Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לפני שאני תופס את המחשב וזורק אותו מהחלון :mad::mad::mad:

הבעייה היא שהמחשב נתקע בלי סוף, אבל... זה קורה רק כאשר אני מחובר לאינטרנט, כשאני לא מחובר המחשב עובד חלק ללא תקלות. וכשאני באינטרנט, אם אני לא שומע מוזיקה ולא מוריד כלום גם אין בעיות (בד"כ) הבעייה היא עם הורדות, או כשאני פותח יותר מדי חלונות... וכמובן, מוזיקה או כל מדיה.

למישהוא יש מושג למה זה?!? מה לעשות??

אני לא זוכר בדיוק את הנתונים של המחשב, אבל הוא מעל 1000, עם זיכרון 256, הפס הוא 750. אז אני מעריך שאין בעייה חומרתית. ואני משתמש בחלונות 98.

אבל למודם אני מתחבר דרך הכרטיס רשת, ולא דרך ה USB, אולי בגלל זה :conf:

בגלל שאת המחשב השני אני מחבר דרך ה USB ואז שניינו גולשים יחד. אבל גם כשהוא מנותק יש לי את הבעייה.....

אולי צריך לפרמט? אם כן, ישנה איזו דרך לשמור את כל כונן C בכונן D לצורך גיבוי? כי יש לי יותר מדי דברים שאני לא רוצה למחוק..

פורסם

יכול להיות שצריך לפרמט את המחשב .

תגיד לי מה יש לך פנטיום/סלרון/AMD וכמה מגהרץ/גיגהרץ ואני יגיד לך גם אני מחובר ככה עם המחשב של אבא שלי ושמתי עכשיו XP והמחשב לא נתקע כמעט ובכלל אני מעמיס עליו חופשי ולמרות זאת הוא לפעמים גם נשאר דלוק שבוע בלי ריסטרט/ריסט זה בגלל שהמעבד יותר מידי מהר ל98 וXP יותר למחשבים חדשים .

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כנראה וירוסים - יש לך אנטיוירוס? אם לא, תשיג ותנקה את המחשב, קודם כל.

אח"כ - פתח את ה-TASK MANAGER ובדוק כמה זכרון תפוס אצלך במחשב (בנתוני הביצועים). אם כמעט מלא, לך ל-processes ובדוק מה תופס לך את הכל. אם זה כל דבר פרט ל-system idle process בדוק את המקור שלו - מה זה הקובץ ומה הוא עושה (אם אתה לא יודע מה הוא עושה חפש באינטרנט). אם הוא לא קריטי מחק אותו (פיזית) והפעל מחדש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חלונות 98 ידוע בעצלנותו,הוא לא אוהב כשמעמיסים עליו..במיוחד אם הוא מותקן הרבה זמן רצוף (ללא פרמוט והתקנה מחדש). אני הייתי מחליף לXP או ל 2000PRO.

פורסם

גם לי יש תתופעה הזאת שנים רבות עם מחשבי אינטל ! חלקם היו עם windows 95 98 ו-xp pro, לי זה נראה בעיה עם המעבד של אינטל. היום יש לי נייד של AMD שלא עושה לי בעיות בכלל ו-2 מחשבים של אינטל שעצלנים בטירוף!

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
פתח את ה-TASK MANAGER ובדוק כמה זכרון תפוס אצלך במחשב (בנתוני הביצועים).

איך אני פותח את זה?

אני זוכר משהוא בSTART->RUN

מה רושמים שם?

תראו, במחשב השני אין בעייה, וגם שם מותקן WIN98.

יכול להיות בגלל שאני מחובר דרך הכבל רשת :?:

תודה

פורסם

לא בדרך כלל דרך הכבל רשת יותר מה בטיפ טיפה . אני מבין מזה שיש לך מודם של מת"ב נכון?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לפי מה שאני קורא פה...

יש לך בטח כרטיס רשת שישוב על הלוח אם, ולא ככרטיס נפרד, נכון?

לפי דעתי... כפי שהגדרת זאת, ברגע גלישה, שמיעת מוזיקה, פתיחת מלא חלונות המחשב קורס...

זאת לא בעיה בווינדוס כנראה, אלא בעייה במעבד/מאוורר...

כנראה שהמאוורר הפסיק לעבוד, והמעבד מתחמם ברגע שאתה מעמיס עליו ובכדי למנוע שריפה של המעבד המחשב קורס/נכבה/נתקע.

באם המאוורר עובד מצוין (פשוט תפתח את המארז ותדליק את המחשב וככה תראה)

אזי יש סיכוי שהמעבד דפוק, או אולי אפילו לוח אם או זיכרון. ואז אתה כבר צריך טכנאי או להשיג בעצמך חלקים מתאימים למחשב שלך ולהריץ בדיקה של חלק אחרי חלק (להחליף, להדליק את המחשב ולעשות הרצה זהה לרגע שקרס המחשב).

באם כל זה לא עזר, אולי בעיית דרייברים של הכרטיס רשת (אולי אפילו עדיף לבדוק את זה לפני בדיקת החלפת החומרה (המאוורר זה לא בעיה)).

בהצלחה...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

מאז שבוע שעבר (היתה הפסקת "אינטרנט" בבזק לחלק מהספקים) המחשב שלי עגלה כשמחובר לאינטרנט.

אני חושב שפשוט לא אומרים לנו את הכל, אבל אצלי המחשב גם מקרטע כשאני מחובר.

המחשב שלי PIII 733 עם 256 RAM וXP PRO בתור מערכת הפעלה...

שווה לברר עם בזק מה נשתנה.

רון.

-אגב, לטייס, אם המחשב שלך מתקתק כשאתה לא מחובר ואתה בוחר לאמץ דווקא את שיטת "החומרה אשמה" לך לכיוון כרטיס הרשת. בתור התחלה תחליף את מיקומו על לוח האם, אחר כך נסה לעדכן דרייברים ורק כמוצא אחרון תתחיל לחשוד בו שהוא לא תקין... -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יכול להיות גם בעיה בהרד-דיסק..

ועוד טיפ קטן

במחשב ישן שהיה לי, היה לי משהו דומה.. המחשב היה נתקע לפעמים כאשר הייתי גולש...

לאחר חודשים של כאב ראש גיליתי שדרייברים חדשים שהורדתי לכרטיס מסך שלי (דאז זה היה ATI כלשהו, כבר לא זוכר) גרמו לבעיות כאשר הופיעה יותר מדי גרפיקה על המסך (כל הפרסומות המאעפניות) למרות שבמשחקים הכל עבד טוב..

אז תבדוק גם דרייברים לכל מה שהתקנת בזמן האחרון, ואם לא עדכנת, הגיע הזמן לעדכן...

ושוב פעם, בהצלחה

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...