Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רבותיי - מגיע לי מזל טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אחרי כמעט שנה על הכביש שבה יכולתי תיאורטית לנהוג בלי רשיון - החגיגה נגמרה. כרגע פעם ראשונה עצרו אותי לבדיקת רשיונות. אז אני גאה להגיד שאני הצטרפתי לחוג המכובדים שבוקדים להם רשיונות ! :lol:8)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

LOL.

היום לי בדקו תעודת זהות.

והרי הסיפור :

אני יושב באוטו ומחכה לחבר בתחנת אוטובוס ביציאה לירושלים.משחק ב PLAM (אגב, יש לי משחק מכוניות מגניב) ושומע מוזיקה. אחרי רבע שעה, שוטרים נזכרים לגשת אליי ולבדוק אותי. אני ממשיך לשחק, הם מתבוננים ואני עדיין ממשיך. טוב נו, עד שנמאס לי ועשיתי לאחד השוטרים עם היד "מה קרה ? " . פותח חלון, שוטר מתקדם לעברי, מדבר איתי ומבקש תעודת זהות.

:shock: אופס ! היכן ארנקי ! ? ? ?מחפש מחפש ולא מוצא. בנתיים הוא מחכה. מצאתי את הארנק עם כל התעודות והכסף פזורים מתחת למושב הנוסע (כנראה לקחתי סיבוב מהיר מידי :wink: ) מביא לו חוגר מילואים (זו התעודה הראשונה שמצאתי), בנתיים מחפש. הוא בוחן ובוחן ובוחן. אני שואל אותו הכל בסדר ? הוא עונה "אני רוצה תעודת זהות" :evil:. מה לא מספיק חוגר מילואים ?

מצאתי והבאתי לו. שמח בחלקו השוטר הלך ועזבני לנשפי.

מוסר השכל : אל תיקחו סיבוב מהר מידי. :D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פעם ה-1 שבדקו אותי היה לפני שבועים +- (גם זה היה הפעם היחידה..) ובדיוק נסעתי לבסיס אז שהשוטרת ראתה אותי על מדים היה אמרה לי לא משנה סע סע... 8)

המשך יום נעים!

פורסם

גם אצלי ביקשו תעודת זהות, כל פעם שאני נכנס לחניון והשומר בודק את האוטו מבקשים ממני תעודת זהות, היום הוא ראה ארגז עם מחשב במושב האחורי אז הוא התעקב עליו וביקש שוב תעודה, אולי זה בגלל שאני נראה כמו מחבל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
LOL.

היום לי בדקו תעודת זהות.

והרי הסיפור :

אני יושב באוטו ומחכה לחבר בתחנת אוטובוס ביציאה לירושלים.משחק ב PLAM (אגב, יש לי משחק מכוניות מגניב) ושומע מוזיקה. אחרי רבע שעה, שוטרים נזכרים לגשת אליי ולבדוק אותי. אני ממשיך לשחק, הם מתבוננים ואני עדיין ממשיך. טוב נו, עד שנמאס לי ועשיתי לאחד השוטרים עם היד "מה קרה ? " . פותח חלון, שוטר מתקדם לעברי, מדבר איתי ומבקש תעודת זהות.

:shock: אופס ! היכן ארנקי ! ? ? ?מחפש מחפש ולא מוצא. בנתיים הוא מחכה. מצאתי את הארנק עם כל התעודות והכסף פזורים מתחת למושב הנוסע (כנראה לקחתי סיבוב מהיר מידי :wink: ) מביא לו חוגר מילואים (זו התעודה הראשונה שמצאתי), בנתיים מחפש. הוא בוחן ובוחן ובוחן. אני שואל אותו הכל בסדר ? הוא עונה "אני רוצה תעודת זהות" :evil:. מה לא מספיק חוגר מילואים ?

מצאתי והבאתי לו. שמח בחלקו השוטר הלך ועזבני לנשפי.

