Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקלט בעדשה ( 307 cc )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה יותר מכוער,זה או המגאן CC,לפחות האחרונה נראית אלגנטית,הפז'ו נראית חסרת פרופורציות,מבולגנת,איזה עיצוב דבילי זה שמכסה המנוע ותא המטעם הם באורך זהה,נראה כאילו האוטו הפוך ובכלל העודפי סרח של הרכב האלה זהים לאלה של מיניוואן.

רגע,בעצם זה היה מיניוואן לא? :shock:

מתי מגיעה קיא קרניבל CC?

פורסם

האמת שבתמונות היצרן היא נראית בסדר, אבל גם אני ראיתי אותה לא מזמן במציאות וממש התאכזבתי. היא נראית מנופחת ומעוגלת מדי. כאילו שנעשתה באופן מאולץ לחלוטין. הם עבדו עם מה שיש במקום לתכנן מראש משהו מרשים יותר. היא נראית כמו 206CC מנופחת (באותו סגנון שה-307 נראית כמו 206 מנופחת), וזה רע במכוניות פתוחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכוערת,חסרת פרוםורציות! גועל נפש!

אוטו מכוער להחריד לטעמי

עשו שטות

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נראה לי כבר אמרתי את זה בטופיק הקודם שאני פתחתי על זה שראיתי 307CC ואמרתי כל הזמן שהיא מכוערת...

כמו שרוני אמר נראה שהיה איזה מאמץ מאולץ ליצור מה307 הקיימת מכונית פתוחה בכל מחיר אז לקחו את הפרונט אמרו את זה נשאיר כי זה ה307 בעצם ונמרח את כל האר כדי העיצוב יתאים לגג המתקפל פשוט זוועה... :evil:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

גועל נפש!

והצבע עוד יותר!

האוטו מוזר!

גם הצורה שלו!

וגם ה-307 הרגילה!

בעצם כל 307 שיש(סטיישן,סדאן,האצ'בק,CC)מגעילה!

סתם ניסיון דפוק!

בוא נגיד ככה שבמחיר הזה יש לי רכבים עדיפים כלפי הצרפתיה המגעילה הזאתי

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

אוטו רוך כמו לימוזינה ולא קשור בכלל בקיצור אכזבה לפיזו אחרי הדגמים היפים שהוציאה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...