אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 970 צפיות
משודר כעת בערוץ 18 בכבלים הדיגיטליים, ערוץ TCM, הסרט "הפרס הגדול". מעין "דרמת מירוצים" משולבת בקטעי צילום מדהימים מרחובות מונטה קרלו ועוד. מומלץ
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
פורום של חולי פביות?! 1 2
מאת RS-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר טוב, אז יש אנשים מטורפים http://www.fabiaforum.de/ כנסו לגלריה של הפביה.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש למשהו מושג כמה כאךה מסתובבות ניצפתה אחת ליד קניון אילון היום בבוקר לי לא יצא ליראות משהו דומה וסליחה שלא הייתה מצלמה ....
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הגיע לאוזני שמועה שיש היום (יום שישי ה21.5) מפגש בראשון ליד קניון הזהב. הייתי מאוד רוצה לדעת אם זה נכון והאם יש בכלל טעם ליסוע לשם?
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
שיפור מקצועי להונדה 1 2
מאת 205f- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תראו את השיפור
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קודם כל לא ידעתי אם זה ממש מתאים לכללי בכל זאת הרעיון שם זה מוטוריקה ונהיגה... אז ככה אני נוסע ביהוד לכיוון היציאה הראשונה איפה שהתחנת דלק למי שמכיר אני נמצא רחוב לפני היציאה זה נראה כמו איזור תעשייה באתי לקחת ימינה ובגלל שבצומת יש עצור אז עצרתי עוד לפני שנכנסתי אליה יעני מתחת לתמרור על הפס כמו שצריך...כנראה שזה החשיד ניידת שעברה ממול כי הרי מי עוצר על הפס כולם נכנסים לצומת בכיוון שאליו אתה נוסע... בקיצור אני פונה פתאום אני קולט את הניידת עושה סיבוב נוסעת אחרי עם אורות גבוהים. אני ממשיך לסוע מגיע לצומת היציאה היא נעמדת לידי ברמזור השוטר מסתכל אני מסתכל השוטר פותח חלון אני פותח חלון מסתכל לי בעניים אני מסתכל עליו ופתאום איך שהיה ירוק הוא שם חריקה גז וחותך אותי…
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנשים עזרו לי בבקשה למחוק את הרקע כך שלא ישאר סימן שהמדבקה היא על החלון , כלומר להשאיר את הלוגו לבד.
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה אתם חושבים על שתי התמונות האלו? איזה תמונה לדעתכם יפה יותר?
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
-
זהו את המנוע 1 2
מאת zx6r- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המנוע הראשון לא בעיה
הודעה אחרונה מאת ZiZi, -
תמונה מטורפת (ואמיתית!) 1 2
מאת vor- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כמעט שאין מילים... טוב נו... וואו תמונה מקורית (ומאוד גדולה) כאן: http://www.utsaforum.com/users/alexws6/tehown.bmp
הודעה אחרונה מאת edan82, -
באהבה מעירק 1 2
מאת DaviX- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ולמי שרוצה אפשר גם להכין לבד אחד כזה. http://www.ryano.net/iraq/
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 14 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום מישהו מכיר אתר שיש בו חומר על לימוד ידע בחשמל כי אני רוצה לבנות כל מיני דברים יפים כמו אורגאן אורות ואין לי את הידע אבל אמרו לי שזה לא בעיה אם יש לך ידע בסיסי
הודעה אחרונה מאת אוהד 87, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בנסיעה של שעה כמעט מכוניתי נמחצה בידי שני אוטובוסים ארוכים שחשבו שכולנו נהיה בחברותה בשני נתיבים (היו 3 נתיבים , ואחר-כך 2 לפני רמזור). באותו רגע לחצתי על הבלם כדי לא להמחץ (חברה שלי מסכנה-נבהלה) וכמעט נכנסו בי. בהמשך, רוכב אופניים החליט שהוא נוסע בכביש. אני אחריו, גולשים במהירות איטית. פתאום הבחור מחליט ליפול. מזל ששמרתי מרחק. כמעט קטנוען אחד הוריד לחברה שלי את היד, כי הוא היה בדרך למשלוח פיצה! (יאממי). וכל הפקקים ! איזה פקקים ! נמאס כבר. שמוליק
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
כמה לדעתכם תעלה 106 ראלי 1600 98 בעוד 3 שנים? היום היא עומדת על 28... **** עריכה **** קרא את כללי הפורום. אם אתה מתקשה - פנה לאחד המנהלים.
