Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לא ידעתי אם זה ממש מתאים לכללי בכל זאת הרעיון שם זה מוטוריקה ונהיגה...

אז ככה אני נוסע ביהוד לכיוון היציאה הראשונה איפה שהתחנת דלק למי שמכיר אני נמצא רחוב לפני היציאה זה נראה כמו איזור תעשייה באתי לקחת ימינה ובגלל שבצומת יש עצור אז עצרתי עוד לפני שנכנסתי אליה יעני מתחת לתמרור על הפס כמו שצריך...כנראה שזה החשיד ניידת שעברה ממול כי הרי מי עוצר על הפס כולם נכנסים לצומת בכיוון שאליו אתה נוסע...

בקיצור אני פונה פתאום אני קולט את הניידת עושה סיבוב נוסעת אחרי עם אורות גבוהים.

אני ממשיך לסוע מגיע לצומת היציאה היא נעמדת לידי ברמזור השוטר מסתכל אני מסתכל השוטר פותח חלון אני פותח חלון :lol: מסתכל לי בעניים אני מסתכל עליו ופתאום איך שהיה ירוק הוא שם חריקה גז וחותך אותי פרסה בלי איתות מהנתיב הימני!!!

(חבר שלי אמר לי אם היית נכנס בו הוא היה נדפק... :roll: )

בקיצור הבנאדם מטורף מה שבטוח שאם זה היה רכב רגיל היה נדפק...

אני הייתי עוד מסובב מכל ה"מקרה" שהמשכתי בדרכי עד שקלטתי מה הוא עשה התחלתי לעשות פרסה לחזור אחריו לקחת את הפרטים שלו ולצלם אותו מה שלא יודע אם היה עוזר.הכי קטע אם הוא היה רואה אותי שוב לידו...

עוד סיפור על המשטרה האהובה עלינו שעושה הכל על מנת לשמור על הבטיחות בדרכים...

צביקה

פורסם
לדעתי התראד על סיפורים על ניידות ושוטרים נפתך רשמית :D

אני אספר לכם את שלי בקרוב (אין לי כח אכשיו).

קודם כל ישנם מלא ת'ראדים שנפתחו, רשמית או לא, כבר מזמן.

ותיידע אותנו כאשר יהיה לך כוח. כמובן שלא עכשיו.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אחחחח אני שונא אותם..........אבל ככה זה שאתה שוטר הרבה תיסכול הרבה מירמור אבל מעט כסף......... :lol::lol::lol: אפסים

כאדם שמכיר טיפה את תחום השיטור ויודע שרוב השוטרים עושים את עבודתם הקשה נאמנה, מי אתה שתקרא להם אפסים.....?????!!!!!! תן טיפה כבוד לאנשים שעובדים יומם וליל לשמור שתוכל להמשיך לחיות באופן סביר במדינה. כמובן שכמו בכל אירגון יש גם שם כמה "תפוחים רקובים" אך ככלל כל הכבוד למשטרה...! שקול מילים לפני שאתה יוצא בהכרזות מטופשות כאלה. :roll:

פורסם
אחחחח אני שונא אותם..........אבל ככה זה שאתה שוטר הרבה תיסכול הרבה מירמור אבל מעט כסף......... :lol::lol::lol: אפסים

כאדם שמכיר טיפה את תחום השיטור ויודע שרוב השוטרים עושים את עבודתם הקשה נאמנה, מי אתה שתקרא להם אפסים.....?????!!!!!! תן טיפה כבוד לאנשים שעובדים יומם וליל לשמור שתוכל להמשיך לחיות באופן סביר במדינה. כמובן שכמו בכל אירגון יש גם שם כמה "תפוחים רקובים" אך ככלל כל הכבוד למשטרה...! שקול מילים לפני שאתה יוצא בהכרזות מטופשות כאלה. :roll:

תסלח לי כמה "תפוחים רקובים"? במשטרת התנועה (אם לא בכל תחומי השיטור) נמצאים רוב של "תפוחים רקובים". אפילו שאומרים לו לעשות משהו בדיוק הוא לא עושה את זה כמו שצריך .

