אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
י?ה?י ר?צו?ן מ?ל?פ?נ?יך ה' א?לו?ק?ינו ו?א?לו?ק?י א?בו?ת?ינו ש?ת?ית?ן ל?נו? א?ת ה?ג?ב?יע ה?ק?דו?ש ו?ש?ת??יצ?ב?ע א?ת ה?מ?ד?ינ?ה ב?צ?הו?ב ש?כ?ו?ל?נו? י?ח?ד?יו נ?צ?א ל?ר?חו?ב ו?נ?צ?ר?ח מ?י ש?לא קו?פ?ץ א?דו?ם א?מ?ן כ??ן י?ה?י ר?צו?ן ונאמר אמן !!! כל המרבה לומר פסוק זה , הרי זה משובח !!! ברכות נוספות יתקבלו בברכה .
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב אז מי שלא יודע אני עובד בסקאל אלקטריק כבר שנה בתור מוכר. לפני שבוע הגיע הקצין רכב שלנו לסניף ודיבר אם מישהו שם שהוא צריך נהג לסולי סקאל(הבעלים של סקאל). טוב אחרי יום האחראי משמרת שלי שהוא חולה עליי,ויודע כמובן שאני חובב רכב הציע לי משהו שלא יכולתי לסרב להיות הנהג של סולי סקאל על הBMW 740 אני ישר במבט של הייתי בטוח שהוא צוחק עליי או משהו כזה אבל הוא היה רציני אני כמובן ישר קפצתי על ההצעה והלכתי יום למחרת למשרדים של סקאל לרעיון עם הקצין רכב. אמרתי לו פשוט חד וחלק שהאהבה שלי למכוניות היא מרכז חיי ואני יעשה הכל בשביל להצליח בתפקיד המכובד הזה. אחרי המתנה של שעתיים הוא מתקשר אליי ואמר לי שהתקבלתי אני מאד נרגש להיות נהג של בן אדם כזה חשוב,עוד לא…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חנייה שקטה ואפלה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סרטון של אובר קלוקין למעבד - משהו מטורף. להורדה לחץ כאן! 17 מגה דרך אגב.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמא שלי מילאה טנק 38.40 ליטר, ונסעה 340.4 ק"מ... היא רוצה לדעת כמה ק"מ יוצא לה לליטר... אין לי מושג למה היא רוצה את זה וגם אין לי מושג איך לחשב את זה... מישהו יכול לעזור? תודה מראש! ואגב מדובר במאזדה לאנטיס מודל 2001
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה ילד מחשב נכנס למחשב והתחיל להתכתב בשמה של אחותי באיסיקיו. יש איזה תוכנה מומלצת נגד פריצות כאילו?? תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש ולא ממש הבנתי מה זו הכניסה הזו שמדברים עליה בחנויות ומה היתרונות שלה מול כניסה אנאלוגית. מישהו יכול להסביר?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
שלום לכולם קיבלתי במייל ממישהו שאני לא מכיר לינק לאתר הזה http://www.krina.co.il רשום באתר שהם מגלים סודות שלא ידענו על זה וכו' הם רושמים שצריך להכניס אי מייל לקבלת תשובה,מספר טלפון ומכשיר הכנסתי סתם מספר ואי מייל שלי ואח"כ הם רוצים שאני יסמן 5 קטגוריות של בדיקות או משהו כזה יותר נראה לי לכיון של פירסומות מאשר בדיקות למיניהם מישהו בדק את האתר הזה? לי נראה שזה סתם אתר בלוף
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בטווח מחירים של 1000-2000 חייב שתיהיה ברמה של רפלקס מקצועית לא לחובבנים.(עם אפשרות צילום שחור לבן) זום גדול איכות תמונה ללא פשרות גם בתנאי צילום ירודים. לאלו שמגיבים תנו תגובה מתוך ניסיון בבקשה ולא השערות כי נפלתי כבר עם מצלמה 1.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
עזרה בקשר לפלאפונים. 1 2
מאת שייקה-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למה שאין לי קליטה ,רשום לי בטלפון "חרום בלבד" ? מישהו יכול להסביר לי? ומה זה ה"חרום בלבד" הזה בכלל? תודה.
