Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר אותי יודע שעד עכשיו היה לי אופל קורסה gt שנת 85 בחודשים האחרונים החלטתי לעבור לדו גלגלי והיום קיבלתי הצעה מפתה-החלפה ראש בראש על gs500 שנת 89 האופנוע עם מנוע חדש מטופל וכמו חדש כולל צבע,ההחלפה התבצעה היום (קיבלתי גם מעיל).

תמונות יועלו בקרוב.

מה שנשאר זה רק רישיון :lol: .

(אני מתחיל לעשות שיעורים בקרוב)

ולכל ה"חכמים" שיגידו:"מה אתה קונה לפני שיש לך רישיון?" יש לי ניסיון אם אופנועים

רק שהם היו 50 סמ"ק אז ...

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

טמבל, מה אתה קונה לפני שיש לך רשיון?? :evil:

.... :lol: לקחתי את הרפידות בזמן...מזל טוב! אופנוען חוליגן!! :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בולכל ה"חכמים" שיגידו:"מה אתה קונה לפני שיש לך רישיון?" יש לי ניסיון אם אופנועים רק שהם היו 50 סמ"ק אז ...

כלומר שאין לך נסיון על אופנוע.וקח את זה כעצה ולא בזלזול.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם
בולכל ה"חכמים" שיגידו:"מה אתה קונה לפני שיש לך רישיון?" יש לי ניסיון אם אופנועים רק שהם היו 50 סמ"ק אז ...

אני ממש לא מתכוון להשתולל וכו' רציתי אופנוע בגלל מצוקת חנייה חמורה מאוד באזור העבודה שלי,וחוץ מזה תמיד רציתי אופנוע.

אני מודע לסיכונים ולוקח אותם בחשבון.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

אני ממש לא מתכוון להשתולל וכו' רציתי אופנוע בגלל מצוקת חנייה חמורה מאוד באזור העבודה שלי,וחוץ מזה תמיד רציתי אופנוע.

אני מודע לסיכונים ולוקח אותם בחשבון.

אז שיהיה במזל טוב!!! וסע בזהירות. :beerchug:

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...