Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במחשב עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שאיזה אתר השתלט על האקספלורר ושולח גם מלא פירסומות

שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא ספיי בוט ולא ad-awere

אין לי מושג מה לעשות ניסיתי הכל

(מצורפת תמונה של האתר)

מסך.JPG

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

התחל

אפשרויות

לוח בקרה

הוספה\הסרה

תבדוק שם איזה תוכנות שאתה לא מכיר מותקנות ותמחק מה שאתה לא מכיר ולא צריך, רק זהירות לא למחוק עדכונים שנראה לך שאתה לא מכיר אותם.

אם זה לא עזר הורד אנטי וירוס AVG ANTI VIRUS יש גרסה 7 אבל לי יש גרסה 6 כי יש לי בשבילה קוד התקנה, תתקין תעדכן אותה בטבלאות ותריץ בדיקה.

ספיי בוט או כל תוכנה כזאת אחרת מוציאה עידכונים, דאג לעדכן אותה לפני כל בדיקה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היה לי בעיה דומה. הרצתי את כל תוכנות הספייווארס אבל שום דבר לא עזר.

ואז הציעו לי - תחפש באתר אופציה להסרה.

תסתכל אם גם לך יש אפשרות כזאת בשורה האחרונה של דף האתר. זה נתן לי להוריד כלי שניקה את המחשב מהאתר.

פורסם

לכל אלו שמציעים תוכנות אנטיוירוס למיניהם...

זה לא וירוס - זה פרסומות.

לצערנו הרב, לפעמים שאנחנו נכנסים לאתרים\נרשמים לרשימות תפוצה\מקבלים כרטיס ברכה אלקטרוני\פותחים מצגת "משעשעת" נכנסת לנו לרקע תוכנה או "עוגיה" (קוקיס בלעז) שמשתלטת לנו על דף הבית, ומפציצה אותנו באין ספור חלונות קופצים בגלישה...

הכל למען המטרה שלהם לפרסם.

על מנת להוריד ולמנוע מתוכנות כאלו להתקין את עצמם על המחשב.

מומלץ מאוד להשתמש בספייט-בוט - מעודכן.

שים לב לעדכן לפני כל ניקוי...

על מנת להמנע בעתיד - פיירוול מומלץ! (מאוד!!!)

ועדיף מאוד שלא לפתוח סתם מיילים, ו\או סתם להרשם לאתרים חשודים...

כי הם תמיד ידאגו בתנאי הרישום לציין את העובדה שאתה תקבל מהם גם :fist: פשוט אף אחד מאיתנו לא יקרא את זה.

מצטרף לקודמי וממליץ לעבור לדפדפן אחר... מייקרוסופט עושים עבודה מצויינת באבטחה בדיוק כמו שטאטא עושים באמינות! :evil:

שיהיה בכיף!

פורסם

2 עצות:

1) תוריד דפדפן נורמאלי MOZILLA או FIREFOX... שניהם בחינם. סליחה חופשיים (כי חופשי זה יותר מחינם!!! פירסום סמוי ל"המקור")

2) אם אתה מיתעקש לעבוד עם דפדפן שלא מכבד אותך, וכו' כו'... תוריד את ה TOOLBAR של GOOGLE, הוא חוסם POPUPS.

היתה לי בעיה דומה במחשב של איזו מישהי אצלי בעבודה, אחרי שכל הטכנאי MCSE ושות' לא מצאו את הבעיה קראו לאיש UNIX, אולי הוא יוכל לפתור את הבעיה... וכך היה... תוך 5 דקות של נבירה ברג'יסטרי מצאתי את הבעיה... הם החליפו את הדף חיפוש /הדף ה"ריק" הדיפולטי של המערכת בלינק שלהם...

מחקתי את זה והזרתי אותו לקדמותו... תימחק את העוגיות שלך, תימחק את הקבצים הזמניים וחפש ברג'יסטרי...

אם אני לא טועה זה נמצא כאן...

כאן משנים לאיזה מנוע חיפש תישתמש... לפעמים ה"רעים" משנים את זה....

[code:1:73fa3e3285]HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchUrl[/code:1:73fa3e3285]

קח לינק

או זה

[code:1:73fa3e3285]HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main[/code:1:73fa3e3285]

יש שם מישתנה בשם Local Page הוא מצביע על הדף הריק הדיפולתי, תראה אם אכן זה כך (הדף ריק, ולא הדף ה"רע") אתה יכול להעתיק את הנתיב ולהדביק אותו בEXPLORER...

חפש קובץ שניקרא blank.htm זה הדף שמיצג את הדף הריק של הEPLORER, ותראה שהוא באמת ריק...

אולי גם זה יכול להועיל לך:

שנה את דרך הפתיחה של EXPLORER כך שהוא יפתח ריק, זאת ע"י

[code:1:73fa3e3285]ProgramFiles%\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" -nohome% [/code:1:73fa3e3285]

C\program files יכול להשתנות לאכן הישתמשתי במישתנה...

צור לך קיצור דרך על השולחן העבודה, ובמאפיינים שלו תכניס את זה...

תראה שהHOME PAGE שלך לא מופנה לאיזה אתר...

או בקיצור, עזוב אותך ממיקרוסופט, ותתחיל לעבוד חכם...

אני הייתי הולך על 1... תוכנה חופשית עדיפה על תוכנה קניינית... כי חופשי זה יותר מחינם!!!

גילי[code:1:73fa3e3285][/code:1:73fa3e3285]

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...