Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי שמכיר את המשחק NITTO 1320 .......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלות:

1.למה אני תמיד מפסיד?

אני עושה זמן יותר טוב משל היריב ועדיין מפסיד

2.איך קוראים לקבוצה שלכם?

קוראים לקבוצה TOYOTA Racers

וZIV אתה תקבל את הכסף מחר

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך עזרה!

יש לי הונדה סיויק עם כל השיפורים האפשריים ("משופרת מהתחת"), ויש לי רק כ-520 כ"ס עם מגדש ועל והרבה פחות עם טורבו ו-NOS (בבדיקה על הדיינו), אבל כשאני ב-GARAGE רשום לי 460 כ"ס, בנוסף - להונדות שהתחריתי נגדן היה יותר כ"ס.

מה עדיף - מגדש על או טורבו עם NOS?

כמו כן יחסי העברה להונדה עם הנתונים שלי יתקבלו בברכה...

בקשר לקבוצה - הצטרפתי, שלחתי 2500 כהתחלה. TOYOTA MAN - תתחיל להרביץ רייסים נגד קבוצות אחרות. מצבנו הכספי בקנטים. (איך בדיוק מקבלים משכורת?).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש מישהו שיכול לתת לי הלוואה לאוטו חדש ......בטעות מחקתי את כל השיפורים שהיו לי ורציתי לקנות אוטו חדש ,מי שיכול לתת לי 20 אלף (אני יודע שזה מוגזם) אני יודה לו כי ייקח לי הרבה זמן להחליף אוטו , אני מחזיר לו צ'יק צ'אק כי אני ימכור את הסיוויר ששווה 12 וחצי אלף ואז אני ירוויח מול המחשב ויחזיק לו אפילו טיפה יותר.

פורסם
יש מישהו שיכול לתת לי הלוואה לאוטו חדש ......בטעות מחקתי את כל השיפורים שהיו לי ורציתי לקנות אוטו חדש ,מי שיכול לתת לי 20 אלף (אני יודע שזה מוגזם) אני יודה לו כי ייקח לי הרבה זמן להחליף אוטו , אני מחזיר לו צ'יק צ'אק כי אני ימכור את הסיוויר ששווה 12 וחצי אלף ואז אני ירוויח מול המחשב ויחזיק לו אפילו טיפה יותר.

יש לי בערך 10 להלוות לך, דבר איתי בפרטי.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מה השם של הקבוצה שלכם :?:

פתחתי קבוצה חדשה כי הישנה נידפקה, לא יודע מה יש לזה איזה באג או משהו לא יכלתי לצרף אנשים.....

אז פתחתי קבוצה חדשה: RC TEAM

פורסם
מה השם של הקבוצה שלכם :?:

פתחתי קבוצה חדשה כי הישנה נידפקה, לא יודע מה יש לזה איזה באג או משהו לא יכלתי לצרף אנשים.....

אז פתחתי קבוצה חדשה: RC TEAM

תודה אבל כבר אני בקבוצה עם החברים שלי...

פורסם
אתם רוצים תחרות הוגנת תתחרו נגד MAX-TUNING....

:lol: תחרות הוגנת?! :lol:

אני במקס טונינג...יש לנו 8 הפסדים,0 נצחונות, ו-0 שקלים בחשבון הקבוצתי. :shock:

תעזבו אותנו בשקט.

אנחנו לא קבוצה מתפקדת.

ואין לנו שקל על התחת..... :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...