Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת סראונד לבית - עזרה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מערכת 4.1 של Logitech ואני מעוניין לתלות את ארבעת הרמקולים על הקירות.

1. באיזה גובה תולים אותם?

2. האם תולים אותם על הקירות הצדדיים או אלה שמולי ומאחורי ?

3. האם תולים אותם מאונכים לרצפה או שהם צריכים להיות בזווית מסויימת כלפי הרצפה?

אני מתנצל על הבורות, הידע שלי בנושא הוא אפסי.

תודה לכל העונים, וחג שמח,

סהר.

פורסם

מקדימה ומאחור...

אם אתה תולה גבוהה בדרך כלל עדיף שהם יהיו בזוית כלפיך.. כלומר הרמקולים מאחור יהיו בזוית כלפי הגב שלך... הקידמיים עדיף שהיו בגובה הראש שלך...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

שלושים ס"מ מעל האוזן.

את האחורים תתלה בקו האוזן שלך,למרות שהרבה מעדיפים לתלות אותם מאחורה.

האפקט הוא אותו האפקט.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

כן, מה אני אגיד לך, הכי חכם זה להכנס לפורום אוף טופיק של פורום מכוניות ולשאול על הסטאפ הכי טוב למערכת הביתית שלך.

יש מספיק פורומים ייעודיים לשאלות כאלו. בתפוז יש פורום אודיו וקולנוע ביתי מצוין. בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...