Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ראה את הקליפ? SHES SO HIGH....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה ימים שאני רואה VH1....

בד"כ אין לי כ"כ סבלנות וזמן לראות טלויזיה,אבל כשאני יכול, אני שם VH1 בבוקר-כדי שזה יעיר אותנו.

(בגילי לא רואים MTV).

אקיצר-היום בשבע,כמו תמיד,הטלויזיה נדלקת (טיימר) .חברה שלי,באינסטינקט נשי חייתי קדום מתעוררת, מסתובבת אלי,מחייכת.... ולוקחת לי את השמיכה. ואני נשאר עירום לבהות בטלויזיה.

ואז מתחיל קליפ- בקליפ יפיוף בלונדיני מחומצן נוהג במכונית. המצלמה מתרחקת ורואים שהוא נוהג בטנדר פורד.המצלמה מתרחקת עוד ורואים שזה F 150 SVT לייטנינג.

בשלב כלשהוא הוא עוצר את הטנדר,אחרי שהמצלמה מתמקדת בצמד אגזוזי ה BORLA שבצד.

ואז מישהו עובר על הכביש המהיר.המישהו נוהג על WRX חדשה.כחולה.

אימא ואבא רק אתמול נתנו לו את המפתח-הילד ביקש אוטו ליומולדת 21 אז הם קנו לו משהו שישמח אותו קצת,כי הילד כל כך רגיש ...

מופתע מעוצמת הידיעה שמישהי עם טנדר עצר בצד הכביש,הוא מבצע צלחת באמצע האוטוסטרדה. (לילדים יש נטיה ללחוץ כשהם רואים מישהו תקוע בצד הכביש.ככה הוא יחשוב שהם לא ילדים מעאפנים אלא יצרף אותם לקליפ) יש קלוז אפ על הנהג שלבוש כאילו שהוא מ-מ-ש עכשיו חזר ממסיבה עם אישונים בגודל צלחות בלם-ולכן הוא לבוש כמו אידיוט,כולל כובע טמבל.קלוז אפ קצר על פנים הרכב בעודו מבצע את הצלחת ועף לו הכובע.

מישהו נוסף עובר בכביש.עם סיוויק טייפ R חדשה. הוא רואה את הלייטנינג והסובארו.חושב שיש רייסים,אז גם הוא עוצר.

כמו בכל פעם (בחו"ל) שמישהו עם מכונית ספורט עוצר בצד הכביש,ישר מגיע טנדר דיפנדר עמוס בבחורות בביקיני.זה קטע מדהים...הכביש רטוב,כולם עם סוודר,והבחורות בביקיני.

אח"כ מישהו אחר בא-יש לו ליאון R...כנראה שבכביש הזה נוסעים הרבה ילדים מפונקים....

ואז הם עוצרים את המכוניות,יוצאים מהן בקור איימים ועושים מסיבה.

מישהו ראה את הדבר הזה???????????????

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בגלל שהזמר נראה כך:

kurt1.gif

היו חייבים לדחוף את השיר עם קליפ-כוסיות ומכוניות, לא? :shock:

ראיתי אותו באחד הלילות האחרונים, כשהטלויזיה דלקה לה ברקע.

לפי האתר (?!?!) שלו (???!!!!) אפשר לנגן את הקליפ בלייב כאן.

זה לא עבד לי, אבל זה לגיטימי עם כמות החסימות שדחפו לנו בעבודה... :?

MCS 2008

פורסם

אה הא......

ככה הוא נראה???

זט כנראה הסיבה שבסוף הוא יושב בלמבורגיני.......

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...