הודעה אחרונה מאת FOGEL, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הבעיה היא שאיזה אתר השתלט על האקספלורר ושולח גם מלא פירסומות שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא ספיי בוט ולא ad-awere אין לי מושג מה לעשות ניסיתי הכל (מצורפת תמונה של האתר)
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מקווה שתהנו
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קיבלתי היום דוח על חניה באדום לבן על סך 250 שקל. חניתי בדיוק אחרי רכב שחנה על כחול לבן ולא הפרעתי לאף אחד יצאתי לכמה דקות לאיזשהו חנות ואז כשחזרתי ראיתי דוח של המשטרה על השמשה הקדמית... כמה דברים שלא נכונים בדוח השוטר כתב שהרכב בצבע כסף, כאשר צבע הרכב הוא לבן חוץ מזה בתיאור המקרה הוא רשם: "הבחנתי ברכב הנל חונה * לכוון צפון הרכב חנה *(אולי במאונך) לאבני שפה הצבוע אדום לבן הרכב ללא * * היה ברכב או ב* נרשם דוח והוצמד לשימשה הקד'" כמובן שהשוטרים העילגים לא יכולים לרשום בכתב ברור, אז חצי מהכתוב לא מובן, מה שכן מעניין זה הקטע של הצפון, הרחוב הנ"ל (הנשיא בלוד) הוא חד סתרי והולך מהצפון לדרום. מה שאומר שהרכב חנה לכיוון דרום ולא צפון. אז יש לנו צבע רכב שגו…
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ש לי GEFORCE 5200 חיברתי את הטלויזה מהכרטיס מסך באמצעות כבל SVIDEO רואם הרבה יותר טוב דרך המימר של הכבלים יעני איכות התמונה המחשב פחות איכותית משל הממיר. ואפילו שכיוונתי שטלויזה תהייה על רזולוציה 1024X768 רואים נחמד- אבל שרואים ערוצים רגילים רואים כאילו הרזולוציה הרבה יותר גבוהה רואים נקי ממש. מה עושים שזה גם יהיה נקי דרך המחשב? תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בחודשים הקרובים ייצא סימולטור של מירוצי GT. הדמו שלו יצא לא מזמן והוא מקבל ביקורות מצויינות. המסלול הוא ספא, המכוניות הן ליסטר סטורם ומורגן. 147 מ"ב, פנטיום III 1.2ג'יגה-הרץ ומעלה. נדמה לי שאפשר לנהוג בו רק עם הגה. שימו לב שצריך סיסמה בשביל להתקין, והיא: GTR_Press_Demo http://download.com.com/3000-7523-10287731.html תיהנו!
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רציתי לבקש אם מישהו מכיר אתרים שיש להוריד מהם משחקים חדשים ויותר ישנים נגיד מהשנתיים האחרונות. ולהוריד מקזהה לא מעניין כי חצי מהחומר שם חארטה תודה אחים שלי
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כן, אני יודע שפה זה לא פורום מחשבים, אבל בפורום מחשבים לא הצלחתי למצוא תשובה השאלה שלי כזאת: איך בעצם עושים את התמונות התחלפות האלה? (זה כאילו תמונה אחת, אבל כל כמה שניות היא מתחלפת לתמונה אחרת, אבל באותו הגודל) ראיתי כמה בפורום פה ששמו תמונות מתחלפות, בבקשה איך עושים אותם?
הודעה אחרונה מאת Suppressor, -
http://www.jobpredictor.com/index.asp לי יצא: זאב, Your ideal job is a President. כן,בטח...
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
תמונות מפגש אשקלון 14.5 1 2 3
מאת דייויד-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום!! המפגש הזה היה מעולה אפילו יותר טוב מהקודם ,באו מכוניות חדשות משופרות. שני רנו מגאן קופה עם מנוע ועוד כמה דברים משופרים פשוט אוטו פצצה,היו כמה ערסמובילים אבל אני לא אפרט אליהם(מטעמים ביטחוניים). הגעתי (עם האופניים ) בערך בשעה 16:40 בידיוק כשהגעתי לחניה של קוסמוס ,אני רואה מולי mr2 קבריולט משגעת,לא הספקתי להוצי מצלמה כי היא כבר נסעה. ניו עוד הפעם שני האנשים עם המכוניות על שלט,מכוניות טובות ,יקרות ומהנות. אחרי כמה זמן התחילו המכוניות לנסוע לאנשהו ,אני לא יודע לאן בידיוק,אז התחלתי לנסוע (באופניים ) אחריהם,וכמובן איבדתי אותם,וויתרתי נסעתי הביתה. אז זהו... היה מפגש שווה. אני מקווה שבאשקלון המפגש הזה יהיה דיי קבוע כי בימי שישי אין מה לעשות באשקלון (הכפר הג…
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
אני עגבנייה - ואת/ה? 1 2 3
מאת Discover-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יצא לי להיות עגבניה ( )... מה את/ה ? http://www.fruitquiz.co.uk/quiz.php
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אני מתגייס מחר 1 2
מאת fiesta-1.3-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ממחר אני נפרד מהחיים האזרחים ל3 השנים הבאות. אחרי שנה וחצי לימודים י"ג י"ד הגיע גם תורי להתגייס.
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
שמי בר מרגוליס אני מהצפון בן 13.5 אוסף דגמי מכוניות בגודל 1:18 ויש לי 24 כאלו ועוד 7 1:24. חבר באתר אוטוטוי למי שמכיר וזהו ... מוכר דגם של מיני קופר למעוניינים בפורום דגמים מניאטוריים ומכוניות על שלט ..
הודעה אחרונה מאת lekter, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בינתיים אין מילים בפי אז תהנו (לכל ההומופובים-אל תקראו!) http://www.wildutah.net/7-21-00/htmldocs/KikiRaggot.htm
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
- 1 תגובות
- 896 צפיות
חברים, אמצא בבוסטון בשליש השלישי של חודש יוני. אשמח לקבל המלצות לגבי מוטוריקה ואחרים באזור. רב תודות, ברשד
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
היבואן השתגע....
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התמונה מדברת בעד עצמה...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,241 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Fluffy
- המחנך
- pooh-bear
- Daniel car systems
- David32
- daido1
- Michazzz
- אמיר אמיר אמיר
- Camaro 92
- במבליק
- zvit