Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה היא המכונית הכי זריזה לא מהירה זריזה

שאפשר להשיג בארץ?

והיא חוקית

אין על איזו מיני משופרת אבל היא לא חוקית

לדעתי זו ה106 GTI

אנשים.. מדברים כאן על זריזות.. ז"א תקחו את את הגימאקנה בתור דוגמא לזריזות (זה מה אני עושה) ולמיטב ידעתי הקליאו לקחה בתחרות האחרונה. בכל אופן , זאת זריזות.

אני אישית מהמר בין ה 106 לקליאו. תחרות יפה.

ופעם הבאה לקרוא טיפ טיפה יותר את הת'רד הראשון שמסביר לכם את עניין המהירות!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, הנושא של הת'רד הזה לא הגיוני במיוחד, אז אנא אל תהפכו אותו לת'רד "לדעתי האוטו שלי הכי מגניב"

תודה :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חבר'ה, הנושא של הת'רד הזה לא הגיוני במיוחד, אז אנא אל תהפכו אותו לת'רד "לדעתי האוטו שלי הכי מגניב"

תודה :p

רגע מה עם הvts ???

היא גם זריזה מאוד !

פורסם

רגע מה עם הvts ???

היא גם זריזה מאוד !

:lol:

אהבתי.

ואם כבר, אז ננסה לרגע לתת תשובה נורמלית. "זריזה" זה מושג מעורפל כמו "יציבה". אם מדובר במכונית שמהווה את השילוב האולטימטיבי שמספק הנאה מנהיגה - אז בכל סוג של מכוניות (הוט האצ', רודסטר, GT וכולי) יש את המובילות שלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא נהגתי באוטו,אבל אולי המיני קופר S ?! אולי אחת מהרודסטרים [בדמותה של MR2 ידנית]... אישית..כמכונית לא משופרת,ממה שנהגתי עד היום,ה-106 הייתה הכי זריזה,אבל על ה-MR2 והמיני קופר S ,לא נהגתי אולי מישהו שנהג עליהן יכול לתת דעה נוספת.

יש השוואה בין כל המכוניות הקטנות והעצבניות במגזין CAR עד כמה שאני זוכר.

הקליאו 182 כ"ס יותר מהירה מהמיני קופר.

גם ה 172 כ"ס הייתה יותר מהירה.

אם לא ראית TOPGEAR ב BBC הם בודקים כל שבוע מכונית על המסלול שלהם ומשווים מי הכי מהיר.

סוברו WRX STI ....עם 300 כ"ס היא במקומות הראשונים.

את המיני אפשר להזמין דרך הסוכנים עם גירסת קופר משופרת עם 200 כ"ס.

זה מופיע באתר מיני הישראלי.משהו יודע אם אפשר להזמין את זה בארץ?

אייל

פורסם

אם אתה מתכוון לסטיג..

אז האימפרזה ממש לא בין הראשונות..

למען האמת.. לפי הסרטונים שיש לי של טופ גיר,

אפילו הטייפ Rס לקחה אותה בכשניה,

הפוקוס RS בכ3 שניות,

ועוד רבות וטובות..

אבל האמפרזה לא הייתה בין הראשונות..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
לא נהגתי באוטו,אבל אולי המיני קופר S ?! אולי אחת מהרודסטרים [בדמותה של MR2 ידנית]... אישית..כמכונית לא משופרת,ממה שנהגתי עד היום,ה-106 הייתה הכי זריזה,אבל על ה-MR2 והמיני קופר S ,לא נהגתי אולי מישהו שנהג עליהן יכול לתת דעה נוספת.

יש השוואה בין כל המכוניות הקטנות והעצבניות במגזין CAR עד כמה שאני זוכר.

הקליאו 182 כ"ס יותר מהירה מהמיני קופר.

גם ה 172 כ"ס הייתה יותר מהירה.

אם לא ראית TOPGEAR ב BBC הם בודקים כל שבוע מכונית על המסלול שלהם ומשווים מי הכי מהיר.

סוברו WRX STI ....עם 300 כ"ס היא במקומות הראשונים.

את המיני אפשר להזמין דרך הסוכנים עם גירסת קופר משופרת עם 200 כ"ס.