שוטרי תנועה ושוטרים בכלל חושבים שהכל מותר להם לעשות! הסמכות עולה להם למוח ומשם הם כבר לא חייבים דין וחשבון לאף אחד!

ני שאתה משבח את משטרת התנועה על עבודתה הנאמנה תחשוב פעמיים! (או שפשוט תקרא את כל השירשורים שהיו בנושא :roll: )

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
לדעתי התראד על סיפורים על ניידות ושוטרים נפתך רשמית :D

אני אספר לכם את שלי בקרוב (אין לי כח אכשיו).

קודם כל ישנם מלא ת'ראדים שנפתחו, רשמית או לא, כבר מזמן.

ותיידע אותנו כאשר יהיה לך כוח. כמובן שלא עכשיו.

:roll: אווץ'.....

פורסם

לא מכבודי אחי לרדת לרמה כזאת, אבל, תאר לך מה היה הולך פה על הכבישים אם לא הייתה משטרה בכלל. תאמין לי שעדיף המצב הזה, ועדיין, חושב אני שבסיכומו של עיניין המשטרה עושה עבודה סבירה במצב הנתון וברוב המצבים אני מחזק את ידה.. :lol:

פורסם

זו עדיין לא סיבה לקלל את השוטרים בצורה כזו , ובטח לא לקרוא להם "אפסים".

מי שיקרא את הודעותיי לאורך הזמן שאני בפורום , יראה שאני ממש לא בעד צורת העבודה שלהם , אני בכל הזדמנות מפרסם מיקומי מכמונות וכו' , ונגד דברים הנעשים ללא הגיון (כמו , למשל , לתת למישהו בר"ג דו"ח על זה שאין לו פח אשפה). בקיצור , אני ממש לא מרגיש צורך להתנצל על העריכה שעשיתי עכשיו בת'רד , אבל שימו לב , ירידה לרמת ביבים כמו שהייתה כאן , לא תחזור על עצמה.

להבא אני בכלל לא טורח לערוך ,אלא פשוט מוחק :evil:

מאור , דניאל , TT , ומיוחד אריק . תשמרו בבקשה על רמת הדיון . אל תתנו סיבה להתפטר מהזוהמה ששפכתם בשרשור הזה - מי יותר ומי פחות (ובבקשה אל תענו לי כאן , ערכתי את ארבעתכם , ולא מעניין אותי מי התחיל).

אני מאפשר להמשיך את השרשור , כי יש הרבה מה להגיד על התנהגותם של לא מעט מהשוטרים , אבל עדיין - אל תשכחו שאותם אנשים שקיללתם כאן קודם , הם אלה שמנסים לשמור על חייכם , בכל שעות היממה , השבוע והשנה.

גם אם דרכם לא נראית לכם (לגיטימי לחלוטין) , זה לא סיבה לכתוב בצורה כזו (לא לגיטימי בכלל).

לא תהיה עוד אזהרה :!::mad:

פורסם

אתה ללא ספק צודק וזה בדיוק מה שאמרתי. ברור שיש שוטרים שאין להם מקום במשטרה ובמיוחד במשטרת התנועה, כי יש להם פשוט אופי "זבל" וכך בכל אירגון או מוסד,אבל, בגלל העויינות הגדולה שיש כנגד המשטרה אז האנשים לוקחים רק את הדוגמאות השליליות ואיתם עושים את התדמית הלא מחמיאה למשטרה.

גם אני קיבלתי דו"ח היות ונסעתי 66 קמ"ש במקום 50, נכון לא הכי מוצדק בעולם, אבל עשיתי עבירה וחטפתי עליה, אלו חוקי המשחק, למי שלא טוב שלא יגור פה פשוט.

