Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היא המכונית הכי זריזה לא מהירה זריזה

שאפשר להשיג בארץ?

והיא חוקית

אין על איזו מיני משופרת אבל היא לא חוקית

לדעתי זו ה106 GTI

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על הנייר כנראה שGT2 של פורשה תהיה הכי זריזה שאפשר (נתון0-100 האצות ביניים, ובעצם האצה מכל נקודה שהיא...כלל אחיזה מדהימה (לצערי לא מניסיון אלא כתבות :D ) אז מה זאת זריזות בשבילך ?

פורסם

לא נהגתי באוטו,אבל אולי המיני קופר S ?! אולי אחת מהרודסטרים [בדמותה של MR2 ידנית]... אישית..כמכונית לא משופרת,ממה שנהגתי עד היום,ה-106 הייתה הכי זריזה,אבל על ה-MR2 והמיני קופר S ,לא נהגתי אולי מישהו שנהג עליהן יכול לתת דעה נוספת.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
כמעט בטוח ש-106 ראלי קופצת על כל רכב בראשון...........

נבדק עם כמה מכוניות(עם הראלי של טיבי לשעבר)

כבעליה של 106 ראלי בהווה ועל סמך זה שנהגתי על המיני קופר S , המיני הרבה יותר זריזה מהראלי. המיני היא פשוט קארטינג לכביש , שישה הילוכים קצרים שפשוט משתלבים מדהים עם הרכב.

פורסם

אני חושב שהמיני קופר S ... קראת כתבה מעניינת אחת עליה בעצם הסבירה מה מאפשר לה להיות כל כך ספורטיבית.... אני קראתי את זה לפני המון המון זמן, אני אנסה להביא את הכתבה.

אורי 8)

פורסם

מה זה זריז??

אתם ברובכם מכניסים סופר מיניס ושאר עגלות-כמו 106 ראלי :twisted:

ונדבר רק על סטנדטיות!!

אימפרזה

קורבט

במו 540

פיאט קופה 5 צילינדר\גי טי וי 3000

ויש עוד כמה טורבינות ובנמות עם 6 \8 צילינדרים ומעל 250 או 300 סוסים

אז איך נכנסות פה מיני וראלי.?? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא נירא לי שקורבט ניכנסת כול כך לקטגוריה לא עם המשקל שלה

ובחלט הקופר S אותו כייפי ,וזריז זה לא חייב להיות מהיר

אני מדבר על השילוב הכי טוב בין מהירות להתנהגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...