זה מופיע באתר מיני הישראלי.משהו יודע אם אפשר להזמין את זה בארץ?

אח שלו,לא מהיר..זריז,אני יודע שיש הבדל בין זריז למהיר,אני לא נהגתי בקליאו ספורט 180 כ"ס,אני נהגתי ב-106 ראלי והוא היה די זריז,אני גם נהגתי באימרפזה טורבו משופרת שמוכנה לראלי [הטורבו נכנס כבר ב-500 סל"ד ואולי אפילו מתחת לזה],ולפי דעתי מבחינת זריזות,היא לא רואה אף אחד מהרכבים שתוארו כאן,אבל דיברו על רכב לא משופר,אם אייל [KITCAR] אומר שהקופר S יותר זריזה מה-106 אני נאלץ להסכים איתו. האמת,היה רכב שבאמת נהניתי לנהוג עליו והוא היה זריז,אבל הוא היה משופר קלות [פילטר פתוח],וזה היה סיטרואן AX ספורט,בהילוך שני הוא פירפר לי במכת גז!והתגובות שלו,מתנה משמיים, אבל שוב,דיברו פה על רכבים לא משופרים.

ראיתי גם את תוכניות טופ גיר בטלווזיה,וראיתי את זמני ההקפה,אבל זה עדיין לא מוכיח לי כלום,אגב,רוני צודק במה שהוא אומר,קשה לקבוע בדיוק מה זה זריזות,לכל אחד יש פירוש שונה למושג זריזות,כך שדי קשה לקבוע על זה,אני מתייחס לזריזות כאל רכב עם הילוכים קצרים [תגובות יותר מהירות],וכמובן מרכב קטן עם הגה קצר וחד בתגובות,עם מרכב גדול יותר [ומשקל גדול יותר] קשה לי להאמין שהרכב יהיה זריז יותר מרכב קטן יותר.

לקופר S יש הילוכים קצרים ולכן שיערתי שהיא תהיה יותר זריזה,כמו כן על הMR-2[שיש לה משקל נמוך].

האמת שחשבתי על עוד מכונית,אבל קשה לי להאמין שמישהו מהפורום נהג עליה [למעט און יעקובסון שאולי יכול לשפוך קצת אור על הנושא] ואני מדבר על האלפא רומיאו 147 GTA,שהיא נראית לי רכב מאוד מאוד זריז,אבל שוב,בגלל שאני לא נהגתי על הרכב הזה,קטונתי מלדבר על זה. מנסיון שיש לי עם רכבים של הונדה,אין להם הגה,אני לא יודע איך זה בטייפ R,יכול להיות שאני טועה.

אני גם התייחסתי לרכבים שנמכרים בארץ,קשה לי לקבוע על רכבים שלא נמכרים בארץ ולדוגמא הפוקוס RS.

חג שמח לכולם (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הפולו שלי!!! אז מה אם יש לה רק 75 כ"ס??

לא ניסיתי , אבל לדעתי המיני קופר יכולה בקלות להיות הכי זריזה, או לפחות בין הכי זריזות

פורסם

אח שלו,לא מהיר..זריז..............

חג שמח לכולם (:

זריזות מודדים רק על מסלול.

בשביל זה אני אומר מה היה בטופגיר.

STI אנגלית וEVO מהדור שלא נראה עוברות הרבה מכוניות מאוד יקרות.

לא זונדה אבל הרבה.

המיני קופר נראת מאוד טוב.הרנו הייתה תמיד יותר מהירה וזריזה.

אולי ה John Cooper Works עושה את העבודה

חג שמח

אייל

פורסם

כל מה שכתבו פה זה שטויות.

האוטו הכי זריז היא רנו אקספרס,

וכל מי שמסתובב קצת בכביש יודע זאת!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

A.C. כתב:

הטורבו נכנס כבר ב-500 סל"ד ואולי אפילו מתחת לזה

מתחת לזה ? הטורבו נדלק עם הסטרטר ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כל מה שכתבו פה זה שטויות.

האוטו הכי זריז היא רנו אקספרס,

וכל מי שמסתובב קצת בכביש יודע זאת!

אף רכב לא עוקף אותי בפקק שאני על קטנוע 50 סמ"ק

אייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...