בסך הכל רוב הנהגים פה הם בסדר ונוסעים כמו שצריך אבל יש גם כמה "חיות" על הכבישים שבהם צריך לטפל ובשביל זה יש את משטרת התנועה, אבל, היא ללא ספק לא מושלמת, אין מה לעשות, כשהיא תהיה מושלמת אולי גם לא יהיו תאונות יותר...בתקווה. :roll:

פורסם

טוב לפני שאני יספר לכם את סיפורי אני רוצה להגיב ל מה שנאמר פה על השוטרים. לפעמים זה ממש ביזיון כאשר שוטר עוצר אותך ובמקום לתת לך דו"ח על עבירת תנוע (אם בצעתה) הוא מתחיל לחפש ולהנפיץ כאשר בסוף אתה יוצא עם דו"ח על זה שאין לך פח ברכב נו בחייכם אין לי מה להגיד אבל זה ממש תת רמה.

בקיצור שני מקרים היו לי עם משטרה (לא היית שוטף בשניהם למזלי).

1. קרה היום בדרכי ל טבעון אני חולף על פני משטרה וממשיך ליציאה מהעיר שלי לאחר דקה אני ראוה את המשטרה מאחורי. טוב סבבה לקחתי את ההגה בשני ידיים חגור הכל טוב ויפה אני מתחיל לנוסע. כביש שלושה נטיבים אני צריך לפנות ימינה אני בנטיב השמאלילפני ואן כ100 מטר פתאום המשטרה עוקפת אותי ב120 וחותכת את הואן... למה אתם שואלים... לבדיקת רשיונות הבחור המסכן בואן נבהל וכמעת נכנס במשטרה שחתכה אותו כדי לעצור לבדיקת רשיונות.

2. מקרה קצת יותר קשה אשר מאפין את חוסר הזהירות של השוטרים בארץ. השעה 3 בלילה יום שיש אני והברה חוזרים מבילוי מכיוון צומת לב המפרץ (חיפה) לכיוון צומת יגור כביש שני נתיבים התנוע מאט עמוסה לא משהו רציני. אנחנו על 90 ולא קמ"ש יותר. מי שיודע יש לפני צומת יגור כ1/2 ק"מ יש מעין עלייה כזאת ואחריה עומד הרבה פעמים שוטר עד שאתה מספיק להאט ל90 הוא כבר מצלם אותך. בקיצור אנחנו על 90 פתאום עוקף אותנו רכב על 120-130 אנחנו בנטיב הימני ממשיכם לנסוע חולפים על פני המשטרה תוך כדי מתן ברכה עדינה לשוטרים וממשיכם להתקרב לצומת יגור. הצומת מחולקת ל 5 (אם אני לא תועה נתיבים) 1 ימינה 2 ישר 2 שמאלה. טוב מלפנינו אדום כמובן הרכב ב120 עבר בירוק מהבהב אנחנו עוצרים ופתאום מאחורינו משטרה (אותה אחת) כבלו תמונה 2 נטיבים ישר תפוסים נטיב אחד השמאלי החיצוני תפוס גם כן מתחילים לנסוע. המשטרה "החכמה" עוקפת בנטיב פנייה שמאלה ומסה להכנס לנטיב ישר כאשר אין לאן להכנס שני הנטיבים חסומים עם תנוע זורמת המשטרה בלא בררה בערך ב 120 קמ"ש נחנסת ברמזור ממול כי היא לא מצליחה להכנס לנתיב ישר. הרכב נכנס בעמוד קפץ יותר מ 45 מעלות ונעצר למזלם לא היה אף אחד על האי תנוע (מאוור חצייה) כי זה לה היה נגמר בטוב. בקיצור אין מילים. המשטרה חושבת שהכביש שייך להם ולפעמים הם עושים הרבה מאוד שטויות ומסכנים אותנו וכך אני חוזר לפתיחה של ההודאה שלי ופשוט אין לי מה להגיד... :?

פורסם

רק הערה/הארה אחת:

כל פעם שאתה מתלבט בין שתי אותיות במילה כלשהי , כתוב את זו שאתה חושב למוטעית.

להערכתי תצא עם הרבה פחות שגיאות כתיב. :idea::?

• תוכן חדש...