אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני בטוח שרבים מכם ביקרו היום בתערוכת אוטומוטר אבל כמה ממכם באמת ראו את הפורשה האיטלקית שערוץ 10 דיווח עליו
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4 אלף צפיות
מה היא המכונית הכי זריזה לא מהירה זריזה שאפשר להשיג בארץ? והיא חוקית אין על איזו מיני משופרת אבל היא לא חוקית לדעתי זו ה106 GTI
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חג שמח לכם. אחרי שקניתי מצלמה דיגיטלית אני מעוניין להוריד תוכנה לתמונות. איזה אתם ממליצים לי להוריד ומאיזה אתר. בעיקרון אני מעוניין ב ACD-SEE שמעתי שהיא טובה אבל לא הצלחתי להוריד אותה. יש את התוכנה הזאת רק לתקופת ניסיון מה אתם אומרים כדאי
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם נוסעים באוטו... באיזה רחוב נמצא "גני התערוכה"? אני נוסע מראשון לציון רחוב הרצל.... תודה לכל העוזרים. דחוף עד מחר....!!!!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פירסמתי את ההודעה כאן לפני מספר שעות, אך מסיבה בלתי ברורה - נעלמה. אחזור בתמציתיות. החלפנו מייבש ואשמח למסור את הקודם, חינם, לראשון שיבוא לקחת. המייבש תקין לחלוטין ועובד היטב, אך מרעיש מאוד. המייבש ממוקם בגני-תקווה שזה ליד קרית-אונו. נמרוד 887564 - 051
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הסקסו המאווווווווד חסכונית שלי בפוזות מגרות (כן ממש... ) נ.ב הטאסות יוחלפו באחרות... במהירות... אל דאגה...
הודעה אחרונה מאת aviad-v, -
-
- 149 תגובות
- 11 אלף צפיות
אפשר הסבר קטן מה המטרה ל המשחק אני מתחיל רייס מול איזה מישהו נגיד ומה אני אמור לעשות בסוף לעצור או מה? מי שיכול לתת הסבר קטן אני יודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
נקלט בעדשה ( 307 cc ) 1 2
מאת 205f-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
-
מחפש חוף מבודד.. 1 2 3
מאת Asterix- 30 תגובות
- 25.3 אלף צפיות
מישהו מכיר חוף מבודד באיזור מרכז הארץ (אשדוד עד הרצליה) שאפשר להגיע דיי קרוב עם הרכב, ולתפוס יום שקט בלי אנשים מסביבך אשמח לשמוע על רעיונות.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 31 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שיהיה לכולכם חג שמח וכשר !!!!! תאכלו הרבה מצות ..גפילטעפיש רולז!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/motocar/automotor_temp/news1.asp
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הבחור והמכוניות מאחוריו היום בן 20 , הרבה מזל טוב . הופ הופ טרללה , גדלתי בשנה , ואיביזה לשנה הבאה.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 2 תגובות
- 944 צפיות
מישהו יודע לגבי מסרטת קלטות רגילה (הקלטות הקטנות שמעבירים אותם לקלטות הגדולות של הוידיאו המיוחדות האלה)...אז השאלה כאן אם קיימת אפשרות להעביר את מה שאני צילמתי למחשב... מסרטה תוצרת jvc
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שאלה: הרגע קיבלתי הודעה: BRING THE INGREDIENTS FOR A WALDORF SALAD 4 ORDER NIGHT (ORDER NIGHT זו בדיחה אישית) לא נעים לי להתקשר חזרה ולשאול איך עושים סלט וואלדורף וממה עושים את זה (ולא בשמוק שלי לחפש....). עוד חצי שעה אניי בסופר מארקט. למי שיש מתכון לסלט וואלדורף- נא לחלוק. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
המון המון מזל טוב למורנו ורבינו , איציק על קנית סובארו המליון הכלה : לגאסי 2.0 96' כסופה ,יפייפיה. התמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בדרך לעבודה ראיתי רכב צהוב עם סמל של פרארי, שהתקרבתי ראיתי שזה לא זה.... מה שכן זה היה רכב מדהים, יונדאי קופה שעליה המון המון קיטים ושיפורים חיצוניים פשוט משהו מדהים. מישהו מכיר ויש פרטים?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
מישהו רואה מ.ק 22 ? 1 2 3
מאת BigMan-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 4 אלף צפיות
מה אתם חושבים מצחיק או לא? לדעתי מעולה. זה מזכיר לי את סואטפארק אבל רק בעברית ובצבא =]
