Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאאא כמה שטויות :)

בקיצור ולעניין , חביבי , 3 דברים:

1. בדוק שהדיסק הקשיח תקין (בצע סריקה.)

2. התקן דרייברים חדשים לכרטיס מסך.

3. התעדכן ב WINDOWS UPDATE - ד ח ו ף !

בהצלחה.

פורסם
בקשר לחשמל - החלפתי את התקע בקיר, החלפתי את מפצל שיושבים עליו המסך, המחשב, המערכת והמודם - והבעיה לא נפתרה.

הימור שלי: זה הספק בתוך המחשב. הוא יכול לגרום לכאלה שטויות - וזה הדבר היחיד שעולה לי בראש כרגע.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
בקשר לחשמל - החלפתי את התקע בקיר, החלפתי את מפצל שיושבים עליו המסך, המחשב, המערכת והמודם - והבעיה לא נפתרה.

הימור שלי: זה הספק בתוך המחשב. הוא יכול לגרום לכאלה שטויות - וזה הדבר היחיד שעולה לי בראש כרגע.

יכול להיות מצב, שהספק מתחמם והמחשב נכבה, אבל הוא לא היה נדלק מיד.

בנוסף תנסה להדליק את המחשב בדוס, אם הוא נכבה גם שם אחרי 10 דקות , בדוק לוח + מאורר ספק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שימו לב !

הבעיה עדיין לא נפתרה מאז.

שאני מדליק את המחשב, הוא מכבה ומדליק את עצמו כמה פעמים (היום זה שבר שיא...)

ואחר כך "מתייצב" והמערכת סוף סוף עולה. (ואז הוא מתכבה עוד פעם - אחרי זמן לא ידוע, לפעמים 5 שעות, לפעמים 2 דקות. זאת הפעם הרביעית שאני כותב את ההודעה הזאת, כי בכל הפעמים האחרונות, המחשב נכבה לי באמצע הכתיבה...)

עכשיו לאחר שהוא נדלק ומפסיק להכבות, הוא מראה לי הודעת שגיאה. (יסלחו לי המנהלים שאני ישים את הודעת השגיאה בהודעה הבאה, כי אני ממש לא רוצה להתעכב - ושיכבה לי המחשב שוב לפני שאני ישלח את ההודעה...

פורסם

תמונה 1: הודעת השגיאה.

תמונה 2: חלון מידע על השגיאה לאחר לחיצה על הלינק בהודעה הראשונה

תמונה 3: דו"ח שגיאות לאחר לחיצה על הלינק בהודעה השניה.

2.JPG

1.JPG

פורסם

קרא לי פעם!

אחרי 5 דקות הוא עשה ריסט (הXP)..

במיקרה שלי זו הייתה הגנה מי פני פריצות!

כי חבר שלי פרץ אלי למחשב והXP זיהה פריצה ולכן עשה לעצמו ריסט! :shock:

פורסם
קרא לי פעם!

זאת לא הסיבה כנראה, כי המחשב מכבה את עצמו גם בטעינה של המערכת לפני שהיא בכלל עולה...

ועוד משהו: בדקתי גם חום של הרכיבים (זיכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך, כוננים קשיחים בקיצור הכל) וכל הרכיבים בסדר. אין שום סימן לחימום באף אחד מהרכיבים.

פורסם
קרא לי פעם!

זאת לא הסיבה כנראה, כי המחשב מכבה את עצמו גם בטעינה של המערכת לפני שהיא בכלל עולה...

ועוד משהו: בדקתי גם חום של הרכיבים (זיכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך, כוננים קשיחים בקיצור הכל) וכל הרכיבים בסדר. אין שום סימן לחימום באף אחד מהרכיבים.

לירן אם אתה צריך עזרה מקצוטעית אז תלך לפורום הזה , עוד לא מצאתי בעיה שהם לא ידעו לפתור !

http://www.techno.co.il

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ומה קורה איתו בדוס? נסה להפעיל את המחשב דרך דיסקט אתחול של וינ 98. אם גם בדוס הוא עושה ריסט אז זו בעית חומרה, וכמו שאני אמרתי, אני הייתי מהמר על הספק.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

בנוסף על הזכרון שציין רועי,הייתי בודק גם את לוח האם-נסה להשיג אחד חלופי מחבר ולשים עליו את שאר רכיבי המחשב שלך-שים לב בהחלפה של לוח אם יש לפרמט את הכונן הקשיח.

פורסם

90% שזה לוח לא תקין (קבלים יבשים/נפוחים)

איזה מחשב זה?

כמה צ'יפים של זכרון יש לך? אם יש לך 2 נסה להפעיל את המחשב כל פעם עם אחד אחר ותראה אם הבעייה נפתרת, אם לא... הלוח הלך.

פורסם

תנסה לבצע איתחול מדיסקט איתחול ואם זה עדיין יבצע ריסט אז יש לך בעיית חומרה כנראה.

לדעתי מנסיון זו תקלה בלוח האם, תנסה להוציא את הזכרונות והמעבד מהתושבות ותכניס שוב.

פורסם

מה שכולם מנסים להגיד לך שאם אין לך מעבדת מחשבים אם היכולות לשחק אם כל החלפים השונים תפנה לטכנאי מחשבים ונגמר הסיפור. אם כסף זה בעיה חמורה תמשיך לקרוא :D

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...