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://legion.gibbering.net/ilanprod/Gruzini_you_suck.swf
הודעה אחרונה מאת fbi, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר ? http://www.bhmotorsports.com/CMR5/screenshots שמוליק
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 3 תגובות
- 965 צפיות
לכל מי שמכיר אותי וגם למי שלא! אני בארץ!! חזרתי היום לאחר חודשיים בקוסטה ריקה! מה חדש בעולם המוטוריקה ובפורום? מי עדיין פה ומי לא?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום התחיל הפיינל פור כמובן שמכבי הולכת להרוס את כל הכבוצות ובהתחלה את צ'סקא ועד להנפת הגביע יאללה מכבי
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשבתי שאולי אפשר לפתוח בפורום כמו איזה מילון עם מושגים והגדרות בכל נושא הקשור במכוניות במקום שכל הזמן יחזרו שאלות כמו "מזה אגזוז לחץ?" "מזה טורבו?" "איך זה עובד?" וכו' המילון יכלול הגדרות של כל הנושאים הללו והוא יכול להכתב גם בעזרת חברי הפורום ויהיה בעל קישור נפרד ונוח לשימוש.
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 6 תגובות
- 866 צפיות
רגע לפני שזה מתחיל, איפה אפשר למצוא בר נעים שבו אפשר ללגום בירה עם חברים ולראות את הפיינל פור היום בערב ? חייב להיות בראשון לציון או בסביבה... יאללה חבר'ה! לשתף ! המשחק קרוב!
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
מזל טוב ל- FAZER
מאת חלי- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לרגל יום ההולדת ה- 31 שחל היום שיהיה הרבה מזל, בריאות, הצלחה ואושר :smilecol: עד 106
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 36 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חדש! קיט שוקטה לאימפרזה עכשיו בחנויות!!! היבואן: החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 10 תגובות
- 18.1 אלף צפיות
תהנו. שמוליק
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בעיה - אני מוריד סרטים מהאינטרנט וכאשר אני מפעיל אותם רואים את חלקם בפריימים קופצים כאלה... י'ענו רואים את הסרט לאט... מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה בסרט או אולי בתוכנה שלי? ( ניסיתי עם 3 תוכנות ובכולם אותה תוצאה ) אולי ב - CODEC? תודה,
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
תאונה בהרצליה
מאת yanivz- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בכביש הרצליה-רעננה (דרך ירושלים) הייתה היום (2:00am) תאונה נוראית... נראה לי פג'ו 206 התרסקה ל ג מ ר י. אם מישהו יודע משהו בקשר לפצועים\הרוגים .. או בכלל מקור התאונה תיידעו אותי בבקשה (למישהו יש את האתר של המשטרה - איפה שיש פירוט על תאונות במשך היום?) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עוד מפגש נחמד היה, עוד תמונות אני מביא לכם... טיפה מאוחר אבל לא נורא... הייה נחמד מאוד מאוד... תהנו.... הגלריה מצד ימין - תבחרו אלבום "מפגש 23/4/04" http://noameshel.pic.co.il/
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חג עצמאות שמח ישראל! התקוה / נפתלי הרץ אימבר כל עוד בלבב פנימה, נפש יהודי הומיה, ולפאתי מזרח קדימה, עין לציון צופיה, עוד לא אבדה תקותנו, התקווה בת שנות אלפיים, להיות עם חופשי בארצנו, ארץ ציון ירושלים, להיות עם חופשי בארצנו, ארץ ציון ירושלים,