שמוליק

אני שונא את זה

כול הדיסקים שלא יושבים בתיק עפים לי באוטו :mad:

פורסם

ברוך הבא למועדון,אותי עוצרים כל שני וחמישי,יש לי מנוי אצל המשטרה :) ,זה מה שקורה כשיש לך רכב של בדואים :oops::lol:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
LOL.

שמוליק

גם לי אתמול עפה התעודת זהות + רישיון + רישיון רכב + ביטוח + כסף +ויזה מתחת למושב בגלל סיבוב מהר מידי וזה היה בלילה ולא מצאתי וכבר חשבתי שהכל הלך עד שבבוקר אבא שלי מצא את זה מתחת למושב.

פורסם

אותי ממש עצבנה הפעם האחרונה שעצרו אותי... :mad:

אני בדרך, מאחר לסרט עם איזה מישהיא, עוצרים אותי לבדיקת רשיונות. ומי השוטרת? אחת שהייתה איתי בכיתה, ועכשיו בצבא היא נמצאת במשטרה. אומר שלום יפה, מה המצב וזה.....

חשבתי כבר סבבה, תשחרר מהר, פתאום היא עושה לי "רשיונות וביטוח". :evil::evil:

דפקו לי עיכוב, עד שרשמו, ועד שזזו... שוטרים בד"כ לא כל כך אינטיליגנטים..

רציתי כבר לצאת מהאוטו ולפוצץ אותה! 3 שנים אני איתה בכיתה, וכל י"ב הייתי בא עם אוטו. פתאום היא רוצה רשיונות?!? ועוד כשאני מאחר לסרט?

מסקנה: אל תצפו לקומבינות עם כל אחד שאתה מכירים. :x

פורסם

אחחחח,,, אני הכרתי לפני כמה חודשים שוטרת תנועה בלונדינית כוסית !. הייתי חולם שאתקל בה בכביש.

אך שום דבר לא קרה :?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אותי ממש עצבנה הפעם האחרונה שעצרו אותי... :mad:

אני בדרך, מאחר לסרט עם איזה מישהיא, עוצרים אותי לבדיקת רשיונות. ומי השוטרת? אחת שהייתה איתי בכיתה, ועכשיו בצבא היא נמצאת במשטרה. אומר שלום יפה, מה המצב וזה.....

חשבתי כבר סבבה, תשחרר מהר, פתאום היא עושה לי "רשיונות וביטוח". :evil::evil:

דפקו לי עיכוב, עד שרשמו, ועד שזזו... שוטרים בד"כ לא כל כך אינטיליגנטים..

רציתי כבר לצאת מהאוטו ולפוצץ אותה! 3 שנים אני איתה בכיתה, וכל י"ב הייתי בא עם אוטו. פתאום היא רוצה רשיונות?!? ועוד כשאני מאחר לסרט?

מסקנה: אל תצפו לקומבינות עם כל אחד שאתה מכירים. :x

מהסיפור שלך נזכרתי בפרסומת, נראה לי של ברק 013. בפרסומת שבה רואים תייר ישראלי בחו"ל, שהכנה רכב לא כחוק והפקח שבא לגרור אותו, הוא חבר מהבית- ספר. הפקח בסוף הפרסומת גורר את הרכב, כי התייר הישראלי לא שמר איתו על קשר.

"אם רק היית שומר על קשר..."

פורסם
גם אצלי ביקשו תעודת זהות, כל פעם שאני נכנס לחניון והשומר בודק את האוטו מבקשים ממני תעודת זהות, היום הוא ראה ארגז עם מחשב במושב האחורי אז הוא התעקב עליו וביקש שוב תעודה, אולי זה בגלל שאני נראה כמו מחבל?

תשמע אחי ארגז מחשב במושב.. אני נכנסתי לחניון של הקניון הגדרול בפ"ת עוד שהייתי בצבא על ביגוד אזרחי עם 5 מחסניות m16 מלאות בתא המטען בתוך חגור ישן .הייתה צריך לראות את הפרצוף של השומר. :shock3:

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...