Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

25/1/04 � היום בו הכל ישתנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחשכ"ל יש כח רב כי הוא לקוח של מאות אלפי מכשירים. פלאפון לא היתה חייבת לחתום על ההסכם איתו אבל עשתה את זה כי זה עדיין משתלם לה

פלאפון לא מרוויחה מעסקאות כאלה.

בל היא כן מרוויחה מהעובדה שאישתך והילדים ברשת פלאפון.

לפני מספר שנים, כל חברה סלולרית היתה מוכנה לוותר על המכנסיים שלה רק בשביל עוד כמה מנויים, גם אם זה לא היה משתלם לה כלכלית וזו הסיבה שהיו מאבקי כוחות רציניים על חברות ענק כמו חברת חשמל, משרד הבטחון ועוד אי-אילו חברות או גופים גדולים.

לאחרונה החברות הבינו שלא משתלם להם להשקיע בגופים אלו ורק פלאפון מתמודדת על המכרזים הנ"ל בידיעה ברורה שהיא לא תרוויח על המכרז באופן ישיר כסף, אבל כן תרוויח על ה"גרורות" (משמע, משפחות כמו שלך לצורך העניין).

לגבי התעריפים הלא ברורים - בולשיט.

בכל חברה יש היום מסלולי FIX שבהם אתה משלם X ש"ח לדקה לכל החברות, לכל המספרים. תעריף ברור לשליחת SMS, ותעריפים ברורים לתכנים נוספים (משחקים, צלצולים וכדומה).

הצרכן הישראלי לא אוהב לשלם על שירותים שהוא מקבל בכל תחומי החיים (כביש 6, ספקי אינטרנט והרשימה עוד ארוכה) ולכן הכל נראה כאן נורא יקר :wink:

בכל מקרה, אני אישית מסכיםעם התארגנויות צרכנים אבל במקרה הזה אני חושב שה"עליהום" קצת גדול מידי. :)

אריאל בשבילך:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2862853,00.html

פורסם

אני גם מסכים שתעריפי השיחות הם גבוהים.

במיוחד דמי המעבר מרשת לרשת. גובים מאיתנו כ- + 50 אגורות לכל דקה. לא מוגזם ? ?

SMS לא יקר מידי ביחס לתוכן ?

לפי דעתי הם צריכים להוריד את התעריפים.

אני היום כמעט לא דיברתי בנייד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני גם מסכים שתעריפי השיחות הם גבוהים.

במיוחד דמי המעבר מרשת לרשת. גובים מאיתנו כ- + 50 אגורות לכל דקה. לא מוגזם ? ?

SMS לא יקר מידי ביחס לתוכן ?

לפי דעתי הם צריכים להוריד את התעריפים.

אני היום כמעט לא דיברתי בנייד.

שמוליק

גם אני היום בקושי דיברתי בנייד, מלבד כמה שיחות דחופות שהייתי חייב לעשות

את רוב השיחות העדפתי לעשות מחסוי. כן יש לי פרוייקט ענק לתקופה הקרובה :snipersm:

פורסם

היתה בעיתון היום כתבה קטנה על יוזמה של אותם יוזמים של יום ראשון, שמנהיגים יום ללא סלולרי ב 3.3.04. ככה כשמודיעים חודש ויותר מראש יש יותר סיכוי לגלגל את זה ולהעביר הלאה באימיילים וכו' ולכן יש לזה סיכוי יותר טוב. בהצלחה.

ד"א לגבי התעריפים: תעריף דקת זמן אויר(בתוך הרשת) הוא בממוצע 40 אגורות.

בשיחות לארה"ב(בטלפון רגיל, באחת החברות) התעריף לדקה הוא גם 40 אגורות. - זה ממש אבסורד ובלתי נקלט. :mad:

ועוד מדברים על זה שהמחירים בארץ יחסית זולים(סלולרי) ואמורה להיות מגמת התייקרות ושינוי שיטת חיוב(חבילת דקות וכו'). ואכן בארה"ב הסלולרי יותר יקר מבארץ.

:-D

פורסם
היתה בעיתון היום כתבה קטנה על יוזמה של אותם יוזמים של יום ראשון, שמנהיגים יום ללא סלולרי ב 3.3.04. ככה כשמודיעים חודש ויותר מראש יש יותר סיכוי לגלגל את זה ולהעביר הלאה באימיילים וכו' ולכן יש לזה סיכוי יותר טוב. בהצלחה.

ד"א לגבי התעריפים: תעריף דקת זמן אויר(בתוך הרשת) הוא בממוצע 40 אגורות.

בשיחות לארה"ב(בטלפון רגיל, באחת החברות) התעריף לדקה הוא גם 40 אגורות. - זה ממש אבסורד ובלתי נקלט. :mad:

ועוד מדברים על זה שהמחירים בארץ יחסית זולים(סלולרי) ואמורה להיות מגמת התייקרות ושינוי שיטת חיוב(חבילת דקות וכו'). ואכן בארה"ב הסלולרי יותר יקר מבארץ.

