Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אם מישהו כאן זוכר או מכיר אותי קצת, לא מזמן- עוד שהייתי :mmangel:"צעיר" :mmangel: בצבא שאפתי להיות "צלם צבאי" , התמזל מזלי ואני אחד כזה עכשיו...

ובנוסף לכל אני משרת בקרייה, בעוד שאני בכלל אילתי :?

עד עכשיו בכל יום שהייתי יוצא מהקריה (בסביבות 4:30, 5:00) הייתי הולך לישון במלון\אכסנייה (סבוי למי שמכיר). :screwy:

בכל אופן הצבא מוכן לממן שכר דירה למי שגר רחוק (160$) בחודש, עוד איתי הגיע לקריה חבר טוב שלי, הוא במודיעין דר"א, בכל אופן גם הוא ישן עד עכשיו באותו מלון\אכסנייה (במקרה איתי באותו החדר), עד עכשיו חיפשנו דירה ולפני יומיים גם מצאנו :!::p

אז ככה זה בטוח ב 99.2% (בלי לפתוח פה, TUCH WOOD, טפו טפו) יום ראשון אני עולה לשם שוב לסגור חוזה, עם ההורים של חבר שלי, שיתנו את האישור הסופי אם הכל יסתדר אני מעכשיו תושב תל-אביב :!::!:

הדירה ממש, אבל ממש סבבה :!::!: גדולה עם מרפסת גדולה, שתי חדרים גדולים ,

מטבח סבבה, חדר לכביסה (אם אתם יודעים על מה אני מדבר: חדר קטן כזה עם מקום למכונת כביסה ועוד כל מיני דברים כאלה), אמבטיה ושירותים דיי גדולים, ואפילו ברובה מרוהטת, את כל הדברים החשובים יש כבר בדירה (מקרר, מכונת כביסה, ארונות וכד')

ממש ליד עזריעלי (והקרייה כמובן 2 דקות ברגל) :!:

לא על הכביש (ז"א שקט) מי שמכיר דיי קרוב לסוכנות פורש שנמצאת שם...

בכל אופן הייתי שמח לייעוץ דקורטיבי איך אני יכול ליפיף את הדירה שלי :!: שאני :!: משכיר בכסף שרובו שלי :!:

כל מיני דברים שיעשו לי את הדירה יפה יותר (אבל לא יקרים) אני קצר עכשיו בכסף :!:

יואב :p

פורסם

בכל אופן הייתי שמח לייעוץ דקורטיבי איך אני יכול ליפיף את הדירה שלי :!: שאני :!: משכיר בכסף שרובו שלי :!:

כל מיני דברים שיעשו לי את הדירה יפה יותר (אבל לא יקרים) אני קצר עכשיו בכסף :!:

יואב :p

כל מיני כוסיות מהקרייה יראו ממש טוב בדירה שלך, או בכל דירה לצורך העניין.

זה לא יקר במיוחד, דיי מעביר את הזמן, נורא אסטתי וממש כיף.

בהצלחה :!:

פורסם

ראשית מזל טוב, תעשה חיים! אני בטוח שאתה תעשה :)... (יאללה כמה זיונים!).

דבר שני יש בערוץ 2 ו 10 תוכנית בדר"כ בימי שישי על עיצוב בית ובזול מאוד, תסתכל שם, יש דברים שאתה לא מאמין שיצאו לך ככה ע"י מוצרים מאוד זולים לכל כיס.

בהצלחה.

פורסם
תקנה קטנוע

אז זהו שחשבתי על זה, אבל כסף לעשות רישיון לקטנוע רק אבא שלי יכול לתת לי, אבל הוא לא מוכן, יש לו תראומה מאופנועים ...

פורסם
תקנה קטנוע

אז זהו שחשבתי על זה, אבל כסף לעשות רישיון לקטנוע רק אבא שלי יכול לתת לי, אבל הוא לא מוכן, יש לו תראומה מאופנועים ...

מיקי חיימוביץ נוסעת על טייפון בתל אביב.

היה תמונה בעיתון שמורן אייזנשטיין מוציאה רשיון לקטנוע אפילו שיש לה מיני.

זה לא עולה הרבה רישון ל 50 סמ"ק

אייל

פורסם
מזל טוב , תקנה פיאסטה ישנה

תקבל תו איזור 1 ותהנה.

:wink:

מה זה תו איזור 1 :?::?

Volvo740 כתב:

LotusElise כתב:

תקנה קטנוע

מיקי חיימוביץ נוסעת על טייפון בתל אביב.

היה תמונה בעיתון שמורן אייזנשטיין מוציאה רשיון לקטנוע אפילו שיש לה מיני.

זה לא עולה הרבה רישון ל 50 סמ"ק

כן אבל יש ת'קטע של לשבור לאבא שלי את המילה.. ולא בא לי לעשות את זה...

חוץ מזה שזה לא כזה קריטי אני בדיוק שתי דקות מהקריה.. זה בשד' יהודית אם אתה מכיר..

פורסם
מזל טוב , תקנה פיאסטה ישנה

תקבל תו איזור 1 ותהנה.

:wink:

מה זה תו איזור 1 :?::?

בשביל שלתל אביבים תהיה חניה תל אביב מחולקת לאזורים.

לכל אחד מותר לחנות בחינם באזור שלו אם הוא מוצא חניה.

יש רחובות מוגבלים לדיירי הרחוב בלבד.

יש גם הסדר עם החניונים

אייל

פורסם
אזור 1 נחשב הכי שווה, זה שיש בו את בעיות החנייה הקשות ביותר והחניונים היקרים ביותר.

אזור 2 לא פחות בעייתי שאני הולך לאחותי לפעמים הסיכוי למצוא נפט יותר גדול מלמצוא חניה...

ולמען הציבור הרחב.... הנה מפת האזורים... ככה כולם ידעו

http://194.90.126.5/iview/viewerlink.htm?layers=544&

volvo בקשר לאזור נראה לי שאתה 2.... אם אתה באמת ליד עזריאלי...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
אזור 1 נחשב הכי שווה, זה שיש בו את בעיות החנייה הקשות ביותר והחניונים היקרים ביותר.

אזור 2 לא פחות בעייתי שאני הולך לאחותי לפעמים הסיכוי למצוא נפט יותר גדול מלמצוא חניה...

ולמען הציבור הרחב.... הנה מפת האזורים... ככה כולם ידעו

http://194.90.126.5/iview/viewerlink.htm?layers=544&

volvo בקשר לאזור נראה לי שאתה 2.... אם אתה באמת ליד עזריאלי...

כן, תודה אחי בדקתי, שד' יהודית זה איזור 2...

• תוכן חדש...