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי מערכת 4.1 של Logitech ואני מעוניין לתלות את ארבעת הרמקולים על הקירות. 1. באיזה גובה תולים אותם? 2. האם תולים אותם על הקירות הצדדיים או אלה שמולי ומאחורי ? 3. האם תולים אותם מאונכים לרצפה או שהם צריכים להיות בזווית מסויימת כלפי הרצפה? אני מתנצל על הבורות, הידע שלי בנושא הוא אפסי. תודה לכל העונים, וחג שמח, סהר.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכות יצא המשחק.....ל PC בקרוב תמונות ורשמיים מהמשחק... New cars, new co-driver and a new season, Colin McRae Rally 04 returns with all the gameplay you've come to expect from a Colin McRae title, however this time it's souped up to the max. Test your rally skills as you battle it out in the snow, sand, gravel and mud to win the rally championship.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אךךך איך אני שמח שהם הפסידו לאולקר ועוד איזה שלשה יפה בסיום של בוקר ))
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 2 תגובות
- 759 צפיות
תודה למי שמגיב
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 968 צפיות
תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת wolverine, -
-
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז ככה אם מישהו כאן זוכר או מכיר אותי קצת, לא מזמן- עוד שהייתי "צעיר" בצבא שאפתי להיות "צלם צבאי" , התמזל מזלי ואני אחד כזה עכשיו... ובנוסף לכל אני משרת בקרייה, בעוד שאני בכלל אילתי עד עכשיו בכל יום שהייתי יוצא מהקריה (בסביבות 4:30, 5:00) הייתי הולך לישון במלון\אכסנייה (סבוי למי שמכיר). בכל אופן הצבא מוכן לממן שכר דירה למי שגר רחוק (160$) בחודש, עוד איתי הגיע לקריה חבר טוב שלי, הוא במודיעין דר"א, בכל אופן גם הוא ישן עד עכשיו באותו מלון\אכסנייה (במקרה איתי באותו החדר), עד עכשיו חיפשנו דירה ולפני יומיים גם מצאנו אז ככה זה בטוח ב 99.2% (בלי לפתוח פה, TUCH WOOD, טפו טפו) יום ראשון אני עולה לשם שוב לסגור חוזה, עם ההורים של חבר שלי, שיתנו את האישור הסו…
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נניח ויש לי רעיון, אני רוצה לבוא איתו לחברה כלשהיא. איך אני מבטיח לעצמי שהם לא ישלחו אותי עם בעיטה בתחת יחייכו ויעשו את זה לבדם ? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה פעמים אנחנו רואים את המשפט הזה בפורום ??? (במבטא גרוזיני כבד: 20.....אולי 30.....ביום !) אני חושב שהגיע הזמן לעשות פה FAQ. כבר היה צריך לעשות את זה מזמן. אני חושב שיש פה מספיק חברי פורום שיתרמו לנושא. זה יקל על משתמשים חדשים, שיוכלו למצא מהר תשובות לשאלותיהם, ועל המשתמשים הותיקים בפורום, שלא יצטרכו לראות דיונים חדשים בנושאים שכבר דוברו.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני חייב את התוספות שיש בדיסק DVD של מהיר ועצבני 2 שם באנגלית: 2 fast 2 furious השכרנו כמה ילדים את הסרט ויש שם תוספות של לימודי נהיגה של השחקנים ואיך הם משפרים את המכוניות ואיך בריאן השיג סקיליין (מראים כאילו מעבר בין מהיר ועצבני אחד לבין מהיר ועצבני 2) ממש משהו אדיר אני חייב את זה חברה תודה רבה למי שמביא (פאב\HTTP\לינק לאימיול\לינק לביטורנט\ ולאן שאתם רוצים העיקר שתביאו מי שיכול שיתן לי לינק לאיי סי קיו 107161888 או שירשום פה או בפרטי תודה רבה רבה רבה רבה ושמתי את זה פה כי זה קשור למכוניות ולא לאוף טופיק אם זה לא מתאים לפה תגידו לי
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים יקרים. אנחנו נתקלים כל הזמן בהודעות בנושא מחשבים בפורום הזה . אומנם לכאורה זה פורום חופשי , אבל באמת כבר די נמאס להיות כל הזמן פורום תמיכה טכנית למחשב הפרטי שלכם. נכון , אני יודע , יש פה חברים , ומבינים , וגם מנהלים מעלים מדי פעם שאלות כאלה. בכל זאת. יש לכם שאלה בנושא מחשבים - יש פורומים למחשבים (לא , אני לא מכיר בעל פה, אבל אם ממש חשוב לכם אפשר למצוא). יש לכם שאלה בנושא מקרמה - במקרה הכינותי מראש את פורום בתיה עוזיאל. בקיצור , נסו למצוא תשובות לשאלות האלה בפורומים ייעודיים , ורק אח"כ תפנו לכאן. תודה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך עזרה. זכור לי שהייתה פעם תוכנה (webshots או משהו כזה) שהייתה מריצה תמונות יפות על גבי המסך במצב של שמור מסך. עכשיו, ראיתי לפני כמה ימים שמישהו עשה כזה דבר למחשב שלו, רק שהוא שם תמונות של מכוניות וכו'. איך אני יכול לעשות כזה דבר? ולצרף תמונות אישיות?
הודעה אחרונה מאת OhadBH, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator בהצלחה...
הודעה אחרונה מאת YavinR,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 825 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- sperial
- BoazB11
- mottis
- yoni162
- מחכה
- ELI001
- David32
- TvrSpee12
- SlowRide
- eyalgr
- Shay Shd Dave