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 34 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אין בפי מילים את מה שראיתי היום אז נראה לי שהתמונות ידברו בשבילי קבלו: http://www.nadav87.pic.co.il למי שלא הבין המרדף היה אחרי ה-r32 כנראה אבל הוא הצליח לברוח למרות שנסענו כמו מטורפים ברחובות הרצליה פיתוח מעל ל-140 וחבללללללל והכל בגלל הכיכרות האלה ואיזה טרנטה בדיוק שהחליטה לעבוררררררר נ.ב. הייתי צריך למחוק הרבה תמונות כי לקחתי איתי רק 32 מגה בטעות לכן את כל הבימרים והמרצדסים הרגילים ועוד מלא מכוניות כמו רובר לא צילמתי נדב
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל חג עצמאות שמח לכל בית ישראל! אני רוצה לשתף אתכם במשהו.... בתור בחור מאור יהודה ששומע בעיקר מזרחית אני לא שומע שירי ארץ ישראל.... לא כל כך נחשפתי לשירים האלה , יותר נכון לא רציתי להיחשף אליהם...אמא שלי דווקא מחבבת את השירים האלה ויש לי חברים שאמרו שאלו שירים יפים ושומעים קצת מהם... כי חשבתי שאלה שירים של צפונים מהקיבוץ שאני יודע מה השירים האלה לא בשבילי... מאז יום הזכרון בטקס האחרון ששמעתי את השירים של הלהקות הצבאיות נדלקתי. עכשיו הורדתי שירים של להקות צבאיות כמו הילדים של חורף 73' וגבעת התחמושת ועוד כמה אני חייב להגיד אני מרגיש שהשתנתי מקצה אל קצה ואני מופתע מעצמי.... ושלא תחשבו שנהייתי צפוני כזה או משהו ועשיתי מהפך אבל השירים…
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל גולשי CARS FORUM אני צריך את מדור עסקים של עיתון מעריב שיצא אתמול (25.04.04) יום ראשון. (חשוב מאוד) למשיש את העיתון, והוא מאיזור ת"א, נא לשלוח לי ה"פ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בעל הרכב ככל הנראה הגיעה לארצנו הקטנטונת מ ניו - יורק .
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
עגמת נפש בסקודה
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לחבר שלי נפל החלון בסקודה אוקטביה. האוטו בן 4 שנים וכשהוא הגיע למוסך אמרו שהאחריות על זה נגמרה ועליו לשם 700 שקל!!! על מרים חדש (או משופץ לא יודע מה הם עושים שם). את המרים שנשבר לו החליפו כבר במסגרת האחריות ואמרו לו שזה מנגנון הרמה משופר שלא יעשה בעיות בעתיד. עכשיו הוא אמר לי שהוא רוצה להתלונן לקבל פיצוי או משהו. לאן עליו לפנות ואיך? ליבואן?....לתבוע?...
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אז היום היה לי את היום הכי קשה בחיים בינתיים! מישהו החליט להיכנס בי בכיכר של המודעין בגלילות ודפק לי את הצורה!!! הסיפור: למי שמכיר בבסיס הצבאי יש שם כיכר הסיפור הוא כזה אני מקווה שתבינו אני באתי מכיוון סינמה סיטי אם פנים לכיכר עכשיו היה לי אפשרות לעבור את הכיכר להמשיך ישר לדרך שטח ולהגיע לרמת השרון או לפנות ימינה לכיוון הבסיס!(אני בחרתי בלקחת ימינה1 עכשיו אני מתקרב לקו עצירה מאותת ימינה ובדק שאין מכוניות לפתע אני קולט רכב שמגיע לכיכר ועוצר (הוריד למהירות של 5 קמש! אני בזמן הזה נותן גז בקטנות ימינה בכדי לבדוק שהכל בסדר!כאשר הבנתי שהרכב בכיכר עצר(_ככה חשבתי המשכתי לכיוון ימינה אבל פתאום המטומטם המשיך ישר לכיוון שלי ונכנס בי מאחורה!! כלומר אני כבר פנית…
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 825 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- sperial
- BoazB11
- mottis
- yoni162
- מחכה
- ELI001
- David32
- TvrSpee12
- SlowRide
- eyalgr
- Shay Shd Dave