Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו רואה מ.ק 22 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שניה

נראה לי שזה מה שראיתי!

הפרק עם האתיופים שתופסים אותם ממשטרת ההגירה

ועם הרייס בין הטויוטה ל"פאגוט"

זה הפרק השני?

אז אני צריך את הראשון...

זה לראשון :

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=5579&ttitle=מ.ק._22_(21.03.04)

זה לשני :

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=5930&ttitle=מק_22_פרק_2_שודר_בתאריך_-_28.3.04_*בלעדי*

המשך יום נעים!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק שתדעו, שאלו עוד גרסאות מצונזרות לפרקים...

חבר שלי מקושר בביפ, וראה את הגרסה הלא מצונזרת של הפרק הראשון. היו שם כמה דברים שממש פחדו לשדר - כמו לדוגמא, בקטע שבו החיילים נכנסים למקלחות עם הקרינה, עמד רופא בכניסה וסימן מי נכנס למקלחת ומי הולך להמשיך לעבוד. ואם זה לא ציניות - אני לא יודע מה כן.

פורסם

חבר שלי מקושר בביפ, וראה את הגרסה הלא מצונזרת של הפרק הראשון. היו שם כמה דברים שממש פחדו לשדר - כמו לדוגמא, בקטע שבו החיילים נכנסים למקלחות עם הקרינה, עמד רופא בכניסה וסימן מי נכנס למקלחת ומי הולך להמשיך לעבוד. ואם זה לא ציניות - אני לא יודע מה כן.

נו נו תמשוך קצת בחוטים ותביא לנו את הפרקים הלא מצונזרים :twisted:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

את הפרקים האלו גם אני רציתי לראות, אבל אין לו גישה אליהם. מה שכן - יש לו גישה לפרקים שעוד לא שודרו :twisted:

אבל אני לא הולך לקחת אותם ממנו ולהעלות לEMULE. אז אין טעם לבקש.

בכל זאת - חבל לסכן עבודה של בן אדם ואת השם שלו בתעשיה שלמה.

גם אם אני ארצה לראות את הפרקים האלו, אני אצטרך לבוא אליו לעבודה ולראות אותם שם. אז כמו כולם, אני אשב ואראה פרק בשבוע.

פורסם

את הפרקים האלו גם אני רציתי לראות, אבל אין לו גישה אליהם. מה שכן - יש לו גישה לפרקים שעוד לא שודרו :twisted:

אבל אני לא הולך לקחת אותם ממנו ולהעלות לEMULE. אז אין טעם לבקש.

בכל זאת - חבל לסכן עבודה של בן אדם ואת השם שלו בתעשיה שלמה.

גם אם אני ארצה לראות את הפרקים האלו, אני אצטרך לבוא אליו לעבודה ולראות אותם שם. אז כמו כולם, אני אשב ואראה פרק בשבוע.

כן... אני יודע חברה של אחותי עבדה בקשת וגם לה היה גישה לכל הארכיונים ות'אמת היא הייתה מוכנה להביא לי קלטות של סדרות גם חדשות וגם ישנות אבל משום מה כל קלטות שם היו קלטות אלפא או משהו כזה אם אתה מכיר שהגודל של הקסטה הרבה יותר גדול מהרגיל...

מבאס רצח...

פורסם

היה לא זונה למה אתם סתם אומרים !

לבורסה ברמת-גן !!

אולי נפתח פה מרכז קליטה ??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

המשך יום נעים!

פורסם

התוכנית לא ממש מצחיקה.

ציפיתי ליותר.

אהבתי את הרעיון הכללי ואת הביצוע.....אבל הם לא לקחו את זה עד הסוף וזה הורס!

7.5 נקודות מתוך 10

****לא מתקרה לסאות'פארק שיהיה ברור!!!*****

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

סאות'פארק זה ציניות לשמה וזאת אחת הסדרות הכי טובות בעולם אבל גם הם הדרדרו לאחרונה העונה השביעית והשמינית שהתחילה לאחרונה הרבה יותר חלשות מאשר העונות הישנות של ארבע וחמש למשל...

ראית את הפרק האחרון על הפסיון של ישו?

• תוכן חדש...