Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

!!!צלם צבאי - מיום שלישי - עזרה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה :wave: , אז ככה לאחר חודש ושבוע של ג'ימלים בבית, ואז עוד שבוע אישפוז בשיקום (או יותר נכון בבית מלון צבאי :lol: ), ומיד לאחר מכן שבוע בגטו טכני שבחיפה :mm_cry: - הצלחתי לצאת משם ולחזור לימ"מ (יחידת מיון ומעבר של ח"א) לקצין מיון מחדש, היא נתנה לי עוד שבוע חופש וכשחזרתי הצלחתי !! היא אישרה לי ואני מתחיל ביום שלישי הקרוב קורס

"צלם צבאי" :!::!: .

רציתי לדעת אם יש פה חבר שהיה צלם צבאי בצבא או שאולי הוא עכשיו :?::?:

אני רוצה לדעת מה בדיוק לומדים בקורס :?: ועד כל מיני פרטים עליו...

הקורס מתחיל בום שלישי הקרוב בעובדה, מה שמושלם בשבילי כי זה כולה 35 דקות מהבית :p:!:

אז בקיצור אם מישהו היה או עכשיו או מכיר מישהו כזה אז כל פיסת מידע על תוכן הקורס תתקבל בברכה :D:!::!:

תודה יואב - צלם צבאי... :D

פורסם

אז ככה:

א. אתה הבנאדם הראשון שאני פוגש בחיים ששמח לעשות קורס בעובדה - זה החור של החיים. לא נולד בסיס יותר רחוק ונטוש מזה - מזלך שאתה גר באילת. בכל מקרה - תביא שמיכה חמה - כי קר שם בטירוף. ותהיה מוכן להרבה הקפצות באמצע הלילה. סה"כ בסיס לא רע מבחינה חברתית מכיוון שיש שם ה-מ-ו-ן קורסים (כמעט כל הקורסים של חה"א), אז בד"כ אפשר למצוא שם אנשים (ואנשות :lol: ) נחמדים.

בנוגע לקורס, אאל"ט הוא קורס מעורב (בנים+בנות), אבל אני לא סגור על זה.

ב. בנוגע להצבות: בעיקרון בכל בסיס (לפחות הגדולים שבהם) של חה"א יש כמה צלמים צבאיים, שעושים כל מיני עבודות (החל מצילום טקסים ועד צילום מטוסים ותערוכות וכו'), כמו כן אתה יכול להיות מוצב בקרייה ביחידת שט"ל 121 שבעיקרון אחראים על כל תחום הצילום בחיל האוויר. משם אתה יכול לצאת לצלם כל מיני דברים, אבל בעיקרון יושבים ומפתחים צילומים כל היום. שירות קל, אבל לא יודע אם מעניין במיוחד.

אם זה ממש דחוף לך, אני יכול לברר עוד כמה פרטים על הקורס, אולי בימים הקרובים.

בהצלחה.

פורסם
אני אנסה לברר היום.

תודה רבה זה יהיה נחמד אני פשוט מתחיל אותו ביום שלישי ואני ישמח לדעת עליו כמה שיותר לפני שאני נכנס...

עוד דבר חבר שלי הפחיד אותי עכשיו הוא אמר לי שיכול להיות שהיא הבטיחה לי "צלם צבאי" ובסוף שמה אותי בתצ"א שזה לא קשור איך אני יכול לברר על פי מספר המקצוע?

פורסם
אני אנסה לברר היום.

תודה רבה זה יהיה נחמד אני פשוט מתחיל אותו ביום שלישי ואני ישמח לדעת עליו כמה שיותר לפני שאני נכנס...

עוד דבר חבר שלי הפחיד אותי עכשיו הוא אמר לי שיכול להיות שהיא הבטיחה לי "צלם צבאי" ובסוף שמה אותי בתצ"א שזה לא קשור איך אני יכול לברר על פי מספר המקצוע?

לא כאן. דבר איתי בה"פ או איסיקיו.

פורסם

לא כאן. דבר איתי בה"פ או איסיקיו.

שזה כידוע "סופר" מאובטח :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה חזרתי היום משבוע וחצי אחרי תחילת הקורס (בעובדה) שדר"א הוא בסיס דיי נחמד יחסית לשאר הבסיסים שיצא לי לבקר בהם 8) ...

בכל אופן התנאים ממש טובים (גם לקורסיסטים כמוני) חדרים רק של 4 אנשים עם חימום וכד'... דווקא סבבה, האנשים בקורס שלי ממש נחמדים וגם המפקדים סבבה... בנוגע למה שאני לומד (למרות שזה נשמע ילדותי) אני לא יכול לדבר ממש :shock: ... אבל ממש מעניין ...

יום ראשון אני שוב חוזר לשבועיים :( , המשמעת ממש גבוה, לא ציפיתי בכלל... :?

אבל לא נורא רק עוד חודש וחצי לסיום קורס :!::!:

פורסם
וואלה אז בקרוב תקבל תגיות מגניבות כמו שלי :)

יש לך שמצון אם אתה מיועד ליחידת הסרטה כלשהי פושע קטן שכמותך?

עלה והצלח :twisted:

לא אני לא מוכשר מצלמות וידאו אין מצב שאני יהיה ביחידת הסרטה כל שהיא...

רק צילום סטילז איפה אתה משרת יגאל?

רב הסיכויים שאני ישתבץ בסוף בקרייה...[/b]

פורסם
וואלה אז בקרוב תקבל תגיות מגניבות כמו שלי :)

יש לך שמצון אם אתה מיועד ליחידת הסרטה כלשהי פושע קטן שכמותך?

עלה והצלח :twisted:

לא אני לא מוכשר מצלמות וידאו אין מצב שאני יהיה ביחידת הסרטה כל שהיא...

רק צילום סטילז איפה אתה משרת יגאל?

רב הסיכויים שאני ישתבץ בסוף בקרייה...[/b]

(בפרטי)

יש ביחידות הסרטה גם צלמי סטילס, גם עורכים, במאים, מפיקים וסתם עוזרים.. כך שלאו דוקא למרות שאתה בטח צודק.

• תוכן חדש...