אין מה להשוות בין תעריפים של תקשרות קוית לעומת תעריפים של תקשורת סלולארית, כל השוואה כזו לא נכונה בבסיסה. אם לא היה לנו צורך בניידות וכו' היינו כל היום עושים שיחות רק מהבזק. אחזקה, פיתוח, הקמה וכו' של תקשורת סלולרית גבוהה פי כמה מתקשרות קוית רגילה, אל תשכח שהחברות הסלולריות הן גופים פרטיים ואילו בזק בנתה את עצמה כחברה ממשלתית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין מה להשוות בין תעריפים של תקשרות קוית לעומת תעריפים של תקשורת סלולארית, כל השוואה כזו לא נכונה בבסיסה. אם לא היה לנו צורך בניידות וכו' היינו כל היום עושים שיחות רק מהבזק. אחזקה, פיתוח, הקמה וכו' של תקשורת סלולרית גבוהה פי כמה מתקשרות קוית רגילה.

לא בהכרח , אל תשכח שעלות הנחת כבלים לכל פינה , שלא לדבר על תחזוקה , גבוהים בהרבה...

פורסם

אין מה להשוות בין תעריפים של תקשרות קוית לעומת תעריפים של תקשורת סלולארית, כל השוואה כזו לא נכונה בבסיסה. אם לא היה לנו צורך בניידות וכו' היינו כל היום עושים שיחות רק מהבזק. אחזקה, פיתוח, הקמה וכו' של תקשורת סלולרית גבוהה פי כמה מתקשרות קוית רגילה.

לא בהכרח , אל תשכח שעלות הנחת כבלים לכל פינה , שלא לדבר על תחזוקה , גבוהים בהרבה...

אתה יודע כמה עולה לתחזק אנשים טכניים בתחום הסלולרי שכל היום גומרים צמיגים בלאנטיסים שלהם??!! :lol:

:-)

פורסם
מצטער להגיב אליך - אתה ממש מגזים. כל ארגון בארץ הוא ארגון למטרת רווח, ואף אחד לא בא בטענות על זה. עדיין חברות בסלולר פועלות על הגב של הצרכן הקטן. נכון שהניידים חדרו לשוק הישראלי ובגדול, ולכל תינוק יש מכשיר, אבל זה בגלל אופיו של הצרכן הישראלי ולא בגלל אופיים של חברות הסלולר. אין טענה על השירות שנותנים החברות הסלולריות, מסכים איתך שהוא מטובי נותני השירות בארץ. הטענה היא נגד המחירים שחברות אלו גובות. ובתור מישהו שעובד בחברה שעובדת המון עם ספקי תקשורת, ומתעסקת בשירות של תקשורת מסוג אחר (ICQ), עדיין אין קשר בין האופי המרגיז של הלקוח הישראלי, והטיב של השירות שהוא מקבל לבין מחאה לגבי המחירים שהוא נדרש לשלם. וכאן הפער גדול. אני מצטרף לקריאה למחות נגד המחירים ולא לדבר בפלפונים ביום ראשון.

רק לשם ההשוואה : באנגליה, 1MB של גלישת אינטרנט במודם GPRS עולה 10 פאונד.

בארץ זה עולה 10 ש"ח אם אין לך חבילת גלישה ומגיע עד למחיר של 0.5 ש"ח עם חבילה.

איך שלא תהפוך את זה - זול יותר.

דקת שיחה בארץ נמוכה משמעותית מעלות שקת שיחה ברוב מדינות אירופה.

בקיצור, המחירים בארץ סבירים לחלוטין אבל בגל שהשוק רווי, החברות חייבות להעלות מעט מחירים, בעיקר בגלל כניסה של טכנולוגיות עתידיות (1X, EDGE, UMTS וכו').

לסיכום, אני לא אתווכח האם המחירים מוצדקים או לא אלא אומר שחרם כזה לא יעבוד ולא יתקיים ואם יתקיים, לא יעזור., לא משנה איך נהפוך את זה

ועוד משהו...

אף חברה סלולרית לא "דורשת" ממך לשלם לה.

להבדיל מבזק המונופוליסטית, בסלולר אתה רשאי לבחור, אתה רשאי לא לדבר בכלל.

בחרת לדבר - זה עולה כסף. זמן (אוויר) שווה כסף, לא?

לא רוצה לשלם, אל תדבר. לא מכריחים אותך.

מה המשכורת הממוצעת בבריטניה אתה יודע ??

אם היית יודע אז לא היית מעלה את הנושא של שקל ביחס לפאונד.

בכל אופן המחירים מופקעים בכל דבר ואין דבר כזה יום ללא דיבור בפלא פון - מה נעשה נשלח יונים ?

אין שום ברירה אחרת, לדבר בזק ? למה ? גם ככה הם מונופול שמנצל את האזרח הקטן, אין מה לעשות, צטערת.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...