Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של SL 55 AMG שחנתה מתחת לבית (מ - NY)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שמישהו אתמול ניגש אלי בסטטיסטיקה ושאל אותי איזה שאלה בשושואיזם על משהו שכתבתי על מכוניות,יענו "לרמוז" לי שהוא חבר כאן.

אכן סיבה לשושואיזם....

בכל מקרה-למי שלומד איתי- נכון שהיא מבחילה? ניחא שאת שמנה,אז תעשי סקס בחושך,אבל למה את לא סותמת את הפה???

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ממש יפה בלבן, נשאר רק להתקין לה מונה וכובע צהוב..סתם סתם.. :D

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לכל אלה שלא ראו ורוצים לראות אז חונה אחת ולפעמים גם שתיים בהרצליה בכיכר טירן (מקום המפגש לפני כמה שנים בהרצליה פיתוח) ואפשר גם לראות פורשה 924 וגם גולף R32 (אח איזה אוטו)בקיצור בכיכר טירן יש בית קפה שנקרא "כיכר הלחם" ושם יושבים כל אלה שעובדים נורא קשה (גם אני הייתי מתעייף אם הייתי צריך לרוץ בין בית קפה אחד לשני)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

חבר'ה רק תיקון קטן לגבי הSL55 הלבנה אני במקרה התקנתי ברכב הזה כל מיני אביזרים,הרכב שייך לבעלה של מיכל ינאי והוא לא SL55 ממש לא אלא "רק"SL 500 אפשר חיצונית להבחין בהבדל לפי הטמבון האחורי שלו ולפי הכיסוי של הלוח שעונים בSL55 זה מגיע ציפוי אלקנטר ואילו ב-SL500 זה מגיע מפלסטיק.

• תוכן חדש...