לאיכול להגיד לך), היום הם כבר פרשו.

לא יודע מה היה הקטע עם הסיויק, לא הייתי שם- אבל מבטיח לך שיש סיכוי מאוד מאוד סביר שהם ראו (+שמעו) את הסיויק, אבל התעצלו לרדוף אחריה. חסרים מקרים? הם לקראת סוף סיור... הם מעדיפים ללכת הבייתה מוקדם. למי יש כח לעצור אותם, לקחת פרטים, לתת דו"ח... סתם בלאגן.

:idea:

פורסם

אם הוא היה מוציא ומראה לי את המעטפה לפחות לפי המשקל שלה הייתי יכול לדעת כמה הוא באמת אוהב אותם וממהר...או שמא הוא רוצה ליהיכנס אחרי החופה...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...